Daaaaan Postat Ianuarie 14, 2010 Share Postat Ianuarie 14, 2010 Avea aici cineva de vanzare stand-uri pt cross/enduro, facute acasa - copie dupa cele de pe louis, dar cu rulment metalic in loc de mizeria aia de rotita de plastic...din pacate nu mai gasesc nici cum anuntul...Ma ajuta cineva? mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Ianuarie 14, 2010 Share Postat Ianuarie 14, 2010 Ce inseamna stand de cross ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Daaaaan Postat Ianuarie 14, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 14, 2010 Ce inseamna stand de cross ??? e scaunelul ala cu pedala pe care ridici mobra, de sub cadru ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Ianuarie 14, 2010 Share Postat Ianuarie 14, 2010 Aha ........ am facut ceva asemanator dar pentru chopper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Ianuarie 14, 2010 Share Postat Ianuarie 14, 2010 Aha ........ am facut ceva asemanator dar pentru chopper daca e de chopper sigur nu o sa poata ridica un cross Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Ianuarie 14, 2010 Share Postat Ianuarie 14, 2010 daca e de chopper sigur nu o sa poata ridica un cross Poate ridica nu am zis nu ... eu am zis ca am facut pentru un chopper ca doar pt asa ceva am facut si de ridicat ... l-am pus in locul unui cric la dacie si a ridicat fara probleme. Diferenta mare nu e, stiu dar nu pot sa ii bag omului pe gat, daca e interesat o sa ma contacteze el mai mult ca sigur ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 14, 2010 Share Postat Ianuarie 14, 2010 ia cricu, neamule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Daaaaan Postat Ianuarie 15, 2010 Autor Share Postat Ianuarie 15, 2010 (editat) ia cricu, neamule te iubesc Editat Ianuarie 15, 2010 de Daaaaan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate