yzefeeR Postat Februarie 21, 2008 Share Postat Februarie 21, 2008 Ita` nenica ... Jetu` in action --- Mesaj completat în 21 Feb 2008 15:41 -------------Ita` nenica ... Jetu` in action Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
don' juan Postat Februarie 21, 2008 Share Postat Februarie 21, 2008 (editat) Super fain JetForce-ulicu... dintre scutere imi place cel mai mult... Ui aici si bunica lu' Bula ce scuter si-a tzapat...paru sta pa post de casca...Este impletit starns pentru a oferi o protectie mai buna si a nu flutura la viteze ridicate Editat Februarie 21, 2008 de don' juan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Februarie 21, 2008 Share Postat Februarie 21, 2008 Tare rau , stiu poza si ce comment ai dat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GeorGEBlaCKRidER Postat Februarie 21, 2008 Share Postat Februarie 21, 2008 noua poza cu je merge si mai sus da mnah sunt abia la inceput Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Februarie 21, 2008 Share Postat Februarie 21, 2008 (editat) noua poza cu je merge si mai sus da mnah sunt abia la inceput Si cum ii dai ... din ambreiaj? ... Si mie imi e frica sa o tin mai mult! uite aici Editat Februarie 21, 2008 de t.H.u.G. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GeorGEBlaCKRidER Postat Februarie 21, 2008 Share Postat Februarie 21, 2008 (editat) noua poza cu je merge si mai sus da mnah sunt abia la inceput --- Mesaj completat în 22 Feb 2008 00:57 ------------- Si cum ii dai ... din ambreiaj? ... Si mie imi e frica sa o tin mai mult! uite aici misto mistop poi ii dau acceleratie maxima si imping ff putin de sol si gt:D --- Mesaj completat în 22 Feb 2008 00:58 ------------- noua poza cu je merge si mai sus da mnah sunt abia la inceput <small>--- Mesaj completat în 22 Feb 2008 00:57 -------------</small><br/> misto mistop poi ii dau acceleratie maxima si imping ff putin de sol si gt:D da nu vad eu bn sau nu ai numar? Editat Februarie 21, 2008 de GeorGEBlaCKRidER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Februarie 22, 2008 Share Postat Februarie 22, 2008 Icstrim tuning Voi le purtati cu plastice pe ele si fara pe ghidon, eu o port exact invers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Februarie 23, 2008 Share Postat Februarie 23, 2008 Icstrim tuning Voi le purtati cu plastice pe ele si fara pe ghidon, eu o port exact invers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
don' juan Postat Februarie 23, 2008 Share Postat Februarie 23, 2008 (editat) Rolly, abia astept sa vad cum iti aranjezi scuteru Si mai bine nu da masca de la bord jos dak nu ai de lucru cu ea, caci o sa te chinui cu ea putin cand o s-o pui la loc cu firu de kilometraj...Si si chestiile in care se prinde gemuletu is cam nasoale putin! Editat Februarie 23, 2008 de don' juan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Februarie 23, 2008 Share Postat Februarie 23, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crysty_90 Postat Februarie 23, 2008 Share Postat Februarie 23, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_mguti Postat Februarie 26, 2008 Share Postat Februarie 26, 2008 salutare tuturor....asta este scuterul meu.....malaguti f15 firefox ....app e cineva din focsani? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdanut Postat Februarie 27, 2008 Share Postat Februarie 27, 2008 deeek Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaDuCu_CostEL Postat Februarie 28, 2008 Share Postat Februarie 28, 2008 (editat) deeek Da nu ti-a placut modelu' ? observ ca acum e unic Felicitari! Editat Februarie 28, 2008 de RaDuCu_CostEL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gadjodilo17 Postat Martie 1, 2008 Share Postat Martie 1, 2008 Sa nu zic ca nu am pus si eu poze la topicu asta.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Martie 1, 2008 Share Postat Martie 1, 2008 Filtru RMS pe chinezarie ( la celalalt era sparta cutia si se murdarea buretele ) Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Martie 1, 2008 Share Postat Martie 1, 2008 Sa nu zic ca nu am pus si eu poze la topicu asta.. ce fatza ai ) ps... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GeorGEBlaCKRidER Postat Martie 1, 2008 Share Postat Martie 1, 2008 new style Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Martie 2, 2008 Share Postat Martie 2, 2008 La mai multa forja! --- Mesaj completat în 02 Mar 2008 13:02 -------------La mai multa forja! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GeorGEBlaCKRidER Postat Martie 2, 2008 Share Postat Martie 2, 2008 La mai multa forja! <small>--- Mesaj completat în 02 Mar 2008 13:02 -------------</small><br/>La mai multa forja! moama frate ... piston si segmenti vechi arata groaznic chiar ca l-ai forjat tata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rapiduletul Postat Martie 3, 2008 Share Postat Martie 3, 2008 Pun si eu poza cu chineza mea LEIKE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alias Postat Martie 4, 2008 Share Postat Martie 4, 2008 Salut. Acum aveti posibilitatea sa vizionati si sa downloadati pozele si filmele facute la intalnirile si iesirile CSR, cele de la SMAEB si SAMS precum si cele de la Cursele de scutere de pe AMCKart. Tot ce trebuie sa faceti este sa intrati aici si sa urmati link-ul din primul mesaj. Succes -> http://89.36.231.215/showthread.php?tid=21&pid=58#pid58 Asfalt uscat si salutari cu farul! PS - Daca tot intrati pe Forumul CSR si nu aveti cont, poate va faceti si impreuna incercam sa-l populam. Pentru orice probleme legate de accesarea sau inregistrarea pe forum va rog sa ma contactati, telefonic, prin PM, prin email sau pe mess. Gasiti toate informatiile necesare in profilul meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Martie 4, 2008 Share Postat Martie 4, 2008 La mai multa forja! Uite aici forja calumea : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu_sibiu Postat Martie 4, 2008 Share Postat Martie 4, 2008 Cateva poze si cu trotineta mea :cheers: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
korectu Postat Martie 5, 2008 Share Postat Martie 5, 2008 m`am gandit sa`mi pun si eu trotineta pe aici ...momentan are schimbat doar bordu..ii de motor de viteza..urmeaza toba sport si variator mallossi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate