zaluschimarius Postat Ianuarie 8, 2010 Share Postat Ianuarie 8, 2010 sal.va rog daca sunteti buni sa ma sfatuiti si pe mine.am gasit un amortizor ghidon de vanzare si ieftin , problema e ca a fost dat jos de pe 1000 rr.intrebarea e unde gasesc eu suporti sau daca se pot schimba suportii astfel incat sa se potriveasca pe 600 f4i.se poate face manevra asta sau sa imi caut altul special pt f4i.multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hannspree Postat Ianuarie 8, 2010 Share Postat Ianuarie 8, 2010 sal.va rog daca sunteti buni sa ma sfatuiti si pe mine.am gasit un amortizor ghidon de vanzare si ieftin , problema e ca a fost dat jos de pe 1000 rr.intrebarea e unde gasesc eu suporti sau daca se pot schimba suportii astfel incat sa se potriveasca pe 600 f4i.se poate face manevra asta sau sa imi caut altul special pt f4i.multumesc anticipat. din cate stiu eu pe 1000rr este ala electronic nu? nu stiu daca il poti "lega" eficient pe mobra ta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Ianuarie 8, 2010 Share Postat Ianuarie 8, 2010 din cate stiu eu pe 1000rr este ala electronic nu? nu stiu daca il poti "lega" eficient pe mobra ta amortizor de ghidon electronic?? cum o mai fii si ala... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cosmo Postat Ianuarie 8, 2010 Share Postat Ianuarie 8, 2010 (editat) de fapt, in functie de viteza. viteza mica=forta mica(aproape imperceptibila), viteza mare= forta mare. la honda se numeste HESD= honda electronic steering damper. este mai bun un amortizor de top dedicat, dar pentru ceva stoc este mai mult decat suficient. nici eu nu cred ca e usor sa-l pui pe o alta motocicleta Editat Ianuarie 8, 2010 de Cosmo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Ianuarie 8, 2010 Share Postat Ianuarie 8, 2010 (editat) sal.va rog daca sunteti buni sa ma sfatuiti si pe mine.am gasit un amortizor ghidon de vanzare si ieftin , problema e ca a fost dat jos de pe 1000 rr.intrebarea e unde gasesc eu suporti sau daca se pot schimba suportii astfel incat sa se potriveasca pe 600 f4i.se poate face manevra asta sau sa imi caut altul special pt f4i.multumesc anticipat. Varianta pe scurt ar fi NU. Daca vrei si dovezi, fa un test comparativ la orice producator mare de amortizoare si vezi daca dau acelasi cod la 1000RR si la 600F4i. Ai sa vezi ca nu. Exemplu de test -> Hyperpro COD MK-HO06-T005 HONDA | CBR 600F F4/Fi/Fsport | 600 cc COD MK-HO10-T004 HONDA | CBR 1000 RR | 1000 cc 04-05 COD MK-HO10-T006 HONDA | CBR 1000 RR | 1000 cc 08+ Q.E.D. Editat Ianuarie 8, 2010 de Thomas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grex Postat Ianuarie 8, 2010 Share Postat Ianuarie 8, 2010 nu stiu daca gasesti suportii. s-ar putea sa reusesti sa-i faci sa poti adapta la f4i. asa sigur nu se potriveste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate