pompiliu Postat Mai 9, 2010 Share Postat Mai 9, 2010 ] salutare bine ati revenit sanatosi omule baga pozele intrun album in picaso ca nai nici o sansa altfel frumoasa si turcia va salut pe toti Pompi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dans Postat Mai 9, 2010 Share Postat Mai 9, 2010 Am ajuns N-am reusit sa recuperam sabia lui Stefan cel Mare In schimb am luat "spices" ...si a fost superb: am ras, am plans, ne-am bucurat, am mancat, am baut, ne-am "batut" si la sfarsit de tot ne-am pupat (de LAREVEDERE). Si ne-am mai facut si niste prieteni motociclisti turci: un instructor moto cu GSA, un doctor cu R1, mecanici moto si POLITISTI. Cateva "pozne" pun aici si mai multe pe un link viitor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 10, 2010 Autor Share Postat Mai 10, 2010 h Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pompiliu Postat Mai 10, 2010 Share Postat Mai 10, 2010 h salutare nenea santem la gradinita ne pacalesti ca pe copi ne dai poze sau nu Pompi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Mai 10, 2010 Share Postat Mai 10, 2010 (editat) * hm, cam se lasa rugat coordonatorul de grup. ce-o fi cu el? ...hai sa-i facem "terapie culinara" pun eu poze (daca n-am mai ajuns in Turcia, a venit ea la mine): Editat Mai 10, 2010 de cria_p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
red_rocket Postat Mai 10, 2010 Share Postat Mai 10, 2010 (editat) Eu unu' abia astept inca 100 pagini cu impresii despre aceastra minunata si extraordinara calatorie. Geana pe topic, neamule! Editat Mai 10, 2010 de red_rocket Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pompiliu Postat Mai 11, 2010 Share Postat Mai 11, 2010 * hm, cam se lasa rugat coordonatorul de grup. ce-o fi cu el? ...hai sa-i facem "terapie culinara" pun eu poze (daca n-am mai ajuns in Turcia, a venit ea la mine): sarumana cred ca cordonatorul nu sa trezit inca se lasa rugat nenea dane poze santem cuminti Pompi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
22iulian Postat Mai 11, 2010 Share Postat Mai 11, 2010 sarumana cred ca cordonatorul nu sa trezit inca se lasa rugat nenea dane poze santem cuminti Pompi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Mai 11, 2010 Share Postat Mai 11, 2010 ce numar ai sa te salutam in trafic? * B-21-XOV ...ma recunosti numai din spate. va salut! pi tatzi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Mai 12, 2010 Share Postat Mai 12, 2010 Ne vedem maine, joi, la Alter Ego? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manuel_ktm Postat Mai 12, 2010 Share Postat Mai 12, 2010 Ne vedem maine, joi, la Alter Ego? eu vin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Mai 12, 2010 Share Postat Mai 12, 2010 Am uitat sa spun ora. Pe la 7, sa am si ei timp pana la 8 jumate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dans Postat Mai 12, 2010 Share Postat Mai 12, 2010 si eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dydy Postat Mai 12, 2010 Share Postat Mai 12, 2010 Ne vedem maine, joi, la Alter Ego? normal , unde mai pui ca am mai si lipsit o saptamana ne-or mai primi aia acolo ? eu vin Mesaj completat Am uitat sa spun ora. Pe la 7, sa am si ei timp pana la 8 jumate Am uitat sa spun ora. Pe la 7, sa am si eu timp pana la 8 jumate sa ajung la baita de seara bravo , taticule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi23 Postat Mai 12, 2010 Share Postat Mai 12, 2010 Prezent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manuel_ktm Postat Mai 16, 2010 Share Postat Mai 16, 2010 LA MULTI ANI, DEEA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_deea Postat Mai 16, 2010 Share Postat Mai 16, 2010 LA MULTI ANI, DEEA! Multumesc tuturor, mai ales celor carora nu am apucat sa le raspund la telefon. Multumesc Criei pentru cadou, si huooo alora care nu au vrut sa le fac cinste cu o cafea ...ce faceti joi? va aduc tort la alter ego? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manuel_ktm Postat Mai 16, 2010 Share Postat Mai 16, 2010 (editat) Multumesc tuturor, mai ales celor carora nu am apucat sa le raspund la telefon.Multumesc Criei pentru cadou, si huooo alora care nu au vrut sa le fac cinste cu o cafea ...ce faceti joi? va aduc tort la alter ego? tortul il aducem noi tu vii si aduci vinul, daca cafea nu bem! Editat Mai 16, 2010 de manuel_ktm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_deea Postat Mai 16, 2010 Share Postat Mai 16, 2010 Stiam eu ca nu scap asa usor Ok, invitata de onoare, madam livia. ps: n-ar trebui sa facem topic cu turcia 2011? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manuel_ktm Postat Mai 16, 2010 Share Postat Mai 16, 2010 Stiam eu ca nu scap asa usor Ok, invitata de onoare, madam livia. ps: n-ar trebui sa facem topic cu turcia 2011? pai am inteles ca urmeaza TURCIA 2010-partea a 2 a, litoralul de nord al turciei cu intoarcere prin capadochia, undeva la sfarsitul lui septembrie-inceputul lui octombrie. particpanti posibili: manuel-ktm,mihai-varadero,bogdan-deltax,dan-dans,andrei-plescoi, cristi-ianachim........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
22iulian Postat Mai 16, 2010 Share Postat Mai 16, 2010 pai am inteles ca urmeaza TURCIA 2010-partea a 2 a, ........ particpanti posibili: manuel-ktm,mihai-varadero,bogdan-deltax,dan-dans,andrei-plescoi, cristi-ianachim........ mda..nici un profesionist in sforait ! fratii iar se cearta intre ei... ianachim iar se da pe viraje fara maini..in picioare..filmand sper ca tataie sa nu mai schioapete...si fiind in octombrie sa-si ia din nou pantalonii scurti si jlapii... poate vin si io ..sa-i dau un telefon Criei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Mai 17, 2010 Share Postat Mai 17, 2010 (editat) Daca veniti sigur joi v-o aduc pe Livia cadou, sa vedeti si voi ce beti, bonus Roxana... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...era sa uit La Multi Ani, DEEA! Editat Mai 17, 2010 de plescoi rulz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dydy Postat Mai 17, 2010 Share Postat Mai 17, 2010 Daca veniti sigur joi v-o aduc pe Livia cadou, sa vedeti si voi ce beti, bonus Roxana... noi venim joi , ce draq intrebi toata ziua , se stie ca joi seara avem treaba ... eu n-am uitat , dar mai bine mai tarziu decat never : LA MULTI ANI , DEEA pe joi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dans Postat Mai 17, 2010 Share Postat Mai 17, 2010 La Multi Ani, dar nu pot veni joia asta pen' ca mie frica de furtuna de dupa! DanS Mesaj completat La Multi Ani, dar nu pot veni joia asta pen' ca mie frica de furtuna de dupa! DanS ..scuze: "mi-e" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Mai 17, 2010 Share Postat Mai 17, 2010 * eu o sa vin joi, dar in august. pana atunci va astept la o bere in Muenchen, daca treceti pe A8 (est-vest, prin Bavaria). La Alter Wirt (harta ptr. GPS aici ). Au o terasa mare si pe margine sunt castani. Berea e ...felurita. La multi ani! blondo ...si aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate