Bombitza Postat Mai 26, 2006 Share Postat Mai 26, 2006 nenea Axaaaa... vreu si eu un autograf... se poate pe rezervor la motoreta? imi pare rau ca nu am prins reprezentatia , dar data viitoare voi fi pe faza! felicitari! Poate exista si un filmulet ca si eu sunt curios!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silverpistons Postat Mai 26, 2006 Share Postat Mai 26, 2006 cu permisiunea vedetei Axa ca si "drept de autor" avem super filmare si mai ales super calitate a sunetului si daca ne da voie o sa postam, desii nu se compara cu "live" -ul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
varuzzu Postat Mai 26, 2006 Share Postat Mai 26, 2006 (editat) poze Editat Mai 26, 2006 de varuzzu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smileyzulu Postat Mai 29, 2006 Share Postat Mai 29, 2006 ....poze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Mai 29, 2006 Share Postat Mai 29, 2006 Poze nu am dar mii de multumiri celor de la DAC MOTORS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soky Postat Mai 29, 2006 Share Postat Mai 29, 2006 Salutare, iaca viu si eu cu niscaiva poze A fost distractie nu gluma, BRAVO PLOIESTI !!!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ValahBiker Postat Iunie 1, 2006 Share Postat Iunie 1, 2006 bravo! BRAVOOOOOOOOOOO!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat Iunie 1, 2006 Share Postat Iunie 1, 2006 In primul rand vreau sa va salut si sa va multumesc tuturor pentru participare. Am deja 3 Giga de poze din camera mea + ce se mai aduna de la prieteni. O sa fac un DVD, si cine mai doreste, cine mai pofteste....stie unde ma gaseste PS. Acum o treaba tare nasoala. In timpul paradei, fotograful pe care il aveam pe motocicleta mi-a pierdut un teleobiectiv, pe care nu l-am mai recuperat desi am anuntat la scena. Am inteles ca l-a luat cineva cu un IJ rosu. I-as fi recunoscator celui care stie ceva de el si promit o bere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iunie 2, 2006 Share Postat Iunie 2, 2006 O sa fac un DVD, si cine mai doreste, cine mai pofteste....stie unde ma gaseste trece pe lista un DVD pt DAC MOTORS :cheers: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amorcito Postat Iunie 2, 2006 Share Postat Iunie 2, 2006 Sal Mi-ar palcea sa am si io un DVD, care sun conditiile ca sa-l pot avea? Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george_electromotor Postat Octombrie 16, 2006 Share Postat Octombrie 16, 2006 (editat) a fost super marfa rau de tot Editat Octombrie 16, 2006 de george_electromotor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLY Postat Ianuarie 23, 2007 Share Postat Ianuarie 23, 2007 dupa aproape un an ,,,,,,,,,,,,da inca ma uit cu placere la ea drept dovada ii bibilesc inca pozele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Martie 15, 2007 Share Postat Martie 15, 2007 Da... Din poze, vad ca a fost extraordinar... Din pacate nu am fost prezent, dar anu asta nu va scap. Cred ca va fi mai tare Motorrock IV decat a fost Motorrock III... Asteptam cu interes. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate