CostinALN Postat Ianuarie 16, 2010 Share Postat Ianuarie 16, 2010 Am inchis vechiul topic pentru prea mult offtopic. Fara offtopic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustDoIt Postat Ianuarie 18, 2010 Share Postat Ianuarie 18, 2010 are cineva modelul 2010 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat Ianuarie 18, 2010 Share Postat Ianuarie 18, 2010 Parca da :-? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin13n2002 Postat Ianuarie 21, 2010 Share Postat Ianuarie 21, 2010 Un film frumos facut pe cheia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat Ianuarie 21, 2010 Share Postat Ianuarie 21, 2010 Un film frumos facut pe cheia Mai putin partea cu ratatul curbelor si datul inferioarelor aiurea.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin13n2002 Postat Ianuarie 21, 2010 Share Postat Ianuarie 21, 2010 (editat) cand m-am uitat nu ma uitasem pana la sfarsit, dupa aia am vazut cum a ratat cateva curbe si cum sa bagat periculos in depasirea tirului. Editat Ianuarie 21, 2010 de alin13n2002 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Ianuarie 21, 2010 Share Postat Ianuarie 21, 2010 cand m-am uitat nu ma uitasem pana la sfarsit, dupa aia am vazut cum a ratat cateva curbe si cum sa bagat periculos in depasirea tirului. Da, eu am facut filmuletzele. Ratarile de curbe pe Cheia sunt din cauza ca nu cunosc asa de bine traseul (am fost doar de 3 ori ) si pentru ca voiam sa ma dau mai tare sa dea bine in film. Mesaj completat Mai putin partea cu ratatul curbelor si datul inferioarelor aiurea.. Ma tu ce plm vorbesti. Ai dat 120 ron pe slidere si ti-a fost frica de asfalt =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin13n2002 Postat Ianuarie 21, 2010 Share Postat Ianuarie 21, 2010 (editat) drumul acela(dn1a) e frecventat de tiruri dar depinde acuma dupa cate am vazut eu in filmulet era liber,mai ai YZF cum se prezinta (consum,revizi(pret)) Editat Ianuarie 21, 2010 de alin13n2002 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Ianuarie 21, 2010 Share Postat Ianuarie 21, 2010 drumul acela(dn1a) e frecventat de tiruri dar depinde acuma dupa cate am vazut eu in filmulet era liber,mai ai YZF cum se prezinta (consum,revizi(pret)) Am 25.000 km si n-am avut nicio problema. Consum 2-3, revizii, consumabile la fel de bine. Eu bag Motul 300v @ 76 ron litrul + filtru ulei HiFlo @ 21 ron, placutze frana 100 ron, filtru aer 50 ron, bujie 30 ron. E bine$ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanLeonte Postat Ianuarie 21, 2010 Share Postat Ianuarie 21, 2010 cand te mai plimbi mai treci pe la ploiesti, ca gasim un 300v mai ieftin, auzi 76 de ron litru... oricum, aratoasa motoreta asta, o astept cu nerabdare pe surata e enduroaica! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Ianuarie 21, 2010 Share Postat Ianuarie 21, 2010 cand te mai plimbi mai treci pe la ploiesti, ca gasim un 300v mai ieftin, auzi 76 de ron litru... Crezi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black_prince Postat Februarie 10, 2010 Share Postat Februarie 10, 2010 am o intrebare... pt proprietari/cunoscatori.... care vi-se par voua dezavantajele unui yamaha r125??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luci03 Postat Februarie 10, 2010 Share Postat Februarie 10, 2010 In calitate de cunoscator singurul dezavantaj care il vad eu la motoreta asta e ciclistica, care e de c@ca7.. un gunoi, un motor tramvai. In rest numai de bine, in fond e yamaha. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat Februarie 10, 2010 Share Postat Februarie 10, 2010 In calitate de cunoscator singurul dezavantaj care il vad eu la motoreta asta e ciclistica, care e de c@ca7.. un gunoi, un motor tramvai. In rest numai de bine, in fond e yamaha. Are dreptate.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreew Postat Februarie 11, 2010 Share Postat Februarie 11, 2010 Are dreptate.. Tradatorule! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Februarie 11, 2010 Share Postat Februarie 11, 2010 Vorbiti prost. Zvastic tu postezi doar ca sa te afli in treaba. CoSSmiN scoate 1:18 pe AMC Kart cu un R125 2008. Ciclistica de (cuvant urat) are CBR 125. Mie mi se par varza franele. Ciclistica mi se pare misto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Februarie 11, 2010 Share Postat Februarie 11, 2010 Yzf-ul mi s-a pârut ciudat tare. E înalt Âşi asta dă o senzație instabilitate pe curbe. Nu se compară cu rs-ul nou ca exemplu. Proaste tare yzf-urile astea, numai două pagini are topicul destinat modelului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Februarie 11, 2010 Share Postat Februarie 11, 2010 Yzf-ul mi s-a pârut ciudat tare. E înalt Âşi asta dă o senzație instabilitate pe curbe. Nu se compară cu rs-ul nou ca exemplu. Proaste tare yzf-urile astea, numai două pagini are topicul destinat modelului Si mie mi-a placut RS`u nou. Si are niste frane... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Disconnect-R Postat Februarie 12, 2010 Share Postat Februarie 12, 2010 Salut tuturor ! Sunt nou pe forum. A pus cineva kit de 180cc pe R125? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat Februarie 12, 2010 Share Postat Februarie 12, 2010 Salut tuturor ! Sunt nou pe forum. A pus cineva kit de 180cc pe R125? Salut , nu.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GPRider Postat Februarie 12, 2010 Share Postat Februarie 12, 2010 (editat) astia in india au alt model de yzf r125 ma uitam pe bikepics la yzf r125 2009 si am gasit asta: mie mi se pare ca seamana cu cbr125(bicicleta) sau kymco quannon(un pic mai solid) dar e yamaha Editat Februarie 12, 2010 de GPRider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Februarie 12, 2010 Share Postat Februarie 12, 2010 Da, ăla e modelul pentru indieni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GPRider Postat Februarie 12, 2010 Share Postat Februarie 12, 2010 (editat) este... dar am gresit : m-am mai uitat la poze si scrie R15 pe motoreta (o fi de 150cc) Oricum indienii nu cred ca au si yzf r125....deci asta e yzf-ul lor la clasa de capacitate cilindrica mica Editat Februarie 12, 2010 de GPRider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Disconnect-R Postat Februarie 16, 2010 Share Postat Februarie 16, 2010 Se pare ca detinatorii de yamaha nu au probleme multe cu R-ul... Mesaj completat Vroiam sa fie un R mai accentuat...... Sorry...nu mi-a iesit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Di@bolick Postat Martie 24, 2010 Share Postat Martie 24, 2010 Cat v-a costat prima revizie la R? Am 700 de km, daca tine timpu cu mine in vreo 3 zile mai adun vreo 300 de km si trebuie sa ma duc la prima revizie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate