Roxynel Postat Noiembrie 5, 2012 Share Postat Noiembrie 5, 2012 Esti prea curios,prea ca la tara ! obsesia asta trebuie sa inceteze !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
O.S.I. Postat Noiembrie 5, 2012 Share Postat Noiembrie 5, 2012 Lolo nu am atas la trotineta, am zis si eu asa la misto, scuze daca te dezamagesc, nu mai am de mult sovietica. Domnu Rubi, de ce domne sunt ca la tara, eu am pus o intrebare obiectiva, da' vad ca defapt tu o scalzi si o dai cotita, care-i buba, mai aveti sau mai aveti? Mai sunteti sau nu mai sunteti? Ca in locul vostru este un barulet de bun simt. Ma rog, asa ati fost voi secretosi mereu, sa para ca fiecare ca.ca.tel pe care il faceti e al dreacu de important si inventat de voi. Astept totusi un raspuns, asa ca la oras cum vrei tu, dar te rog si pe intelesul meu, mai de la tara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rudi Postat Noiembrie 5, 2012 Share Postat Noiembrie 5, 2012 Domnul OSI,nu meriti un raspuns concret,pentru ca in primul rand esti un onanist pitit dupa tastatura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Noiembrie 6, 2012 Share Postat Noiembrie 6, 2012 rOSIca pai daca mergi numai pe o roata cum sa vezi pe cineva.. oricum ai grija ca te crucifica si te jupoaie de viu daca te depisteaza lupii!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bfour Postat Noiembrie 8, 2012 Share Postat Noiembrie 8, 2012 Chiar nu mai pot sa ma abtin: unde pana mea sa mai mearga motociclistul bautor sau consumator de alcool in Buzau daca B4 nu mai este? Sau mai este, chiar ma plimb in fiecare zi cu trotineta cu atas prin oras si nici urma de lupi. Deci care este: unde este B4? Bankrobbed?? Daca doresti sa stam la un pahar de vorba da-mi un PM si-ti dau nr meu de tel si ne intalnim fara nici o problema !!! rOSIca pai daca mergi numai pe o roata cum sa vezi pe cineva.. oricum ai grija ca te crucifica si te jupoaie de viu daca te depisteaza lupii!!! Danut nu stii ca noi suntem pasnici si nu facem asa ceva ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Noiembrie 9, 2012 Share Postat Noiembrie 9, 2012 Cand esti pasnic inainte sau dupa paharul de vorba? Doar Iisus a fost pasnic !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bfour Postat Noiembrie 11, 2012 Share Postat Noiembrie 11, 2012 Cand esti pasnic inainte sau dupa paharul de vorba? Doar Iisus a fost pasnic !! Hai mai Danut ,asa ne cunosti tu pe noi ???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Noiembrie 12, 2012 Share Postat Noiembrie 12, 2012 Bai Cosmine eu am pus o intrebarea, si tu raspunzi cu alta intrebare.. in primul rand nu te-am vazut niciodata beat sa-mi dau cu parerea eu ma refeream la tine nu la "noi" . Nu-mi mai spuneti fratilor Danut.. sa mor io!! Zici ca sunt un copchil cu mamica de mana, cu mici la nas si cu pantaloni crosetati. Dan, Daniel, SperDan, Rudi me-a zis prima data danutzu pooli. Multumesc prietenilor, fanilor, si cunoscutilor pentru intelegere !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rudi Postat Noiembrie 13, 2012 Share Postat Noiembrie 13, 2012 Ce tupeu si pe Rudi asta,sa te alinte ! Pfff Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bfour Postat Noiembrie 13, 2012 Share Postat Noiembrie 13, 2012 Bai Cosmine eu am pus o intrebarea, si tu raspunzi cu alta intrebare.. in primul rand nu te-am vazut niciodata beat sa-mi dau cu parerea eu ma refeream la tine nu la "noi" . Nu-mi mai spuneti fratilor Danut.. sa mor io!! Zici ca sunt un copchil cu mamica de mana, cu mici la nas si cu pantaloni crosetati. Dan, Daniel, SperDan, Rudi me-a zis prima data danutzu pooli. Multumesc prietenilor, fanilor, si cunoscutilor pentru intelegere !!! OK DANY !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Noiembrie 13, 2012 Share Postat Noiembrie 13, 2012 Lasa Cataline ca si tu ai fost alintat "Rudi" si te-a ramas porecla asa !! Ai ca tie ti s-a spus cu forta.. dar ce te faci cu destea care se poreclesc singuri.. se uita ei in oglinda si se gandesc " ba cred ca-mi vine bine Margelatu" !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
O.S.I. Postat Noiembrie 13, 2012 Share Postat Noiembrie 13, 2012 Scuzati de intarziere, am fo un pic plecat. Rudi pacat ca onanismul este singura asemanare dintre noi, nu si motociclismul. Cosmin nu vreau sa te supar nici pe tine nici pe altii nici pe Rudi eu candva puneam niste poze cu voi si atat, nu comentam nimic, doar am fost provocat. Danut, respectele mele, pardon, Dane. Sincer chiar imi pare rau daca va supar, dar macar ati mai discutat cate ceva intre voi, ati mai schimbat cateva vorbe, regionala Buzau nu-i moartaaaaaaa! Respecte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Noiembrie 13, 2012 Share Postat Noiembrie 13, 2012 Ba e moarta ........ de vreo 2 ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bfour Postat Noiembrie 14, 2012 Share Postat Noiembrie 14, 2012 Scuzati de intarziere, am fo un pic plecat. Rudi pacat ca onanismul este singura asemanare dintre noi, nu si motociclismul. Cosmin nu vreau sa te supar nici pe tine nici pe altii nici pe Rudi eu candva puneam niste poze cu voi si atat, nu comentam nimic, doar am fost provocat. Danut, respectele mele, pardon, Dane. Sincer chiar imi pare rau daca va supar, dar macar ati mai discutat cate ceva intre voi, ati mai schimbat cateva vorbe, regionala Buzau nu-i moartaaaaaaa! Respecte! Daca-mi spui cine esti te iert !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Noiembrie 14, 2012 Share Postat Noiembrie 14, 2012 Pai hai sa vorbim !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuti Postat Martie 30, 2019 Share Postat Martie 30, 2019 Si n-a mai vorbit nimeni, de vreo 7 ani. S-a ales praful. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
O.S.I. Postat Aprilie 2, 2019 Share Postat Aprilie 2, 2019 Depinde, intrebi sau constati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate