Daaaaan Postat Decembrie 4, 2009 Share Postat Decembrie 4, 2009 stie cineva sa-mi explice cum dracu functioneaza chestia asta? http://www.trailtech.net/75-200.html adica...partea de vitezometru o inteleg. dar RPM? si senzorul de temperatura...se monteaza unde? ca apa are temperaturi diferite pe tot parcursul ei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Decembrie 4, 2009 Share Postat Decembrie 4, 2009 ...dar RPM? si senzorul de temperatura...se monteaza unde?... Produsul are un manual de instalare, acolo arata modul de plasare a senzorilor. In general temperatura te intereseaza la nivelul chiulasei. Apoi se fac setarile specifice(dimensiune roata, temperatura, ora,etc) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crysssz Postat Decembrie 4, 2009 Share Postat Decembrie 4, 2009 turatia o ia probabil de la impulsurile care le da ECU catre bobina de inductie.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Daaaaan Postat Decembrie 4, 2009 Autor Share Postat Decembrie 4, 2009 (editat) turatia o ia probabil de la impulsurile care le da ECU catre bobina de inductie.. poate suna stupid...dar...esti sigur ca eu am ECU la WR400? (ECU = Electronic Control Unit )...nu e specific pt motoarele mult mai complexe, cruisere de ex? Editat Decembrie 4, 2009 de Daaaaan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Decembrie 4, 2009 Share Postat Decembrie 4, 2009 poate suna stupid...dar...esti sigur ca eu am ECU la WR400? (ECU = Electronic Control Unit )...nu e specific pt motoarele mult mai complexe, cruisere de ex? numa ingineri sefi pe aici.... turatia o ia de la impulsurile bobinei de inductie pana la bujie, adica de la fise. Mesaj completat mie nu imi mere linku Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Daaaaan Postat Decembrie 4, 2009 Autor Share Postat Decembrie 4, 2009 numa ingineri sefi pe aici....turatia o ia de la impulsurile bobinei de inductie pana la bujie, adica de la fise. Mesaj completat mie nu imi mere linku amin. mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Decembrie 4, 2009 Share Postat Decembrie 4, 2009 http://www.trailtechproducts.co.uk/acatalog/010-ELV-07.pdf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crysssz Postat Decembrie 4, 2009 Share Postat Decembrie 4, 2009 poate suna stupid...dar...esti sigur ca eu am ECU la WR400? (ECU = Electronic Control Unit )...nu e specific pt motoarele mult mai complexe, cruisere de ex? ma gandeam la una si am scris alta.... ma refeream la CDI.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate