alias Postat Iulie 3, 2006 Share Postat Iulie 3, 2006 nu stiu care e statutul legal al scuterelor gopop DAR daca cu un scuter marca ASAFREGFS@$##$FSSVCSC care are acelasi caracteristici tehnice as avea probleme atunci nu e legal Sunt de acord , daca ambele scutere au si acelasi lucru trecut in CI (asta pe langa caracteristici tehnice identice) Asfalt uscat si salutari cu farul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Iulie 4, 2006 Share Postat Iulie 4, 2006 hi guys si eu am si scutere drept de 125cc dar si moto (choper) yamaha virago si serios am umblat peste tot in lume, dar mai nebuni scuteristi (pusti in genere) cu toapele dopa ei fara casti fara numere, fara carnet circulind aiure ce sa zic. cred ca e f bine ca politia face ceva de genul asta. ar fi un lucru bun daca ar face cursuri de CBT central baze trainning de o zi ca in angia sa-i invete macar regulile de baza si consecintele. la care se expun. Pai cap are casca ce ii mai trebuie Merg fara numar ca sa nu ii ia radaru`.Crede-ma ca este frumos sa treci pe langa radar cu 80km/h. Pemis nu le trebuie,dar de unde stii tu ca nu au permis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amirc Postat Iulie 5, 2006 Share Postat Iulie 5, 2006 Sa vedeti faza tare : Si eu ca omu am adunat ceva bani de un scuter si cand sa ma hotarasc aproape sa il cumpar ma gandesc sa ii bag numarul in baza de date cu furaciuni din italia si ia uitati ce rasp am primit : http://coordinamento.mininterno.it/servpub...p;NumeroTelaio= scuterul e asta daca vreti voi sa va ocupati de tip va urez succes : http://www.bikeshop.ro/handler.php?tip=am&...amp;zoom=1#foto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Iulie 5, 2006 Share Postat Iulie 5, 2006 Nu inteleg inseamna ca este furat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Iulie 5, 2006 Share Postat Iulie 5, 2006 Sa vedeti faza tare : Si eu ca omu am adunat ceva bani de un scuter si cand sa ma hotarasc aproape sa il cumpar ma gandesc sa ii bag numarul in baza de date cu furaciuni din italia si ia uitati ce rasp am primit : http://coordinamento.mininterno.it/servpub...p;NumeroTelaio= scuterul e asta daca vreti voi sa va ocupati de tip va urez succes : http://www.bikeshop.ro/handler.php?tip=am&...amp;zoom=1#foto probabil ca ai descoperit o retea de hoti de scutere ai incercat sa ii spui la ala ce il vinde treaba asta ? Nu inteleg inseamna ca este furat? Da, este furat din italia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alias Postat Iulie 5, 2006 Share Postat Iulie 5, 2006 Stimati prieteni, am si eu o intrebare -> CAT DE PROST/IMBECIL TREBUIE SA FI CA SA VINZI UN SCUTER CIORDIT (DE TINE SAU NU, DIN ITALIA SAU DIN ALTA PARTE), CU NUMARUL LUI ORIGINAL???? CUM NAIBA L-AU BAGAT LA VAMA (LA NOI CA LA NOI, CRED CA PE SPAGA, DAR IN AFARA?) PENTRU CA ASTIA VERIFICA SERIA DE SASIU/MOTOR SI EVENTUAL NUMARUL DE INMATRICULARE... HALAL RETEA DE CIORDITORI, S-AU FACUT DE KKO! Asfalt uscat si salutari cu farul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Iulie 5, 2006 Share Postat Iulie 5, 2006 Sa vedeti faza tare : Si eu ca omu am adunat ceva bani de un scuter si cand sa ma hotarasc aproape sa il cumpar ma gandesc sa ii bag numarul in baza de date cu furaciuni din italia si ia uitati ce rasp am primit cred ca in baza aceea de date vei gasi si vehicule care au fost reclamate furate in alte state, ei obisnuiesc sa mai comunice intre ei. oricum, bine ai facut. ma bucur ca cineva nu a luat teapa pentru ca a binevoit sa citeasca pagina aceea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Iulie 6, 2006 Share Postat Iulie 6, 2006 Stimati prieteni, am si eu o intrebare -> CAT DE PROST/IMBECIL TREBUIE SA FI CA SA VINZI UN SCUTER CIORDIT (DE TINE SAU NU, DIN ITALIA SAU DIN ALTA PARTE), CU NUMARUL LUI ORIGINAL???? CUM NAIBA L-AU BAGAT LA VAMA (LA NOI CA LA NOI, CRED CA PE SPAGA, DAR IN AFARA?) PENTRU CA ASTIA VERIFICA SERIA DE SASIU/MOTOR SI EVENTUAL NUMARUL DE INMATRICULARE... HALAL RETEA DE CIORDITORI, S-AU FACUT DE KKO! Asfalt uscat si salutari cu farul! eu cred ca a trecut prin vama ca "voda prin papura" l-a pus intr-un tir acolo chiar in fata, si dupaia a incarcat tirul cu tot ce trebuia... si cand a pus sigiliul pt vama a dat ceva shpaga sau ceva... poate chiar un scuter si dupa ce a avut sigiliul pus pe masina a putut trece prin orice vama din europa ca nimeni nu mai avea treaba cu el... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduI Postat Iulie 6, 2006 Share Postat Iulie 6, 2006 CUM NAIBA L-AU BAGAT LA VAMA (LA NOI CA LA NOI, CRED CA PE SPAGA, DAR IN AFARA?) PENTRU CA ASTIA VERIFICA SERIA DE SASIU/MOTOR SI EVENTUAL NUMARUL DE INMATRICULARE... HALAL RETEA DE CIORDITORI, S-AU FACUT DE KKO! Ba tocmai, sunt meseriasi daca au reusit asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate