Sari la conținut

Tura In Muntii Iezer Reloaded 27.05.2006


Postări Recomandate

Stabilesc de vineri cu Marius din campulung sa mai dam o tura, asa ca sambata dimineata la 8 sunt pe moto si here i go.

Undeva intre Bucuresti si targoviste in sat ma opreste militia . 93 kmh ... Imi da omu amenda (mi-a trecut 90 kmh si 30 roni) si suna telefonu. E nea Broki la telefon, vrea sa iasa cu moto. Ii zic sa vina repejor in campulung si imi vad de drum in continuare.

In Campulung ma vad cu Marius si restul de baieti, ii conving cu greu sa-l mai asteptam pe broki 30-45 min. In fine, vine omu si plecam.

Incepem pe un forestier cu namol pe alocuri. Am calcat si o gaina cu moto :crack: Cred ca am facut deja 5-600m cand 2 baieti care venisera tot din Bucuresti hotaresc sa se intoarca :cheers: Erau incepatori si cu cauciucuri neadecvate.

In schimb baiatul lui Tony cu ai sai 11 ani mergea impecabil, de asemeni si un baiat cu o motocicleta ce habar n-am ce era , atat doar ca avea cauciucu pe roata din fata de spate :ok:

De acolo am mers mai mult pe forestier lejer, singurele probleme aparand la mobra lui Marius, tot oprindui-se. A dat omu jos bujia, carburatoru etc. mai pornea, mai se oprea. Cu ocazia asta isi pierde si Broki trusa de scule si n-o mai gaseste.

In drum intram intr-un sat de tigani, toti incep si urla luati-o in sus, ne aratau unde, o luam in sus. Urcam fo 100m si se infunda. Erau case de chirpici joase, fara garduri intre ele plini de tuciurii. Pe unde am venit se umpluse iar de tigani, unu cu o ditama bata pe umar :) Intoarcem si vorbeste nitel Marius cu el (noroc ca nu i-a murit iar motocicleta acolo ca nu mai ieseam vii :crack: ) si se dau la o parte tiganii si iesim cu bine.

In oras ne despartim de Marius - tot avea probleme cu moto - si mergem pana la cabana Cuca. In drum ne prinde ploaia si ne uda bine. O surpriza neplacuta a fost ca de saptamana trecuta au reparat drumul dintre cab. Voinea si cab. Cuca si acum drumul e prea lejer.

La Cuca bagam un ceai cald si plec impreuna cu Broki inapoi in Bucuresti. Pe drum inapoi n-am avut belele si am ajuns in jur de 12 noaptea.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ff tare pushtiul!!..are 11 ani??

uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...ma intreb ce se alegea de noi astia de acum daca ne apucam de moto de la varsta lui!!

 

tinetio-o tot asa si poate ne intelnim pe carari!!( deocamdata pt mine..nu asha periculoare)

 

CIAO!!

:cheers:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...