cria_p Postat Aprilie 28, 2010 Share Postat Aprilie 28, 2010 Maine nu mai plec in delegatie asa ca, daca vreti, ne intalnim la Alter Ego sa bem un spritz iar cei care pleaca in Turcia sa mai schimbe pareri.Deci maine seara pe la 7 la Alter Ego * Nici eu nu mai plec, in Turcia zic, dar daca e riesling, semnez si eu condica. mai pe seara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dans Postat Aprilie 28, 2010 Share Postat Aprilie 28, 2010 Prezent si eu! Traseul facut de DeltaX suna bine si cred ca, corespunde cu alu' Ianachim, diferenta fiind la Edremit, dar castigam timp pentru Efessus si carciuma-n copac de la Selciuk! Se cunoaste ca-i frate'miu si a invatat de la mine tot ce stie (hi,hi,hi)!!! DanS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLR-BV Postat Aprilie 28, 2010 Share Postat Aprilie 28, 2010 Sa aveti parte de drumuri frumoase,curbe pe masura,distractie placuta si sa va intoarceti cu bine acasa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dans Postat Aprilie 28, 2010 Share Postat Aprilie 28, 2010 Sa aveti parte de drumuri frumoase,curbe pe masura,distractie placuta si sa va intoarceti cu bine acasa! Multzumim Florine si iti doresc si eu o vacanta frumoasa in Alpi! DanS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat Aprilie 28, 2010 Share Postat Aprilie 28, 2010 Sa aveti parte de drumuri frumoase,curbe pe masura,distractie placuta si sa va intoarceti cu bine acasa! Curbe rimeaza cu ce o sa-si ia unii pe acolo @Manuel, o sa ajung si eu p-acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_deea Postat Aprilie 28, 2010 Share Postat Aprilie 28, 2010 (editat) Cineva o sa dea de baut...de 3 ori... postul 1000, chestia aia care seamana a mobra si... La multi ani, frumoasa doamna! ps: am fost prima, am fost prima, sac! Editat Aprilie 28, 2010 de a_deea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dans Postat Aprilie 28, 2010 Share Postat Aprilie 28, 2010 LA MULTI ANI, CRIA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
22iulian Postat Aprilie 29, 2010 Share Postat Aprilie 29, 2010 Acum am vazut / aflat si eu . La multi ani Cria ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Aprilie 29, 2010 Share Postat Aprilie 29, 2010 La multi ani, Cria!!! Iar bem pe gratis...uite asa mai trece criza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Aprilie 29, 2010 Share Postat Aprilie 29, 2010 * multam, bey, motociclistilor! acum, ca am intrat si eu in randul lumii, dau de baut. primul rand e din partea mea, diseara - Alter Ego. sa fiti iubiti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manuel_ktm Postat Aprilie 29, 2010 Share Postat Aprilie 29, 2010 La multi ani, CRIA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Aprilie 29, 2010 Share Postat Aprilie 29, 2010 (editat) * multumesc! si o dedictie, pentru toti fanii mei: Editat Aprilie 29, 2010 de cria_p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Rosca Postat Aprilie 29, 2010 Share Postat Aprilie 29, 2010 "La Multi Ani " Cria si multi km . Sper ca nu ma cearta iar Ianachim ca ma bag in seama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dydy Postat Aprilie 29, 2010 Share Postat Aprilie 29, 2010 "La Multi Ani " Cria si multi km .Sper ca nu ma cearta iar Ianachim ca ma bag in seama la multi ani CRIA , sa cresti mare sa faci km multi cu jucaria noua sa ne dai de baut bine sa fii iubita ps : nu te cearta , nu vezi ca e imun la toate ... nu-i mai pasa de nimic , e trist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Aprilie 30, 2010 Share Postat Aprilie 30, 2010 Drum bun, boschetari!...aaa....ciresari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Aprilie 30, 2010 Share Postat Aprilie 30, 2010 * mergeti cu bine, elefantilor! si sa va intoarceti cu bine pe la casele voastre. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat Mai 1, 2010 Share Postat Mai 1, 2010 Drum bun si aveti grija de voi. Ne auzim pe statii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
taxi Postat Mai 1, 2010 Share Postat Mai 1, 2010 La multi ani si din partea mea!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manuel_ktm Postat Mai 1, 2010 Share Postat Mai 1, 2010 elefantii au ajuns in regula la vreo 60 km dupa canakale. Mancare si bautura in regula in prima seara. Si gasca lui #mih a ajuns cu bine la canakale cred. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat Mai 1, 2010 Share Postat Mai 1, 2010 (editat) ne vedem maine la o bere in kusadasi Cam asa se prezinta inviorarea de dimineata in grupul nostru si se mai intreba Mihai de ce am ajuns "asa tarziu" Editat Mai 1, 2010 de mih Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Mai 1, 2010 Share Postat Mai 1, 2010 (editat) * si cria a ajuns cu bine, de la Veliko. Astazi - primii 400 km cu Sageata, BMW F650 GS, bicilindru, motorul din cauza caruia nu am mai plecat in Turcia Ironic, este? prima Kamenitza cu Sageata, un deliciu! merita din plin. ...da' si eu P.S. mih, voi o sa-i speriati rau de tot pe turci! apoi or sa vina elefantii dupa voi ...si or sa primeasca "amenzile" P.P.S. manuel, mancare si bautura avem si aici, in Romania! Editat Mai 1, 2010 de cria_p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_deea Postat Mai 2, 2010 Share Postat Mai 2, 2010 Salutari elefantilor! Bucurati-va de soare si de cadane! ...cria, chiar va sta bine impreuna:) Vineri te iau pasagera in masina sau ma tradezi cu sageata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Mai 3, 2010 Share Postat Mai 3, 2010 Moaama, ce bine iti sta! Si ce Sageata de toata lauda! Lui Dan nu ii statea asa bine pe ea ca era cam mare (el) tie iti sta exact. Ce combinatie aveti vineri ca am auzit ceva, imi dai si mie ceva detalii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_deea Postat Mai 3, 2010 Share Postat Mai 3, 2010 detalii pe pm sau retelele de telefonie mobila...altfel iar ne sar oamenii de aici la gat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Mai 3, 2010 Share Postat Mai 3, 2010 (editat) * hm, am avut un complimet interesant acum 2 seri: tie iti sta bine pe orice. si pe chopper aratai ...intr-un fel. noroc ca nu sunt eu "sensibila" la replici d-astea in fine, Dan - multumiri pentru felul in care l-ai intretinut si ca ai facut voodoo sa-l iau si sa mergi tu linistit in Turcia; Plescoiutz - merci! ca mi-ai aratat ca se poate (adica de la Intruder la GS..., un pas mic pentru omenire, dar unul mare pentru mine); Bogdan - multzam ca, fara sa vrei, mi-ai scos din cap GS-ul de 800 (prea mare si prea nervos ptr. o fata delicata ca mine, tocmai descalecata de pe un chopper); Iulian - multzam ca ai aparut la HD la test-ride, asa am avut o sclipire: nu, nu e Iron! e GS-ul! nu ti-am spus pana acum, pentru ca ai fi pus la indoiala stabilitatea mea mintala. Ianachim - esti un coordonator varza! dar toti te iubim. Manuel - a la votre! ai cei mai multi prieteni, probabil ca stii sa ti-i "tii". felicitari! Mihai - daca nu te aveau copiii astia, trebuiau sa te cumpere. alta cheltuiala.... Deea - esti blonda mea preferata, always. Editat Mai 3, 2010 de cria_p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate