crashmx Postat Mai 19, 2006 Share Postat Mai 19, 2006 tocmai am primit un telefon de la cineva care nu e motociclist si mi-a zis ca acum 1/2 ora pe langa IOR a fost un accident cu un ducati 999 galben...... motociclistul nu mai era ... pe langa motor cica era o dacie..... ..lume multa...etc...... motorul nu arata rau....... stie cineva mai multe? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Mai 19, 2006 Share Postat Mai 19, 2006 tocmai am primit un telefon de la cineva care nu e motociclist si mi-a zis ca acum 1/2 ora pe langa IOR a fost un accident cu un ducati 999 galben...... motociclistul nu mai era ... pe langa motor cica era o dacie..... ..lume multa...etc...... motorul nu arata rau....... stie cineva mai multe? Pe care parte a IORului, ca e mare? Nu de alta dar acuma plec in colo si astrece sa vad daca se poate ajuta cu ceva.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orlando Postat Mai 19, 2006 Share Postat Mai 19, 2006 S-a intamplat chiar la Potcoava (pe strada aia cu restaurantele Casa rustica si Brown Sugar) am trecut si yo p acolo....lume multa, agitatie...etc. Un Ducati galben B 51 SYN..parca.....o masina de politie...urme de cazatura...etc...motorul nu arata rau..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Mai 19, 2006 Share Postat Mai 19, 2006 Inca unul?!? Nu se poate asa ceva!!!! Se circula groaznic in tara asta. In fiecare zi apare un accident nou pe forum (si mai sunt multe de care nu se stie). Sper sa nu fi patit ceva motoristu, motorul se repara, nu-i problema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Mai 19, 2006 Share Postat Mai 19, 2006 Inca unul?!? Nu se poate asa ceva!!!! Se circula groaznic in tara asta. In fiecare zi apare un accident nou pe forum (si mai sunt multe de care nu se stie). Sper sa nu fi patit ceva motoristu, motorul se repara, nu-i problema. Ai exprimat perfect toate cliseele pe care le-am citit de sute de ori la fiecare topic cu accidente... deja e booooooring Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Mai 20, 2006 Share Postat Mai 20, 2006 Da schimbati exprimarea ca asta deja e anosta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
whoody27 Postat Mai 21, 2006 Share Postat Mai 21, 2006 eram eu acolo! motocicleta a plecat de la semafor si pe partea cealalta a intersesctiei o tipa tocmai iesea in bulevard cu spatele(cu un matiz)>ca sa evite impact frontal s-a lasat pe o parte!moto s-a oprit in masina fetei si el undeva pe contrasens.avea umarul luxat si cam atat!moto era nou ,in ziua aia pusese numerele pe el! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Mai 22, 2006 Share Postat Mai 22, 2006 Ai exprimat perfect toate cliseele pe care le-am citit de sute de ori la fiecare topic cu accidente... deja e booooooring E boring pana ti se intampla tie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DDU Postat Mai 22, 2006 Share Postat Mai 22, 2006 Doamne dar mai opreste hemoragia asta de prostovani la volan!!!!! Mai nu-mi vine sa cred cate accidente !! cati morti! si ce de prosti evit in fiecare zi in traficul asta de tata jena din Bucuresti!!! uhhhh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate