adi_ms Postat Mai 18, 2006 Share Postat Mai 18, 2006 (editat) Ce parere aveti KTM LC4 sau EXC? Pe care sa sar? Editat Mai 18, 2006 de adi_ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schummy_ Postat Mai 18, 2006 Share Postat Mai 18, 2006 eu exc as alege ...ala e mai bun ...parerea mea.. nu prea sunt fan ktm !!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Mai 19, 2006 Share Postat Mai 19, 2006 eu exc as alege ...ala e mai bun ...parerea mea.. nu prea sunt fan ktm !!!!!!!!! EXC pt enduro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat Mai 19, 2006 Share Postat Mai 19, 2006 LC4 ADVENTURE pentru Rally raid, touring-enduro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Treijumate Postat Mai 19, 2006 Share Postat Mai 19, 2006 (editat) LC4 ADVENTURE pentru Rally raid, touring-enduro LC4 ENDURO, pentru touring-enduro-hard enduro Editat Mai 19, 2006 de Treijumate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mozes Postat Mai 19, 2006 Share Postat Mai 19, 2006 acceasi problema si la mine !! pe LC 4 m-am dat ... are destul ZWIC dar parca e cam greu de manevrat dc vrei hardenduro !! am inteles ca la EXC ai mai multi CP plus e mai recomandata pt hard ! parari >>?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geza.benedekfi Postat Mai 20, 2006 Share Postat Mai 20, 2006 EXC !!! Mai usor, mai puternic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Mai 23, 2006 Share Postat Mai 23, 2006 exc bum si foarte bun la enduro, hard-enduro: usor, manevrabil, brutal pe acceleratie si frane. drum lung turing-enduro=la revedere ''posterior'' lc4 bun pt turing, soft enduro, la hard enduro tre sa te lupti cu vaca nebuna prin padure si laca n-ai nici electromotor s-a rupt cuiul. e mai pasnic decat exc-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Green_Alex Postat Mai 24, 2006 Share Postat Mai 24, 2006 Pai depinde ce vrei sa faci. Daca vrei numai hard enduro si sa cari moto pe remorca cel mai potrivit este exc-ul. Daca vrei ceva enduro dar nu f hard si sa mergi pe moto pana la munte (eventual si cu prietena) LC4 ar fi alegerea. Daca vrei touring cu ceva pretentii de enduro Adventure e raspunsul. Eu am exc si m-am dat si cu lc4 si cu Adventure (din pacate nu destul ) pentru ca ma gandesc sa renunt la exc. Mie mi se pare ca de departe cel mai fun este exc-ul dar nu este foarte practic daca vrei o moto mai universala (sa bagi si asfalt, si eventual sa-ti plimbi si prietena/sotia). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate