Avent Postat Aprilie 26, 2004 Share Postat Aprilie 26, 2004 OK, scuze, am gresit. Nu trebuia sa reactionez la un element, ce nu urmareste altceva decat sa creeze o prapastie si mai mare, care dealtfel exista, intre grupuri prin provocare si instigare. Cea mei eficace arma impotriva lor este sa nu-i bagam in seama, iar posturile lor sa nu primeasca nici un raspuns. Aici am gresit eu. Scuze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 27, 2004 Share Postat Aprilie 27, 2004 renegade vad ca nu se poate sa nu apara cite unul care sa directioneze discutiile spre a ne hirii intre noi asta e e ceva ce se intimpla si in viata de zii cu zi te salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat Aprilie 27, 2004 Share Postat Aprilie 27, 2004 OK, scuze, am gresit.Nu trebuia sa reactionez la un element, ce nu urmareste altceva decat sa creeze o prapastie si mai mare, care dealtfel exista, intre grupuri prin provocare si instigare. Cea mei eficace arma impotriva lor este sa nu-i bagam in seama, iar posturile lor sa nu primeasca nici un raspuns. Aici am gresit eu. Scuze. Nu-i nimic, Avent! A gresi e omenesc, a ierta este divin! Asa ca te iert! Poate nu sunt biker dar sunt vreun zeu, mai stii? Cat despre ceilalti, imi cer scuze daca atitudinea mea v-a jignit, si spun asta fara nici o urma de sarcasm. Am specificat in primul post in acest topic ca sunt un impatimit al chopper-elor si nu inteleg de unde pana unde a iesit ideea ca as vrea sa bag zanzanie intre bikeri cu care chiar nu am nimic de impartit (in sensul negativ, fireste). Probabil am fost gresit inteles dupa tonul postului citat de "Marele Numitor de Bikeri - Avent". Va prezint din nou scuzele mele pentru interventia intr-o discutie care, evident, nu ma privea. In speranta ca nu imi veti purta pica, va asigur ca imi voi limita posturile la discutii in legatura cu care sunt un *connaisseur*. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avent Postat Aprilie 28, 2004 Share Postat Aprilie 28, 2004 OK, scuze, am gresit.Nu trebuia sa reactionez la un element, ce nu urmareste altceva decat sa creeze o prapastie si mai mare, care dealtfel exista, intre grupuri prin provocare si instigare. Cea mei eficace arma impotriva lor este sa nu-i bagam in seama, iar posturile lor sa nu primeasca nici un raspuns. Aici am gresit eu. Scuze. Nu-i nimic, Avent! A gresi e omenesc, a ierta este divin! Asa ca te iert! Poate nu sunt biker dar sunt vreun zeu, mai stii? Tu iar esti pe alta lume. Scuzele mele erau adresate chopperistilor, care mi-au inteles gresit post-ul anterior. Si daca chiar: "nu inteleg de unde pana unde a iesit ideea ca as vrea sa bag zanzanie intre bikeri ..." da cateva pagini inapoi, poate inteligenta Ta divina te va ajuta. P.S. Eventual poate treci odata pe la noi. De cand visez la o tinta miscatoare. Am incheiat discutia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Aprilie 28, 2004 Autor Share Postat Aprilie 28, 2004 Si cu asta gata, da? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avent Postat Aprilie 28, 2004 Share Postat Aprilie 28, 2004 DA. Si ramanand la tema topicului: surse de inspiratie, pun niste poze facute anul trecut la Cairo, unde 80% din motociclete sunt Jawa 350. Probabil nu vor inspira pe nimeni, doar asa ca chestie. Jawa 350 cu patru roti. va dati seama ca nu m-am putut abtine sa nu le trag o poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avent Postat Aprilie 28, 2004 Share Postat Aprilie 28, 2004 Inca una Jawa 350 cu 4 roti si bancheta. Oare i-au trecut in talon - nr. locuri: 4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avent Postat Aprilie 28, 2004 Share Postat Aprilie 28, 2004 Nu sunt sigur, dar cred ca ultimul era folosit ca taxi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate