emil_rpt Postat Mai 15, 2006 Share Postat Mai 15, 2006 Haideti inca o data, sa o facem lata! Pentru mai multe detalii accesati: http://www.roadpatrol.ro/first.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Mai 19, 2006 Share Postat Mai 19, 2006 POate ar fiiindicat sa puneti ceva detalii si pe aici, ca web-pageul este probabil greu de accesat: "The server is temporarily unable to service your request due to the site owner reaching his/her bandwidth limit. Please try again later" Mersi! R Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emil_rpt Postat Mai 25, 2006 Autor Share Postat Mai 25, 2006 (editat) Pentru a vedea mai rapid programul festivalului, accesati: http://www.roadpatrol.ro/bikefest/bikefest.html Editat Mai 25, 2006 de emil_rpt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Mai 26, 2006 Share Postat Mai 26, 2006 Pentru lenesi Programul Festivalului Vineri, 16 iunie 2006 --------------------------------------------------------------- - primirea si camparea participantilor - primirea invitatilor - 20.00 concerte rock: Sanctuar, Amala, Quo Vadis, Cash. - prezentare de moda a articolelor de vestimentatie moto - striptease - 00.00 party all night Sambata, 17 iunie 2006 ------------------------------------------------------------------------------- - 11.00 parada organizata prin Timisoara - 13.00 intoarcerea coloanei moto in camping - 14.30 - 19.00 concursuri (amuzament/indemanare): - Rodeo - Pescuit cu mana - Turnir - Distrugatorul - Duelul - Ceata - Cataratorul - Moto-hochei - Ploaie de bere... si altele - 19.00 festivitatea de premiere - 20.00 concerte rock: Comandorul Hoisan, Gothic, Sir Blues (Vali Racila), Trooper. - striptease - 00.00 party all night Duminica, 18 iunie 2006 ------------------------------------------------------------------------------- - 09.00 Fiecare face ce vrea - Cafea, bere de dres, pregatirea pentru plecare (schimbare cauciucuri, pistoane, rectificat cilindrii, etc.) drum uscat. - 18.00 Inchiderea oficiala a festivalului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorcer Postat Mai 29, 2006 Share Postat Mai 29, 2006 sper ca nu va fi ca la cluj ca vine organizatoru si ne stinge focu ca cik nu avem voie sa facem foc ! Noi muream de frig si ei nu ca nu avem voie !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black raven Postat Iunie 1, 2006 Share Postat Iunie 1, 2006 sper ca nu va fi ca la cluj ca vine organizatoru si ne stinge focu ca cik nu avem voie sa facem foc ! Noi muream de frig si ei nu ca nu avem voie !! Omule...nu te-a invatat doamna invatatoare la scoala ca nu se face focul in padure??? Focul e interzis la noi(daca ai fost la editiile anterioare stii de ce) dar la 18 grade noaptea nu cred ca vei muri de frig!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Iunie 1, 2006 Share Postat Iunie 1, 2006 : Omule...nu te-a invatat doamna invatatoare la scoala ca nu se face focul in padure??? Focul e interzis la noi(daca ai fost la editiile anterioare stii de ce) dar la 18 grade noaptea nu cred ca vei muri de frig!! .... ......la proba numita distrugatorul va fi asa ceva???... .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
akkimo Postat Iunie 1, 2006 Share Postat Iunie 1, 2006 .....sau asa ceva ?????????: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emil_rpt Postat Iunie 1, 2006 Autor Share Postat Iunie 1, 2006 (editat) ... asa ceva a fost anul trecut. Anul asta o sa fie si mai si . Mancarea si bautura vor fi asigurate de: - barul Cargo - barul Tarot (specializat in cocktailuri) - terasa Nora - barul MetalBox. Concursurile vor fi inedite si premiile pe masura. Cei care vin de la distante mari vor avea o surpriza . Se va premia: - cel mai de departe venit motociclist - clubul cu cea mai numeroasa participare ... mai multe detalii in curand pe site-ul clubului. Editat Iunie 1, 2006 de emil_rpt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Iunie 1, 2006 Share Postat Iunie 1, 2006 Sa vad cum stau cu banii,as venii dar nu sunt sigur.Intrarea cat o sa fie ? Distractie placuta la toti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat Iunie 2, 2006 Share Postat Iunie 2, 2006 prezent! dar cine imi da un cort???...ca de data asta chiar ca nu ma mai intorc in oras 3 zile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emil_rpt Postat Iunie 2, 2006 Autor Share Postat Iunie 2, 2006 Sa vad cum stau cu banii,as venii dar nu sunt sigur.Intrarea cat o sa fie ? Distractie placuta la toti Pretul de intrare va fi ca si la Cluj, 20 RON. Veti primi o bratara, un ecuson si un pahar de whisky din partea clubului . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madar Postat Iunie 2, 2006 Share Postat Iunie 2, 2006 Abia astept sa fie..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorcer Postat Iunie 3, 2006 Share Postat Iunie 3, 2006 Destul de mult intrarea , mai ales daca va fi de persoana si nu de motor !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emil_rpt Postat Iunie 3, 2006 Autor Share Postat Iunie 3, 2006 Destul de mult intrarea , mai ales daca va fi de persoana si nu de motor !! Mai baiete, tu ai mai fost pe la intalniri moto? Unde ai mai vazut tu intrare pe motor, si nu pe persoana??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorcer Postat Iunie 3, 2006 Share Postat Iunie 3, 2006 Da am fost si mi se pare aberant sa platesc 400 mii pt mine + pasager , cand eu cu benzina de 400 mii fac 200 km !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kombat Postat Iunie 3, 2006 Share Postat Iunie 3, 2006 LA CAPITOLUL BANI PT INTRARE TRE SA SE MAI LUCREZE NU ESTE VINA ORGANIZATORILOR,CI A CELOR CARE AU PUS MINA PE UNELE FACILITATI,PARCURI ,CAMPUSURI PT EI ESTE O AFACERE PROFITABILA IAR PT ORGANIZATORI O INTREAGA CORVOADA CA TU MUSAFIRULE SA TE SIMTI IN SIGURANTA SA TE DISTREZI SI SA NU DUCI LIPSA DE UNELE FACILITATI DE CONFORT MINIME ,CAZARE,GRUP SANITAR,HALEALA SI BAUTURA+MUZICA. PLOIESTIUL ESTE O EXCEPTIE PT CA ACOLO MUNICIPALITATEA SUSTINE MANIFESTAREA IAR PT ASTA AU DIN PARTEA NOASTRA UN RESPECT SI O CONSIDERATIE DE CARE NU SE BUCURA SI CELALALTE V.I.P-uri DIN RESTUL TARI INCLUSIV BUCURESTI.DIN ACEASTA CAUZA,< DAC MOTORS > VA FI ALATURI DE SILVARII CA ALIATI SI PRIETENI. SUCCES LA INTRUNIRE. CONFORM PM PRIMIT ASTA VA FI ULTIMUL MEU POST Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emil_rpt Postat Iunie 3, 2006 Autor Share Postat Iunie 3, 2006 Multumim kombat pentru replica. Ramanem datori cu o bere . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Iunie 4, 2006 Share Postat Iunie 4, 2006 Salut Emil ! Sper ca mai amintesti de mine,am intilnit la Ploiesti ,Zoli sint ,cu airbrush Asi vrea sa intreb ,trebuie sa am autorizatie din partea primariei Timisoara ,ca sa montez standul meu acolo la intrunire? Ca la Ploiesti am avut probleme,dar am avut succes cu organizatorii,cunosteam citiva dintre ei si ei m-au salvat de la amenzi.Sau poti sa trimiti ceva invitatie?asi vrea sa ma duc acolo ca sa intilnesc si cu Dan(virago cu caii).Vreau sa vad cum arata o intrunire din partea vestica a tarii,ca din alte parte am adunat amintiri.Deci cam despre asta e vorba.Multumesc. Zoli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Iunie 4, 2006 Share Postat Iunie 4, 2006 Mai baiete, tu ai mai fost pe la intalniri moto? Unde ai mai vazut tu intrare pe motor, si nu pe persoana??? Valah motor Party 2005 - 10 RON/motor. Si probabil ati vazut pe ce loc s-a situat in topul intalnirilor pe 2005....A fost superb acolo.... TGV 2005 Nu sustin ca asa ar trebui sa fie, dar am vrut sa-ti satisfac curiozitatea ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Willy_tm Postat Iunie 4, 2006 Share Postat Iunie 4, 2006 Valah motor Party 2005 - 10 RON/motor. Si probabil ati vazut pe ce loc s-a situat in topul intalnirilor pe 2005....A fost superb acolo.... TGV 2005 Nu sustin ca asa ar trebui sa fie, dar am vrut sa-ti satisfac curiozitatea ! Evident vorbim de posibilitati. Sincer am fi foarte bucurosi daca am putea sa facem intalnirea fara taxa de intrare, dar cred ca majoritatea celor care vin la o intalnire prefera sa asculte muzica live, sa aiba lumina, curent, grup sanitar, apa, concursuri, premii care toate la un loc, nu sunt de loc ieftine. Sau mai bine spus, nici macar locatia nu este gratis, casa nu mai vb. de o gramada de autorizatii (primarie, politie, ...... ). Ne pare foarte rau ca nu putem sa multumim pe toata lumea, chiar daca fiecare membru al clubului pune cate 200 de EURO din ingustul lui buzunar, pentru realizarea acestui eveniment. Si totusi suntem da parere ca 20 RON este la indemana oricarui motociclist. Bine-nteles ca pentru cei care nu au in sange acest hobby, nu merita, dar cam asta ar fi si ideea ........ ...A ... Am uitat sa precizez. Tot respectul pentru cei care reusesc sa organizeze o astfel de manifestare fara sa perceapa o taxa de intrare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emil_rpt Postat Iunie 5, 2006 Autor Share Postat Iunie 5, 2006 Salut Emil ! Sper ca mai amintesti de mine,am intilnit la Ploiesti ,Zoli sint ,cu airbrush Asi vrea sa intreb ,trebuie sa am autorizatie din partea primariei Timisoara ,ca sa montez standul meu acolo la intrunire? Ca la Ploiesti am avut probleme,dar am avut succes cu organizatorii,cunosteam citiva dintre ei si ei m-au salvat de la amenzi.Sau poti sa trimiti ceva invitatie?asi vrea sa ma duc acolo ca sa intilnesc si cu Dan(virago cu caii).Vreau sa vad cum arata o intrunire din partea vestica a tarii,ca din alte parte am adunat amintiri.Deci cam despre asta e vorba.Multumesc. Zoli Salut Zoli! Sper ca ai primit mesajul pe privat. Totul e ok, te asteptam la noi . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoliart Postat Iunie 6, 2006 Share Postat Iunie 6, 2006 foarte bine,abia astept sa ajung ,sper ca o sa avem o vreme cit mai buna,pentru ca la noi abia ninge. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black raven Postat Iunie 8, 2006 Share Postat Iunie 8, 2006 NOU!!!Sambata 17 iunie ora 21 ALTAR!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emil_rpt Postat Iunie 9, 2006 Autor Share Postat Iunie 9, 2006 Cum se ajunge la voi? E prima oara cand ajung in Timisoara, si chiar am nevoie de indrumare. Vin dinspre Herculane cred. Daca ati putea posta o mica harta cu locul exact unde se tine intrunirea, ar fi superb. Trooper canta vineri sau sambata? Harta cu locatia este pusa pe site, la "locatie": http://www.roadpatrol.ro/bikefest/bikefest.html. Cand ajungi in Timisoara, urmaresti indicatorul de Lipova, prima comuna e Dumbravita, dupa care vei vedea indicator dreapta cu "Bikers Party". Sper sa te descurci . Daca mai sunt probleme, poti sa ma suni: 0724370591. Trooper canta vineri . Te asteptam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate