romanian_designer Postat Decembrie 5, 2009 Share Postat Decembrie 5, 2009 Vand IJ jupiter 4 din 1984, radiat, probleme motor (cutie de viteze) pentru piese/reconditionat. Motocicleta este in Pitesti. Pret 300 EUR negociabil. Valentin 0733197620 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Decembrie 6, 2009 Share Postat Decembrie 6, 2009 Vand IJ jupiter 4 din 1984, radiat, probleme motor (cutie de viteze) pentru piese/reconditionat.Motocicleta este in Pitesti. Pret 300 EUR negociabil. Valentin 0733197620 Mai Valentine,mai prietene,am inteles ca vrei sa o dai ca sa scapi de fier din curte.Atunci ce nu pui si tu un pret cat de cat apropiat de adevar.Eu am cumparat un astfel de IJ acu trei zile cu enorma suma de 250 ron.Inscris ,cu carte ,cu tot ce vrei.Si cu atas.Mai bine-l repari si mergi cu el.Este CRIZA,mare,oameni "n-are bani "si tu ceri o roaba de bani.Mai vezi ce si cum.Bunu. Mesaj completat Vand IJ jupiter 4 din 1984, radiat, probleme motor (cutie de viteze) pentru piese/reconditionat.Motocicleta este in Pitesti. Pret 300 EUR negociabil. Valentin 0733197620 Mai Valentine,mai prietene,am inteles ca vrei sa o dai ca sa scapi de fier din curte.Atunci ce nu pui si tu un pret cat de cat apropiat de adevar.Eu am cumparat un astfel de IJ acu trei zile cu enorma suma de 250 ron.Inscris ,cu carte ,cu tot ce vrei.Si cu atas.Mai bine-l repari si mergi cu el.Este CRIZA,mare,oameni "n-are bani "si tu ceri o roaba de bani.Mai vezi ce si cum.Bunu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnny75 Postat Decembrie 11, 2009 Share Postat Decembrie 11, 2009 (editat) ofer 250 RON. sint din Pitesti deci ne putem vedea daca te intereseaza. Editat Decembrie 11, 2009 de johnny75 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maxell22 Postat Aprilie 17, 2010 Share Postat Aprilie 17, 2010 ofer 250 RON. sint din Pitesti deci ne putem vedea daca te intereseaza. salut. ma intereseaza atasul. cat e pretul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Aprilie 20, 2010 Share Postat Aprilie 20, 2010 Ai următoarele: protecții lanț (2 cauciucuri de la cutie la roată seamănă a două ciolane)? capac-cutie inferior pe unde iese lanțul? Mesaj completat ete aici de ce am nevoie /index.php?...0&start=710 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate