cosminst2008 Postat Decembrie 1, 2009 Share Postat Decembrie 1, 2009 inca nicio poza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Decembrie 1, 2009 Share Postat Decembrie 1, 2009 Da' voi pentru sedinta foto v-ati dus? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Decembrie 1, 2009 Share Postat Decembrie 1, 2009 deci, precum spunea si amicul Metal Heart O doamna, bunica, si o fetita: - mamaie, de ce s-au strans motociclistii aici? - s-au strans ca sa comemoreze motociclisti morti in accidente Eu cand am auzit toata dezinformarea am intervenit. -Doamna, astazi este ziua nationala si pentru asta am venit aici. -Pai si de ce au toti casti? - PT CA AU VENIT CU MOTOCICLETELE...... POZE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Decembrie 1, 2009 Share Postat Decembrie 1, 2009 fu fain.. cu toata "supravagherea"atenta a organului asupra gruparilor potential disturbatoare... RESPECT! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexxus Postat Decembrie 1, 2009 Share Postat Decembrie 1, 2009 In parcul Carol, la monument, vine un nene la vreo 70 de ani si ma trage de maneca: - "Auzi, auzi! din partea cu e delegatia? Ce... partid?" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Decembrie 1, 2009 Share Postat Decembrie 1, 2009 partidul sticla de fier si palmele ca magnetzii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doru1900 Postat Decembrie 1, 2009 Share Postat Decembrie 1, 2009 felicitari organizatorilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Decembrie 1, 2009 Share Postat Decembrie 1, 2009 http://www.primatv.ro/stiri-focus/o-altfel-de-parada.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Decembrie 1, 2009 Share Postat Decembrie 1, 2009 (editat) Ai dracu satanisti, sa nu depuna ei o coroana. Numa turau motoare. FU PrimaTv Editat Decembrie 1, 2009 de ser79ban Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Decembrie 1, 2009 Share Postat Decembrie 1, 2009 Ai dracu satanisti, sa nu depuna ei o coroana. Numa turau motoare. FU PrimaTv si cat le-au turat, intre academie si parcul carol incontinuu... Respect celor care s-au alaturat initiativei si au ales sa onoreze aceasta zi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Decembrie 1, 2009 Share Postat Decembrie 1, 2009 bai eu l-am turat dar tot nu s-a auzit nimic, poate sunt electric Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Decembrie 1, 2009 Share Postat Decembrie 1, 2009 mi-a placut politaiul: "dar va rog sa plecati maxim cate 6"..."neeenee...de la semafor pleaca cate 30 odata..ii fractionezi matale,pls? " frumos gest organizat de daci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HOGAN Postat Decembrie 2, 2009 Share Postat Decembrie 2, 2009 A fost frumos, emotionant la depunerea coroanelor de flori la monumentele eroilor nostri, vremea a tinut cu noi nu a ploat, buna organizare mia placut... felicitari DAC MOTORS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Decembrie 2, 2009 Share Postat Decembrie 2, 2009 Demnitate , onoare , prietenie . Aceste sentimente le-am trait impreuna cu cei ce au participat la comemorare . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Decembrie 2, 2009 Share Postat Decembrie 2, 2009 da totusi neste poze in afara de nenea Dracushoru nu mai pune nimeni? c'mon people!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Decembrie 2, 2009 Share Postat Decembrie 2, 2009 nu ne-a grabit nimeni... sau nu stiu de asta.. din contra, "oficialul" el presindente, ca el a venit atunci, chiar a "intarziat" ca sa nu ne deranjeze pe noi.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phaniske Postat Decembrie 3, 2009 Share Postat Decembrie 3, 2009 Feliciatari tuturor pentru participare si in special Dacilor pentru initiativa avuta si punerea ei in practica. Eu am ajuns la 11.00 la Academiei - am prins plecarea - adica coloana moto in miscare, dar ma bucur ca am putut ajunge chiar si asa. Felicitari inca odata tuturor si LMA de 1 dec. Mihaela Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate