Sari la conținut

maxell22

Membru
  • Număr conținut

    61
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de maxell22

  1. salut ELII. bun venit in lumea noastra.
  2. ......la motociclete e cam asa : 500 CMC circa 5%, 600 circa 6% ........1000 circa 10% 1100 ...11%......am un prieten cu un suzuki 1300 cand merge la maxim consuma 13 %. minim.
  3. 11% mai cred si eu. ....si goldwingurile sunt pe acolo am un gl 1100. ...salut de unde scoateti consumul asta de 5% cand fabrica ii da un consum de 8,9 benzina super .la o yamaha de 1200.
  4. atasul e de nipru....luminitele alea sunt doar rosii. atasul e de la nipru schimbat roata si platforma. luminitile sunt numai rosii.
  5. .......buna domnule TUDOR. .....kalasnicovul si ultimul tip de tanc Rusesc sunt cele mai bune arme din lume la categoria ..arme usoare.. MIRUL lor cu care se plimba prin jurul pamantului , rapanos asa cum e dar au venit Americanii la ei si iau rugat sa colaboreze. ati vazut ca au facut echipaje Americano-Ruse. sau intrebat Americanii cum mama dracului ,rablamentul asta de MIR merge de cand l-au facut si noi desteptii lumii omoram mereu la cosmonauti.
  6. ....aveam in proiect un atas. am abandonat. » Post actualizat in 30 Oct 2016 13:05 motorul e din anul 1982. » Post actualizat in 30 Oct 2016 13:10 » Post actualizat in 30 Oct 2016 13:18
  7. buna. ...AI CEA MAI DE CALITATE FILMARE.. dintre toate filmarile facute de motociclisti pe transfagarasan. ai avut si un timp foarte frumos.
  8. buna. ......ati povestit de ..................era inmaticulata de 10 ori. indiferent de motivul scoaterii unui vehicul din circulatie : ex. 1. proprietarul nu mai doreste sa circule cu acel mijloc de transport si nici nu vrea sa-l predea la fier vechi. e radiat din circulatie si de la fisc. acel mijloc de transport nu mai poate circula pe drumurile publice. (e si normal ). 2. faci un contract de vanzare-cumparare. certificatul motorului nu mai este pentru ca a fost oprit la politie la data radierii.nici nu ai nevoie. 3. te duci la fisc si platesti impozitul pe numele tau, e si normal. 4. platesti la C.E.C. o taxa de inmatriculare. 5. platesti o taxa pentru certificatul de inmatriculare. 6. la politie mai ai de plata numarul de circulatie. iti aranjeji motorul sa corespunda circulatiei pe drumurile publice. dai un telefon la R.A.R. pentru programare. motorul va merge la R.A.R. pe un trailer sau remorca. etc. cat am scris eu aici ti se va parea cam mult. in realitate e mai simplu. intr-o zi le faci toate astea.
  9. daca te mai intereseaza......eu am roata pe 18 geanta cromata si cauciuc cu camera , noi, rusesti. dar ia nipru ,rotile parca sant pe 19.
  10. cumpar 2 aripi de ataj de jupiter 3 sau 4. tel 0755766759.
  11. AM EU O BARCA DE NIPRU. imi faci rost de un ataj de jupiter 4 sau 5. platesc diferenta.
  12. Am nevoie de 2 ataje de jupiter. imi trebuie de la ele numai cadru cu legaturile la motocicleta,aripa si telescopul. daca mi le trimiti prin fan courier la cluj. cat costa ? tel 0757764849. multumesc.
  13. salut.asa cum arata atajul......ofer 50 euro. ma intereseaza numai atajul.
  14. SALUT. INCA UNA DE 1100 IN JUD.CLUJ.
  15. ..........cum se pot face bani? 1.daca ai o familie cu o situatie buna, se rezolva. 2.daca ai vreun handicap (sau esti destul de istet sa inventezi unul)se rezolva. 3.daca ai trecut pe la vreo scoala de corectie sau pe la vreo puscarie (acolo se invata meserie) se rezolva. 4.daca esti in libertate si esti as in ale spargerilor si traficului de orice fel(aici vorbim de arta si inteligenta) se rezolva. 5.daca esti in politica....aici nu numai ca te rezolvi pe tine, iti poti rezolva si prietenii. 6.....daca vrei si iti doresti o viata linistita si mai si stii sa faci ceva, eu iti recomand ....inceaca sa faci ceva benefic pentru tine si cei din jur si posibil pe la vreo 80 de ani vei avea motorul dorit. nu-ti face probleme......astia zic ca vom trai 100 de ani. ....vezi tot mai apuci 20 in care sa te bucuri de visul realizat. .....lasand la o parte visele, hai sa vedem ce se poate face asa dupa posibilitatile noastre. am un exemplu> acum 3 ani imi doream un motor mai mare.am gasit ceva de lucru mai bine platit si in 5 luni de munca am avut motorul. succes.
  16. salut. daca ar fi vorba numai de o roaba de acte. ar fi simplu. situatia e cam asa. esti in regula cu actele.....te prezinti LA RAR. ori unde in lume poti cumpara ce moto doresti (si daca vrei ataj) ce ataj doresti, te prezinti cu ele la un atelier autorizat in a le asambla si te prezinti la omologat. si gata. la noi raspunsul RAR e asa.. ACTUALMENTE IN ROMANIA NU EXISTA NICI O PERSOANA AUTORIZATA SAU VREUN ATELIER SERVIS CARE SA LEGE UN ATAJ LA O MOTOCICLETA. inainte de 2000,aici la cluj in ziua de joi a saptamanii era o persoana autorizata care verifica o astfel de operatiune si daca el constata ca e in regula, erai acceptat la omologare-inmatriculare. INCEARCA BULGARIA. SCUZE. raspunsul era pentru KRASNIK.
  17. salut. legat de inmatriculare, omologare. ce mi sa raspuns mie la cluj.... LA ORA ACTUALA ( zice RAR cluj dar si RAR bucuresti) IN ROMANIA NU EXISTA VREO PERSOANA AUTORIZATA SI ANGAJATA LA VREUN CENTRU DE INMATRICULARE,OMOLOGARE. DEASEMENEA, IN ROMANIA LA ORA ACTUALA NU EXISTA VREUN CENTRU RAR CARE SA ACCEPTE O ASTFEL DE INMATRICULARE,OMOLOGARE. E VORBA DE O MOTO CUMPARATA SOLO LA CARE SE DORESTE A SE ADAUGA UN ATAJ. am intrebat unde sant persoanele care erau inainte de anul 2000 angajate la RAR si puteau fi gasite acolo intr-o zi pe saptamana. raspuns......nu am mai angajat, desi oameni cu astfel de specialitati sant in romania. aceste persoane erau autorizate sa verifice si sa accepte sau nu un vehicul, pentru a circula pe drumurile publice, fara a pune in pericol viata celui ce il conduce si a celorlalti participanti la trafic. ........ sau .........daca ai o pila puternica se rezolva ca asa cum nu este LEGE nu este nici infractiune. bafta si zimi ce ai rezolvat.
  18. salut. cred ca avem probleme foarte mari in legatura cu a pune un ataj la o moto solo, in romania. sant si eu in situatie. am luat o moto solo si de 1 an incerc sa o inscriu cu ataj si nu se poate. .....motocicleta cu acte in regula, inmatriculata. am cumparat un ataj de la o moto in circulatie. cumparat cu contract de vanzare=cumparare. ataj cu serie pe el. m-am dus la RAR..... RAR SPUNE ASA: ACTUALMENTE, PE TERITORIUL ROMANIEI NU ESTE VREO PERSOANA SAU VREUN SERVICE AUTORIZAT CARE SA FACA OMOLOGARI LA MOTOCICLETE. ( exemplu: a pune un ataj la o moto solo) si cu asta se termina toata povestea. deci acea persoana sau service autorizat care sa sudeze acel prinderi la cadrul motocicletei de care se va prinde atajul nu exista in romania .atentie: asta mi-a spus REGISTRUL AUTO ROMAN. da, e mai simplu sa cumperi o moto cu ataj si asa nu ai probleme.dar asta merge numai daca vrei un: simson,ij,jawa, jupiter 2,3,4,5, dnepr,ural (dar si acestea sa fie deja inscrise cu ataj) sau altceva di fostele comuniste sau sa aduci ce doresti de afara cu ataj. Mesaj completat salut. cred ca avem probleme foarte mari in legatura cu a pune un ataj la o moto solo, in romania. sant si eu in situatie. am luat o moto solo si de 1 an incerc sa o inscriu cu ataj si nu se poate. .....motocicleta cu acte in regula, inmatriculata. am cumparat un ataj de la o moto in circulatie. cumparat cu contract de vanzare=cumparare. ataj cu serie pe el. m-am dus la RAR..... RAR SPUNE ASA: ACTUALMENTE, PE TERITORIUL ROMANIEI NU ESTE VREO PERSOANA SAU VREUN SERVICE AUTORIZAT CARE SA FACA OMOLOGARI LA MOTOCICLETE. ( exemplu: a pune un ataj la o moto solo) si cu asta se termina toata povestea. deci acea persoana sau service autorizat care sa sudeze acel prinderi la cadrul motocicletei de care se va prinde atajul nu exista in romania .atentie: asta mi-a spus REGISTRUL AUTO ROMAN. da, e mai simplu sa cumperi o moto cu ataj si asa nu ai probleme.dar asta merge numai daca vrei un: simson,ij,jawa, jupiter 2,3,4,5, dnepr,ural (dar si acestea sa fie deja inscrise cu ataj) sau altceva di fostele comuniste sau sa aduci ce doresti de afara cu ataj. Mesaj completat SALUT. eu incerc de 1 an sa inscriu o motocicleta la care vreau sa-i pun ataj. nu am reusit. rar mi-a spus ca legarea unui ataj de o moto trebuie facuta de o persoana sau de un service autorizat RAR. am intrebat unde pot gasi asa ceva. REGISTRUL AUTO ROMAN IMI SPUNE: PE TERITORIUL ROMANIEI ,LA ORA ACTUALA NU EXISTA O PERSOANA SAU UN SERVICE AUTORIZA SA FACA ASTFEL DE LUCRARI. (e vorba de a se suda acel 4 puncte unde va veni prins atajul) vad ca dvs ati reusit. daca vreti sa ma ajutati(mai sant si altii in situatie) si vreti sa-mi spuneti......cum ati reusit? va multumesc.
  19. ma intereseaza atajul de la jupiter 4 daca se vinde separat, bineinteles. cat costa?. Mesaj completat ma intereseaza atajul de la jupiter 4 daca se vinde separat, bineinteles. ...daca e fara pic de rugina sau indoit,lovit si daca e complet. (parbriz, baghetele nichelate pe laterala,prelata scaun,spatar.)
  20. salut. trimite=mi material de 2 huse si iti confectionez eu una. numai sa imi dai dimensiunile motocicletei tale. Mesaj completat daca esti de acord am sa iti trimit eu necesarul de material. inca ceva :materialul de benere e greu si incomod . foaia de cort tip militar, se imbiba cu apa ,e grea ,trece apa prin ea. foaia de parasuta sau parapanta e ok ,usoara,se aduna in pachet mic, tine cam 2 ani. afara la intemperii.
  21. salut. cam tarziu, PROFESORE.........foarte tarziu,pentru a cumpara ceva de valoare.
  22. cele mai bune bujii pentru comuniste sant SINTEROM DE 175.
×
×
  • Creează nouă...