Hadess Postat Mai 18, 2006 Share Postat Mai 18, 2006 Alt acident moto in timisoara. In complex, zona olimpia. Tipul cred ca e un student ce sta in caminul 2, pentru ca acolo am vazut motorul parcat de multe ori. Nu cred ca purta echipament. Fara victime, din fericire. Smokey cred ca stie mai multe, el era deja acolo cand am ajuns eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLY Postat Mai 18, 2006 Share Postat Mai 18, 2006 daca au suferit doar orgoliile e bine ...........totusi ...........suferintza asta ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
matz Postat Mai 18, 2006 Share Postat Mai 18, 2006 era cumva un tuaregu albastru de maramures Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antemiu Postat Mai 18, 2006 Share Postat Mai 18, 2006 timisoara se vrea fruntasa la accidente!?...aveti grija mai oamenilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Mai 18, 2006 Share Postat Mai 18, 2006 era cumva un tuaregu albastru de maramures Probabil, alt motor e doar mobra portarului, iar el putin probabil. Detalii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Mai 18, 2006 Admin Share Postat Mai 18, 2006 Alt acident moto in timisoara. In complex, zona olimpia. Tipul cred ca e un student ce sta in caminul 2, pentru ca acolo am vazut motorul parcat de multe ori. Nu cred ca purta echipament. Fara victime, din fericire. Smokey cred ca stie mai multe, el era deja acolo cand am ajuns eu. Pai am ajuns cam al doilea, mai era un GSX600R galben oprit. Cum s-a intamplat: un microbuz statea in intersectie si astepta sa faca stanga (avea verde concomitent cu cei din fata). Motorul vine din spate, depasind coloana care astepta pe partea stanga. Microbuzul face stanga si motorul intra in aripa stanga a microbuzului si se tavaleste. Cei de pe motor purtau casca, dar tricou & pantaloni scurti (cred ca pasagerul avea blugi, nu-mi amintesc exact). Ambii juliti destul de bine. Motociclistul era alb ca varul si foarte agitat. La un moment dat i s-a facut rau s-a intins pe iarba. I-am ridicat un pic picioarele pana a venit salvarea: i-au pus colier la gat l-au urcat pe targa si l-au dus la spital. Tipul cu microbuzul era speriat si el, era primul accident. Era cu masina de firma avea nevoie de act de la politie. Se pare ca motorul nu avea asigurearea (sau nu avea hartia la el). In orice caz, au urcat motorul in microbuz si au plecat la politie, cu pasagerul si fratele motociclistului care venise intre timp. No mai multe nu stiu. Ce sa zic, purtati echipament si nu circulati fara acte in regula. Cat despre depasirea aia pe stanga .... vina lui, n-aveai ce s-o intorci. era cumva un tuaregu albastru de maramures Da, el era. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabii Postat Mai 18, 2006 Share Postat Mai 18, 2006 Ceaul rau pisica neagra... Chestia e ca tot mai multi motociclisti umbla pe 2 roti in tricou + pantalonis scurti!!! Chiar acum ma uit pe gem (stau in Alfa, in Arad) si sunt 2 motoare ai caror calareti dau gaz in tricou si pantaloni scurti. Plus ca fac economie la baterie, nu se sinchisesc sa aprinda nici macar farul ala, ca deh, sa nu se uzeze becu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Mai 18, 2006 Share Postat Mai 18, 2006 (editat) Ceaul rau pisica neagra... Chestia e ca tot mai multi motociclisti umbla pe 2 roti in tricou + pantalonis scurti!!! Chiar acum ma uit pe gem (stau in Alfa, in Arad) si sunt 2 motoare ai caror calareti dau gaz in tricou si pantaloni scurti. Plus ca fac economie la baterie, nu se sinchisesc sa aprinda nici macar farul ala, ca deh, sa nu se uzeze becu... Da....te doare ca-s oameni si ti mila cand vezi ce li se intampla, dar lor li mila de propria persoana, familie si mai ales pasager? Pe podul Michelangelo, Timisoara, acum 30 min slalom printre masini cu 50-60 la ora cu blonda fara casca Editat Mai 18, 2006 de kcuf_di Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnDyTM Postat Mai 18, 2006 Share Postat Mai 18, 2006 acum am primit telefon ...ca a murit cineva la olimpia....!stie cineva concret? smokey ? sigur nu a murit nimeni? apropo...eu team salutat acolo aproape de bcr... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Mai 18, 2006 Admin Share Postat Mai 18, 2006 acum am primit telefon ...ca a murit cineva la olimpia....!stie cineva concret? smokey ? sigur nu a murit nimeni? nu, tipul era ok, doar ca era speriat si era lovit la picior. de murit ... a murit ieri, cel fara casca apropo...eu team salutat acolo aproape de bcr... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
speedman Postat Mai 18, 2006 Share Postat Mai 18, 2006 (editat) In momentul in care l-a luat salvarea,era ok.putin cam verde la fatza,dar ok.ceva zgarieturi pe picioare,umar... la asa echipament,a scapat ieftin,zic eu. a avut totusi ceva noroc,ca nu l-a luat vre-o masina ,care sa vina de pe contrasens,sub roti. asta e.pe viitor,grija la semnalizarile altora.... Editat Mai 18, 2006 de speedman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bijoux20 Postat Mai 19, 2006 Share Postat Mai 19, 2006 Motociclistul nu mai are nimic acum din fericire numai motorul e cam avariat...... ACTELE ERAU IN REGULA...... P.S.:Eu sunt fratele motociclistului, motocicleta e a mea numai k pilotul era cam in neregula:))... nu stiu ce cauta pe stanga... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mst Postat Mai 19, 2006 Share Postat Mai 19, 2006 Motociclistul nu mai are nimic acum din fericire numai motorul e cam avariat...... ACTELE ERAU IN REGULA...... P.S.:Eu sunt fratele motociclistului, motocicleta e a mea numai k pilotul era cam in neregula:))... nu stiu ce cauta pe stanga... o fi zis ca are loc si timp. mare greseala, bine ca nu l-a costat viata. sa-i transmiti sa fie mai atent ca nu e de gluma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
psy Postat Mai 19, 2006 Share Postat Mai 19, 2006 (editat) Pe cel cu aprilia tuareg il vad aproape zilnic(fiind la aceeasi fac cu mine). Tot timpul imi atragea atentie deoarece nu l-am vazut niciodata purtand echipament, doar tricou si pantaloni scurti. Ma gandeam eu ca e doar o chestiune de timp pana isi va da jos din piele. Pun pariu ca de acum incolo va purta echipament Sau nu?.. Editat Mai 19, 2006 de psy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Mai 19, 2006 Share Postat Mai 19, 2006 Motociclistul nu mai are nimic acum din fericire numai motorul e cam avariat...... ACTELE ERAU IN REGULA...... P.S.:Eu sunt fratele motociclistului, motocicleta e a mea numai k pilotul era cam in neregula:))... nu stiu ce cauta pe stanga... E bine ca mai ai puterea sa razi dupa asa ceva. Multa sanatate fratelui tau! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
poosy Postat Mai 19, 2006 Share Postat Mai 19, 2006 Alt acident moto in timisoara. In complex, zona olimpia. Tipul cred ca e un student ce sta in caminul 2, pentru ca acolo am vazut motorul parcat de multe ori. Nu cred ca purta echipament. Fara victime, din fericire. Smokey cred ca stie mai multe, el era deja acolo cand am ajuns eu. Ceau baieti, eu sunt autorul accidentului , soferul tuaregului, (prostia mea) si a fost primul meu accident . Imi cer scuze daca influentez imaginea motociclistilor din timisoara, va multumesc pt sprijinul acordat in momentul accidentului . Sper sa ma revansez si va cunosc. In leg cu echipamentu va dati seama ca nu va mai lipsi in cazul meu si acelasi lucru il recomand tuturor. Starea mea nu e grava , doar ca stau mai greu in picioare ; Si in ultimu rand sorry ca i-am indoit motoru fratelui meu. VA DORESC TOATE CELE BUNE SI SA AUZIM DE CAT MAI PUTINE ACCIDENTE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Mai 19, 2006 Admin Share Postat Mai 19, 2006 ACTELE ERAU IN REGULA...... OK, imi cer scuze. L-am intrebat pe fratele tau daca are RCA-ul la el, sa-l dam soferului - atunci el a facut semn ca "nu". Bine ca e OK. La politie totul a decurs OK? Ceau baieti, eu sunt autorul accidentului , soferul tuaregului, (prostia mea) si a fost primul meu accident . Imi cer scuze daca influentez imaginea motociclistilor din timisoara, va multumesc pt sprijinul acordat in momentul accidentului . Sper sa ma revansez si va cunosc. In leg cu echipamentu va dati seama ca nu va mai lipsi in cazul meu si acelasi lucru il recomand tuturor. Starea mea nu e grava , doar ca stau mai greu in picioare ; Si in ultimu rand sorry ca i-am indoit motoru fratelui meu. VA DORESC TOATE CELE BUNE SI SA AUZIM DE CAT MAI PUTINE ACCIDENTE Insanatosire grabnica, da cu Oximed pe julituri si dupa ce se face crusta da cu crema sa nu crape. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
speedman Postat Mai 20, 2006 Share Postat Mai 20, 2006 Ma bucur ca sunteti ok !!! Grija pe viitor !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate