cratoi Postat Decembrie 30, 2006 Share Postat Decembrie 30, 2006 off topic: KristaKe foarte tare poza cu tintasul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Ianuarie 26, 2007 Share Postat Ianuarie 26, 2007 Intru si eu in vorba cu voi, sper sa nu deranjez Un CBR 600 F2, pt un incepator fara bani e bun ? Cam care ar fi pretul lui corect ? cand zic corect ma refer la un motor in stare buna de functionare si la un pret normal ! Am gasit la Alfa Motors la 3000 euroi din `93, toate persoanele la care le-am zis ca as vrea sa iau de acolo mi-au zis un clar si bolduit NU Astept un raspuns din partea voastra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Ianuarie 26, 2007 Share Postat Ianuarie 26, 2007 Ba da ce reiser te-ai facut... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Ianuarie 26, 2007 Share Postat Ianuarie 26, 2007 ba da, ca F'ul nu se ridica pe o roata decat probabil daca te superi pe el, pe cand RR se ridica lejer. si ce poate impresiona mai mult o "maricica" decat mersu' p'o roata, eventual fara casca si descheiat la camasa? Nu se ridica chiar asa de lejer ...trebuie provocat si rr-ul Ps:si ca sa o impresionezi pe maricica ,merge si cu o bicicleta si o bucata de carton pe post de carena , cu care incerci whellieeeeeee....macar daca pici sa nu te doara prea tare la buzunar ,caci maricica oricum o sa o doara undeva daca ai cazut si o sa se retraga sa-si mai scoata un cos din acneea ei juvenila Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Ianuarie 26, 2007 Share Postat Ianuarie 26, 2007 offtopic: am 2 preteni care merg pe bicle in wheelie mai mult ca tri sferturi din forumu asta pe motor (me included). Ca tot veni vorba... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Ianuarie 26, 2007 Share Postat Ianuarie 26, 2007 Intru si eu in vorba cu voi, sper sa nu deranjez Un CBR 600 F2, pt un incepator fara bani e bun ? Cam care ar fi pretul lui corect ? cand zic corect ma refer la un motor in stare buna de functionare si la un pret normal ! Am gasit la Alfa Motors la 3000 euroi din `93, toate persoanele la care le-am zis ca as vrea sa iau de acolo mi-au zis un clar si bolduit NU Astept un raspuns din partea voastra La prima vedere pare un pret mic, foarte multe moto de acolo au vicii ascunse ,tu ca necunoscator nu le observi, baietii de acolo o sa-ti mai dea si replica "ce vrei, la banii astia sa-ti iei una perfecta?" ba da, ca F'ul nu se ridica pe o roata decat probabil daca te superi pe el, pe cand RR se ridica lejer. si ce poate impresiona mai mult o "maricica" decat mersu' p'o roata, eventual fara casca si descheiat la camasa? Sa stii ca eu f-ul i-l ridicam ceva mai usor cam de la 5000tr in sus. rr-ul nu prea, trebuia cam 1000tr mai mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cata_30 Postat Ianuarie 27, 2007 Share Postat Ianuarie 27, 2007 ia-ti monociclu si rezolvat wheelie-urile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Ianuarie 27, 2007 Share Postat Ianuarie 27, 2007 ia-ti monociclu si rezolvat wheelie-urile Cu ala iti rupi gatu' mai ceva ca cu Hayabuzda! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
higheaven Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 rr 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 astia sunt din ce in ce mai zgarciti cu carenele ... de la un model la altul sunt carenele mai mici si acopera mai putin din motor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
higheaven Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 mie asa mi se para ca aduce a R6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate