aladin1 Postat Martie 1, 2011 Share Postat Martie 1, 2011 O sa fac sedinta cu angajatii sa vedem daca avem nevoie de inca un om. Esti bos de bos aaaa? Te-ai ajuns Rudi te-ai ajuns!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu46 Postat Martie 3, 2011 Share Postat Martie 3, 2011 Adica sa-mi spui mie si altor 3-4 persoane. Norma doar nu credeai ca vreau sa afle toata tara Mesaj completat O sa fac sedinta cu angajatii sa vedem daca avem nevoie de inca un om. Mersi. Macar ca fac mancare si dau cu aspiratoru ca aia in clipu de la parazitii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pogobz Postat Martie 12, 2011 Share Postat Martie 12, 2011 Norma doar nu credeai ca vreau sa afle toata tara Mesaj completat Mersi. Macar ca fac mancare si dau cu aspiratoru ca aia in clipu de la parazitii nu ti se pare ca esti cam hidos sa faci treaba aia?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu46 Postat Martie 14, 2011 Share Postat Martie 14, 2011 nu ti se pare ca esti cam hidos sa faci treaba aia?) joke beach Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pogobz Postat Martie 15, 2011 Share Postat Martie 15, 2011 joke beach poftim? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu46 Postat Martie 29, 2011 Share Postat Martie 29, 2011 poftim? Nu mai pofti ca ti se apleaca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOUSAIOS Postat Aprilie 14, 2011 Share Postat Aprilie 14, 2011 Cu ocazia inplinirii a 1 an de cand a fost infiintat clubul moto Mousaios , va invitam sambata seara ( 16 aprilie ) in noua locatie B4 MOTORS ,la un recital de blues cu trupa CYFER si multa bere ! Va asteptam ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
weirdo Postat Aprilie 15, 2011 Share Postat Aprilie 15, 2011 Cu ocazia inplinirii a 1 an de cand a fost infiintat clubul moto Mousaios , va invitam sambata seara ( 16 aprilie ) in noua locatie B4 MOTORS ,la un recital de blues cu trupa CYFER si multa bere ! Va asteptam ! eu stiu ca la un an se ia din motz (Cristi n o lua personal )..cui ii luati frate!?..ca toti sunteti nepletosi sa ne vedem sanatosi sambata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george_tgs Postat Aprilie 15, 2011 Share Postat Aprilie 15, 2011 Pe la ce ora incepe petrecerea????? Cu ocazia inplinirii a 1 an de cand a fost infiintat clubul moto Mousaios , va invitam sambata seara ( 16 aprilie ) in noua locatie B4 MOTORS ,la un recital de blues cu trupa CYFER si multa bere ! Va asteptam ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rudi Postat Aprilie 15, 2011 Share Postat Aprilie 15, 2011 21 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bfour Postat Aprilie 18, 2011 Share Postat Aprilie 18, 2011 Multumim tuturor celor care au fost alaturi de noi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george_tgs Postat Aprilie 18, 2011 Share Postat Aprilie 18, 2011 Foarte tare petrecerea....,bravo Cosmin!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pogobz Postat Aprilie 18, 2011 Share Postat Aprilie 18, 2011 A fost NEBUNIE TOTALA!!mini intrunire vorba lui Rudi.sa ne vedem la mai multe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Aprilie 19, 2011 Share Postat Aprilie 19, 2011 (editat) cata-i halba de maree frateeeeeeeeeeeeeeeeeeee ! dar si ce patratele. Editat Aprilie 19, 2011 de bykerkess Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bfour Postat Aprilie 19, 2011 Share Postat Aprilie 19, 2011 Cati bautori la un loc bahhhhhh!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moldoveanu' Postat Aprilie 19, 2011 Share Postat Aprilie 19, 2011 cata-i halba de maree frateeeeeeeeeeeeeeeeeeee ! Pe care ai baut'ooooooooooo!!!!!!!! )))) Tre sa ne intalnim mai des! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rudi Postat Iunie 5, 2011 Share Postat Iunie 5, 2011 Moto GP la ora 14.00 in B4 ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tactil Postat Iunie 18, 2011 Share Postat Iunie 18, 2011 Am vazut ca se face galerie foto la B4 si am pus si eu o poza de perete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Iunie 18, 2011 Share Postat Iunie 18, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tactil Postat Iunie 18, 2011 Share Postat Iunie 18, 2011 Scuze, am uitat sa trec sponsorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pogobz Postat Iunie 22, 2011 Share Postat Iunie 22, 2011 Scuze, am uitat sa trec sponsorul problema e ca pozele sunt real!nu photoshopate=)) dumb ass!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tactil Postat Iunie 22, 2011 Share Postat Iunie 22, 2011 (editat) era mai nasol daca pozele nu erau real :crack: mai gogo, cum scrii ceva, cum iese gogomania Editat Iunie 22, 2011 de tactil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawasakimann Postat Iunie 23, 2011 Share Postat Iunie 23, 2011 pana si in poza asta radu cauta ceva pe jos in iarba. e clar e bolnav de cautita cronica,s-au descoperit urme de de search in sange. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bfour Postat Iunie 26, 2011 Share Postat Iunie 26, 2011 Mie chiar i-mi place poza !!! o sa o pun pe perete laa bar !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aladin1 Postat Iunie 26, 2011 Share Postat Iunie 26, 2011 (editat) pa bune chiar se uita pe jos incredibil ........avem dovada Editat Iunie 26, 2011 de aladin1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate