DAC MOTORS Postat Noiembrie 26, 2009 Share Postat Noiembrie 26, 2009 Pe data de 1 Decembrie cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, membrii DAC MOTORS impreuna cu apropiatii si motociclistii interesati, vor depune coroane la monumente reprezentative din Bucuresti. Programul: 1. Ora 10.00 intalnirea in parcarea din fata Academiei Militare, 2. Ora 11 se depune o coarana la statuia din fata academiei, 2. Ora 11,30 se incepe deplasarea spre Parcul Carol (Libertatii), 3. Ora 12 intalnirea in parcarea din fata Parcului Carol 4. Ora 12,30 se depune coroana la Mormantul Soldatului Necunoscut. Deplasarea va fi efectuata atat cu motoare (deplasarea in coloana) cat si cu masini. Toti motociclistii care doresc sa-si manifeste respectul pentru cei ce au cazut la datorie sunt invitati sa participe alaturi de noi. Va multumim. P.S. Aceiasi data, incepand cu ora 20.00 va invitam la Apasu Bar, pentru a sarbatori cu muzica romaneasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spectra Postat Noiembrie 26, 2009 Share Postat Noiembrie 26, 2009 Pe data de 1 Decembrie cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, membrii DAC MOTORS impreuna cu apropiatii si motociclistii interesati, vor depune coroane la monumente reprezentative din Bucuresti. Programul: 1. Ora 10.00 intalnirea in parcarea din fata Academiei Militare, 2. Ora 11 se depune o coarana la statuia din fata academiei, 2. Ora 11,30 se incepe deplasarea spre Parcul Carol (Libertatii), 3. Ora 12 intalnirea in parcarea din fata Parcului Carol 4. Ora 12,30 se depune coroana la Mormantul Soldatului Necunoscut. Deplasarea va fi efectuata atat cu motoare (deplasarea in coloana) cat si cu masini. Toti motociclistii care doresc sa-si manifeste respectul pentru cei ce au cazut la datorie sunt invitati sa participe alaturi de noi. Va multumim. P.S. Aceiasi data, incepand cu ora 20.00 va invitam la Apasu Bar, pentru a sarbatori cu muzica romaneasca. RESPECT! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ynot Postat Noiembrie 26, 2009 Share Postat Noiembrie 26, 2009 foarte buna ideea!sa speram ca ne vom aduna cat mai multi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Noiembrie 26, 2009 Share Postat Noiembrie 26, 2009 (editat) Felicit clubul DAC MOTORS pentru dovada clara de patriotism si respect fata de cei cazuti la datorie... putini dintre noi isi mai cinstesc/pomenesc eroii si martirii neamului romanesc. Felicitari pentru initiativa si respect ! Editat Noiembrie 26, 2009 de Florin_FZN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phaniske Postat Noiembrie 26, 2009 Share Postat Noiembrie 26, 2009 Vreo legatura cu asta? /index.php?...40#entry2204773 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Noiembrie 26, 2009 Share Postat Noiembrie 26, 2009 Nu. Nu are nici o legatura. Acesta este al 2-lea an in care clubul DAC MOTORS depune coroane de flori la monumente ce cinstesc onorea celor care au luptat pentru tara. http://www.picbox.ro/album.php?key=eb2637b...9ccc4595b9c7765 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lokko_boy Postat Noiembrie 26, 2009 Share Postat Noiembrie 26, 2009 Pe data de 1 Decembrie cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, membrii DAC MOTORS impreuna cu apropiatii si motociclistii interesati, vor depune coroane la monumente reprezentative din Bucuresti. Programul: 1. Ora 10.00 intalnirea in parcarea din fata Academiei Militare, 2. Ora 11 se depune o coarana la statuia din fata academiei, 2. Ora 11,30 se incepe deplasarea spre Parcul Carol (Libertatii), 3. Ora 12 intalnirea in parcarea din fata Parcului Carol 4. Ora 12,30 se depune coroana la Mormantul Soldatului Necunoscut. Deplasarea va fi efectuata atat cu motoare (deplasarea in coloana) cat si cu masini. Toti motociclistii care doresc sa-si manifeste respectul pentru cei ce au cazut la datorie sunt invitati sa participe alaturi de noi. Va multumim. P.S. Aceiasi data, incepand cu ora 20.00 va invitam la Apasu Bar, pentru a sarbatori cu muzica romaneasca. De laudat initiativa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Noiembrie 26, 2009 Share Postat Noiembrie 26, 2009 (editat) nu are legatura este o activitate a clubului Dac Motors iar cei care vor sa ni se alature sunt bineveniti am postat in acelasi timp cu legionarul ... da oricum venitzi .. .we have cookies and shit Editat Noiembrie 26, 2009 de BeerBelly Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Noiembrie 26, 2009 Share Postat Noiembrie 26, 2009 frate fara DANCER i don`t do that shit anymore ... deci sa tzinem topicul curat.... hai ca pe seara se mai lasa cu una alta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Noiembrie 26, 2009 Share Postat Noiembrie 26, 2009 oricine este binevenit la aceasta actiune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_pik Postat Noiembrie 26, 2009 Share Postat Noiembrie 26, 2009 prezent!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Noiembrie 26, 2009 Share Postat Noiembrie 26, 2009 luci este cel mai frumos dintre totzi membrii dac motors .. eu si prietenele mele o sa venim special sa`l vedem pe el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
werewolf Postat Noiembrie 26, 2009 Share Postat Noiembrie 26, 2009 (editat) luci este cel mai frumos dintre totzi membrii dac motors .. eu si prietenele mele o sa venim special sa`l vedem pe el cat te-a platit ca spui asta? Editat Noiembrie 26, 2009 de werewolf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Noiembrie 26, 2009 Share Postat Noiembrie 26, 2009 Un eveniment pe care anul trecut l-am ratat din pacate, dar anul asta nu-l mai ratez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Noiembrie 26, 2009 Share Postat Noiembrie 26, 2009 luci este cel mai frumos dintre totzi membrii dac motors .. eu si prietenele mele o sa venim special sa`l vedem pe el eu zic sa ne concentram strict pe eveniment ca doar o data pe an e 1 decembrie restu de zile din an putem sa facem ce vrem.... btw cate suntetzi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
in@ Postat Noiembrie 26, 2009 Share Postat Noiembrie 26, 2009 Uff! Am bagat mobra la iernat, nu ia nimeni pasageri??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
werewolf Postat Noiembrie 26, 2009 Share Postat Noiembrie 26, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UgluK Postat Noiembrie 26, 2009 Share Postat Noiembrie 26, 2009 respect !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Noiembrie 26, 2009 Share Postat Noiembrie 26, 2009 respect !!! pentru ce a zis unde lup? sau pentru initiativa?? SE APROBA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hyadum Postat Noiembrie 26, 2009 Share Postat Noiembrie 26, 2009 (editat) Ba cred ca da. Daca o sa fiu in oras, o sa vin si eu. ID in profil. Editat Noiembrie 26, 2009 de Hyadum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
padr3 Postat Noiembrie 26, 2009 Share Postat Noiembrie 26, 2009 Dacă nu e obligatoriu să fii DAC vin Âşi eu dacă nu deranjez pe nimeni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-FreaK- Postat Noiembrie 27, 2009 Share Postat Noiembrie 27, 2009 Nu e obligatoriu sa fi Dac, si nu cred ca deranjezi pe nimeni... Esti asteptat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1%1%1% Postat Noiembrie 27, 2009 Share Postat Noiembrie 27, 2009 Dacă nu e obligatoriu să fii DAC vin Âşi eu dacă nu deranjez pe nimeni ar fi cam singura zi in care fiecare DACsau ROAMAN sa se simnta mindru si recunoscator inaintasilor lor,sa-i cinsteasca si sa-i onoreze macar in gind daca nu si in fapta,sa ne respectam tara in care ne-am nascut si traim bine sau rau,greu ori usor suntem aici datorita lor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat Noiembrie 27, 2009 Share Postat Noiembrie 27, 2009 Daca nu ploua prea grav , vin si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Noiembrie 27, 2009 Share Postat Noiembrie 27, 2009 Pe data de 1 Decembrie cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, membrii DAC MOTORS impreuna cu apropiatii si motociclistii interesati, vor depune coroane la monumente reprezentative din Bucuresti. Programul: 1. Ora 10.00 intalnirea in parcarea din fata Academiei Militare, 2. Ora 11 se depune o coarana la statuia din fata academiei, 2. Ora 11,30 se incepe deplasarea spre Parcul Carol (Libertatii), 3. Ora 12 intalnirea in parcarea din fata Parcului Carol 4. Ora 12,30 se depune coroana la Mormantul Soldatului Necunoscut. Deplasarea va fi efectuata atat cu motoare (deplasarea in coloana) cat si cu masini. Toti motociclistii care doresc sa-si manifeste respectul pentru cei ce au cazut la datorie sunt invitati sa participe alaturi de noi. Va multumim. P.S. Aceiasi data, incepand cu ora 20.00 va invitam la Apasu Bar, pentru a sarbatori cu muzica romaneasca. de remarcat, felicitari Dac Motors ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate