ionut73 Postat Mai 29, 2006 Share Postat Mai 29, 2006 Salutare, vreau sa-i iau unul socrului meu. Exista firme care aduc de afara scule de-astea en-gros? Unde sunt? Cam cat costa unul? Merci Ionut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Mai 29, 2006 Share Postat Mai 29, 2006 ai grija sa aiba acte shi sa corespunda seriile, ca nu o sa potzi sa-l inregistrezi la prefectura cand s-o da legea noua!!! firmele de care am auzit io aduc numai scutere! vezi ca sunt destule anuntzuri cu ciclomotoare de vanzare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Mai 29, 2006 Share Postat Mai 29, 2006 exista mai multe firme care se ocupa cu asta... Unu ar fi in Cluj-Napoca sau pot sa cauti in Revista Piata sau chiar si pe BikeShop gasesti (la sectiunea scuter). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Mai 30, 2006 Autor Share Postat Mai 30, 2006 Hai merci As prefera sa gasesc o firma care are mai multe de vanzare sa pot sa aleg unul. Nu am timp sa umblu pe la persoane fizice dupa ele. Mai caut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gopop Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 GoPOP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 GoPOP zicea cu pedale... GoPop are si deastea ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 Hai merci As prefera sa gasesc o firma care are mai multe de vanzare sa pot sa aleg unul. Nu am timp sa umblu pe la persoane fizice dupa ele. Mai caut Daca afli ceva pls da si mie un semn...l-am vandut pe ala de-l aveam si acum ma bate nevasta vrea alta buburuza. Gopop, multumim frumos de oferta, dar cautam trotineta la bani de trotineta, nu de MIG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SnapShot Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 Ahaha, ce-ai facut omule ? Ai vandut paraitoarea fara sa stie soatza ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gopop Postat Mai 30, 2006 Share Postat Mai 30, 2006 Ciclomotor este delaerul nostru dar are si aalte modele. Vb ce el! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate