johnson Postat Iunie 1, 2006 Share Postat Iunie 1, 2006 sambata m-am trezit pe pana cu roata spate, noroc cu Lucica de la Motostore ca avea chit de reparatie si s-a oferit sa ma ajute, altfel nu stiu cum ajungeam acasa. normal ca am facut si poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Turist Postat Iunie 1, 2006 Share Postat Iunie 1, 2006 [attachmentid=83839] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nineinchfly Postat Iunie 2, 2006 Share Postat Iunie 2, 2006 parca as vrea sa vad ceva nou, o idee originala la aceste intruniri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucky_luke Postat Iunie 7, 2006 Share Postat Iunie 7, 2006 Hei am si eu doua poze pe care le-am primit de la altii hehehe.eu eram prea si Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R@lly Postat Iunie 8, 2006 Share Postat Iunie 8, 2006 vreme cat de cat buna, motoare multe stripteuse urate )multa bautura. din pacate si un accident...persoana din spate nasu rupt si cel din fatza picioarele rupte din cate am auzit nu avea carnet) sper ca toti sa fii ajuns bine acasa ....si sa nu i fii plouat atat de tare salutare axa cu scame ..arata pozele surorii tale sa se zgarie:P multumesc Da, baiatul era din gasca noastra . Acum este internat la Cluj la ortopedie( cel cu picioarele rupte) , cel cu nasul rupt e bine sanatos, nu a avut nimic grav.Aveti aici poze cu motorul si cu baiatul . Motorul a fost reparat duminica si am venit pe el acasa . Vreau sa va dau o indicatie ........... Daca mai organizati intruniri faceti bine si aducveti o salvare ca unde se bea mult si e multa lume e nevoie si de asa ceva . Cum e posibil sa nu fie la Cluj nici o salvare????? Bine ca au fost o gramada de politisti fara sens. Daca baiatul asta ar fi avut fractura deschisa sau ceva mai grav ar fi murit . Din momentul accidentului si pana a ajuns la spital au trecut 2 ore . Este INACCEPTABIL . Au trecut 50 de minute pana a sosit salvarea si Omul ala a stat pe asfalt acolo jos aproape o ora . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bh99mes Postat Iunie 10, 2006 Share Postat Iunie 10, 2006 refacere rapida!!! si toate cele bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haptz_si_eu Postat Iunie 10, 2006 Share Postat Iunie 10, 2006 am si eu vreo 100 poze dar abia cand ajung in bacau o sa am cum sa le descarca si sa le pun, adik pe la vreo miercuri- joi misti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoLtZzPuB Postat Iunie 12, 2006 Share Postat Iunie 12, 2006 au mai venit cateva poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MadRider Postat Iunie 12, 2006 Share Postat Iunie 12, 2006 Vreau sa va dau o indicatie ........... Daca mai organizati intruniri faceti bine si aducveti o salvare ca unde se bea mult si e multa lume e nevoie si de asa ceva . Cum e posibil sa nu fie la Cluj nici o salvare????? Bine ca au fost o gramada de politisti fara sens. Daca baiatul asta ar fi avut fractura deschisa sau ceva mai grav ar fi murit . Din momentul accidentului si pana a ajuns la spital au trecut 2 ore . Este INACCEPTABIL . Au trecut 50 de minute pana a sosit salvarea si Omul ala a stat pe asfalt acolo jos aproape o ora . Din punctul meu de vedere nu avea ce cauta beat pe motor...si pe langa asta se aude ca nu avea nici permis...imi pare rau pt el dar si-a facut-o cu mana lui...ce sa mai zic...insanatosire grabnica... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m_pank Postat Iunie 15, 2006 Share Postat Iunie 15, 2006 mai multe poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doggy Postat Iunie 15, 2006 Share Postat Iunie 15, 2006 Se vede ca a fost misto!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOD Postat Mai 16, 2013 Share Postat Mai 16, 2013 Super faine intruniri la Valea Ieri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
irol Postat Mai 16, 2013 Share Postat Mai 16, 2013 VA INVITAM LA A-16-A EDITIE CLUJ-NAPOCA camping ELDORADO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
satana pe mobra Postat Mai 27, 2013 Share Postat Mai 27, 2013 nu in aceasi data este si la sibiu ? dc nu atzi organizat altfel data sa nu se intersecteze cu alta intrunire ... pff grea decizie ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
irol Postat Mai 29, 2013 Share Postat Mai 29, 2013 cine este interesat de CAZARE , CAMPING ELDORADO tel: 0264371688 situat la intratrea in camping, la 200 m spre Gilau la pompa de benzina tel: 0744636513, la 700 m spre Gilau , Vila Cionca tel:0744643389 - 0264371288, la 1,5 kmm spre Oradea , Terasa CAPUS tel : 0744854301 , cine este interesat de CAZARE , CAMPING ELDORADO tel: 0264371688 situat la intratrea in camping, la 200 m spre Gilau la pompa de benzina tel: 0744636513, la 700 m spre Gilau , Vila Cionca tel:0744643389 - 0264371288, la 1,5 kmm spre Oradea , Terasa CAPUS tel : 0744854301 , Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Iunie 2, 2013 Share Postat Iunie 2, 2013 Atmosfera faina, putin am fost dezamagit de faptul ca nu s-a facut preturi pe zile. Da sanatosi sa fiim! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate