schumy_me Postat Ianuarie 18, 2010 Share Postat Ianuarie 18, 2010 Salutare, Are cineva detalii despre accidentul de vineri de pe strada 1 MAI BUCURESTI(aproape de intersectia cu linia 41)?Am trecut cu masina pe acolo,dar ma grabeam si nu am oprit....am vazut salvarea ,politia,un motor negru enduro parca in 2 faruri(nu am apucat sa identific..),si omu intins primind asistenta de la pers medical... Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madu93 Postat Ianuarie 18, 2010 Share Postat Ianuarie 18, 2010 (editat) Salutare, Are cineva detalii despre accidentul de vineri de pe strada 1 MAI BUCURESTI(aproape de intersectia cu linia 41)?Am trecut cu masina pe acolo,dar ma grabeam si nu am oprit....am vazut salvarea ,politia,un motor negru enduro parca in 2 faruri(nu am apucat sa identific..),si omu intins primind asistenta de la pers medical... Bafta! salut, Eram in tramvai si am coborat...cand am ajuns eu acolo faceau poze cei de la politie. Am stat de vorba cu fratele bikerului care mi-a explicat cum s-a intamplat. Un conservar cu o Bora daca nu ma insel vroia sa iasa de pe o strada secundara si nu a acordat prioritate motocicletei... Motociclistul a aterizat pe o alta masina, indoindu-i capota... Din cate am inteles, acesta s-a ridicat singur de jos si spunea ca il dor doar incheieturile de la maini... Motocicleta avea baia de ulei, carenele si farul spart + radiatorul afectat. Era un enduro de 600...Honda . Bafta. Editat Ianuarie 18, 2010 de madu93 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 Honda Transalp era. Baiatul e bine, luxatii si cam atat. A scapat ieftin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Infinity01 Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 Honda Transalp era.Baiatul e bine, luxatii si cam atat. A scapat ieftin. Doamne ajuta! cel cu bora dau la pariu ca a zis ca nu a observat motocicleta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
droom Postat Ianuarie 19, 2010 Share Postat Ianuarie 19, 2010 bine ca riderul n-a patit nimic. Pentru restul exista Mastercard.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZZTOP Postat Ianuarie 20, 2010 Share Postat Ianuarie 20, 2010 fieru nu doare! bine ca a scapat bikerul! in Bucuresti nu mai este de mers! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei Silvasanu Postat Ianuarie 20, 2010 Share Postat Ianuarie 20, 2010 Poate se schimba si la noi conceptia comunista si se introduce pedeapsa pt. vinovat moral! Eu personal i-o infigeam in usa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madu93 Postat Ianuarie 20, 2010 Share Postat Ianuarie 20, 2010 Poate se schimba si la noi conceptia comunista si se introduce pedeapsa pt. vinovat moral! Eu personal i-o infigeam in usa A fost impact, soferul conservei are dosar penal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simsonache Postat Ianuarie 24, 2010 Share Postat Ianuarie 24, 2010 (editat) salut salut sunt eugen motociclistul implicat in accidentul de pe bd mihalache aproape de bd turda linia lui 41.pai neacordare de prioritate am zburat prin aer aterizat pe o toiota parcata la bordura lovit de un vw,moto transalp verde eu luxat glezna dr si atat. slava tie armura viteza mica si masina de la bordura si vie fie inparatia ingerului meu... deci acuma urmeaza greul asigurator-sofer-recuperare daunelor alta mobra la vara ca si asa e zapada! unde naiba am iesit eu cu motorul...? va salut numai bine.cred ca sunt primul pe anul asta brmm brmm poc poc Editat Ianuarie 24, 2010 de simsonache Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reltih Postat Ianuarie 24, 2010 Share Postat Ianuarie 24, 2010 offff, sper ca nu-l dezmembrezi si pe asta! bine ca esti sanatos ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Ianuarie 25, 2010 Share Postat Ianuarie 25, 2010 Ma bucur ca fizic ai scapat usor. Insa daca ai sechele e bine sa spui la politie sa-ti faca o trimitere la IML. Cu asigurarea o sa o rezolvi. Vezi ca eu am o experienta recenta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rule34 Postat Februarie 2, 2010 Share Postat Februarie 2, 2010 Nasol de accident, dar pe vremea asta e clar ca nu se uita nimeni dupa motociclete. Mai multa atentie n-ar strica pana iesim mai multi din hibernare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate