pretorian Postat Mai 18, 2006 Share Postat Mai 18, 2006 In sfarsit mi-am inplinit un vis si anume am trecut de la kawa zx-6r din ' 97 la gsx-r k 3, ce sa zic e o bijuterie dupa care am oftat mult si m-am scormonit si mai mult , deocamdamdata nu am decat o poza, cand o sa reusesc sa mai fac mai pun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Mai 18, 2006 Share Postat Mai 18, 2006 Sa te bucuri la maxim de ea. .Si nu mai zice ca ai trecut de al kawa la suzuki ca or sa-ti sara in cap aparatorii kawa ,cum ca e un feeling aparte bla bla etc etc .Toate sunt la fel ,da-le naibii ,dar sa nu jignim pe ceilalti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Mai 18, 2006 Share Postat Mai 18, 2006 Felicitari pretoriene ! Foarte frumoasa drujba ti-ai luat.S-o stapanaesti cu placere.Tot far de dacie ai , ca pe kawa ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretorian Postat Mai 20, 2006 Autor Share Postat Mai 20, 2006 nu a fost in intentie sa jignesc nici marca nici posesorii de kawa ci doar spuneam ca am trecut de la o motoreta mai veche la una aproape noua merci paulica, acum nu mai am far de dacie 1300, am de logan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
titi_rulment Postat Mai 24, 2006 Share Postat Mai 24, 2006 tare tare pretorian! S-o stapanesti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretorian Postat Mai 28, 2006 Autor Share Postat Mai 28, 2006 mc, pt urari baieti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Iunie 1, 2006 Share Postat Iunie 1, 2006 Bravos bey Sa o stapanesti santos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alias Postat Iunie 1, 2006 Share Postat Iunie 1, 2006 In sfarsit mi-am inplinit un vis si anume am trecut de la kawa zx-6r din ' 97 la gsx-r k 3, ce sa zic e o bijuterie dupa care am oftat mult si m-am scormonit si mai mult , deocamdamdata nu am decat o poza, cand o sa reusesc sa mai fac mai pun. Sa-ti traiasca si sa te poarte cat mai safe, cat mai multi km pe asfalt uscat. Salutari cu farul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretorian Postat Iunie 3, 2006 Autor Share Postat Iunie 3, 2006 in curand pun si poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serginio Postat Iunie 5, 2006 Share Postat Iunie 5, 2006 Sa fie-ntr-un ceas bun! Bafta maxima !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Slice&Dice Postat Iunie 5, 2006 Share Postat Iunie 5, 2006 Pai hai cu pozele alea odata sa vedem si noi cu ce te lauzi... Oricum f frumoasa motocicleta sa o stapanesti sanatos si ai grija la gaz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Iunie 5, 2006 Share Postat Iunie 5, 2006 Sa te bucuri la maxim de ea. .Si nu mai zice ca ai trecut de al kawa la suzuki ca or sa-ti sara in cap aparatorii kawa ,cum ca e un feeling aparte bla bla etc etc .Toate sunt la fel ,da-le naibii ,dar sa nu jignim pe ceilalti Chestiile astea se intampla doar in mintea ta Silviu. Sa o stapanesti sanatos si fara incidente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretorian Postat Iunie 11, 2006 Autor Share Postat Iunie 11, 2006 (editat) merci baieti, am reusit sa fac 3 poze cu tel. unui prieten cam nasoala rezolutia dar asta e.....momentan nu am camera foto Editat Iunie 11, 2006 de pretorian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Slice&Dice Postat Iunie 11, 2006 Share Postat Iunie 11, 2006 merci baieti, am reusit sa fac 3 poze cu tel. unui prieten cam nasoala rezolutia dar asta e.....momentan nu am camera foto F frumoase amandoua si toba Ixil da forte bine pe K3 Erai la Ilioara sa o testezi in poligon?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wildangel Postat Iunie 12, 2006 Share Postat Iunie 12, 2006 merci baieti, am reusit sa fac 3 poze cu tel. unui prieten cam nasoala rezolutia dar asta e.....momentan nu am camera foto Am io camera foto daca vrei sa ii faci poze .. si stau si in zona ilioara .. dk vrei ne vdm in weekend prin poligon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretorian Postat Iunie 12, 2006 Autor Share Postat Iunie 12, 2006 F frumoase amandoua si toba Ixil da forte bine pe K3 Erai la Ilioara sa o testezi in poligon?? Eram in ilioara cu niste prieteni care se pregateau de dea de carnet Am io camera foto daca vrei sa ii faci poze .. si stau si in zona ilioara .. dk vrei ne vdm in weekend prin poligon Nu ar fi rau sa-i fac niste poze daca nu lucrez iti las pe privat un mesaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate