Sari la conținut

Accident Usor


Didis
 Share

Postări Recomandate

Deci: sambata seara (in jur de 22.00) mergeam pe bulevardul Aerogarii spre Ion Ionescu Delabrad (mai pe romaneste, dinspre restaurantul Cocosatul spre Romatsa). Din sens opus venea una bucata Dacia break, condusa (evident) de un imbecil, care face stanga spre Otopeni, fara sa-l intereseze ca din fata veneam si eu, plus un pasager. Am franat tare si m-am oprit in usa din spate-dreapta (pe care am infundat-o suficient), zgariind si aripa spate destul de bine. Astea au fost pagubele lui, plus carnetul luat ulterior. Nici macar nu stia ca trebuie sa imi dea prioritate - din punctul lui de vedere, daca avea verde a fost suficient ;) .

La mine deocamdata sunt doar carenele sparte / zgariate, o sa mai vad in seara asta. Eu nu am absolut nimic, nici pasagerul - motocicleta nici macar nu a cazut, si nici noi n-am atins masina. Motocicleta functioneaza - azi am fost la plimbare cu nevasta :lol: . Am multumit Celui de Sus pentru ocrotire.

Desi nu imi place sa dau sfaturi (nici nu sunt foarte in masura), gandindu-ma la ca s-a intamplat, motivele pentru care nu a fost un impact violent (si care in conditiile de fata au facut nici sa nu fie vorba de un impact frontal cu masina) sunt viteza moderata (in jur de 50kmh), cele doua degete de pe frana fara de care nu merg in oras si, nu in ultimul rand, exersarea franelor.

 

Cam asta a fost. Precizez ca pasagerul a fost un foarte bun prieten (care purta casca si geaca nevestei personale) care vroia de anul trecut sa-l plimb un pic cu motorul. Coincidenta este ca accidentul s-a intamplat la 50 de metri de restaurantul Capricciosa, unde isi sarbatorea ziua de nastere. Nu stie cine i-ar mai putea face un asa cadou...

 

Aveti grija de voi!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Bine ca ai scapat usor si asta mai ales datorita conduitei preventive pe care o adopti si a faptului ca respecti cateva reguli simple. De soferi dobitoci (care au uitat legislatia de mult sau si-au luat permisu pe nasturi) avem parte din pacate in fiecare zi, eu unul deja m-am obisnuit cu ideea. Nu am avut inca accident dar nu de putine ori am strans de frane si am "coborat sfinti". La fel ca si tine nu prea merg in oras mai mult de 70, in primul rand ca drumurile nu o permit iar de la o viteza de pana la 70 franezi relativ repede; iar casca, geaca si manusile le am si la 30 de grade.

Nu vrea sa fiu rau dar multi motociclisti (mai ales incepatorii) uita sa-si ia echipament de protectie ( chit ca poate face diferenta dintre o fractura si o vanataie; nu vreau sa ma refer la chestii mai nasoale). Si ce este si mai rau faptul ca nu au rabdare sa invete sa franeze si sa ia viraje inainte sa inceapa sa deschida gazul serios. Ne tot plangem noi in sus si in jos ( nu ma refer la accidentele din vina soferilor ;) care sunt cele mai numeroase) dar daca nici noi motociclistii nu respectam cateva reguli minime...

Numai bine, sper sa nu mai ai parte de asa ceva

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...