Escu Postat Mai 31, 2006 Share Postat Mai 31, 2006 Sunt curios daca la toate motoarele cu 4 cilindri in linie, ordinea de aprindere este aceeasi. La motocicleta mea este 1-2-4-3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_83 Postat Mai 31, 2006 Share Postat Mai 31, 2006 eu stiam ca la 4 in linie e 1-3-4-2. poate nu stiu eu bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad_ninja Postat Mai 31, 2006 Share Postat Mai 31, 2006 la kawa zx 6r model 95 aprinderea ii 1243. Probabil ca la multe motoare cu 4 cilindri in linie este asa dar nu cred sa fie o regula obligatorie, eu zic ca depinde de model Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat Mai 31, 2006 Autor Share Postat Mai 31, 2006 Shit, credeam ca e la toate la fel. Am intrebat asta pentru un prieten care are un motor 4 in linie si nu gaseste manualul pentru el. Pana la urma o sa gasesc ordinea de aprindere dand jos capacul chiulasei, invartind motorul si cascand ochii cu atentie la supape. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad_ninja Postat Mai 31, 2006 Share Postat Mai 31, 2006 nu prea dai detalii, nu stie in ce oridine sa puna fisele?? sau? vezi daca poti sa te ajuti de insemnele facute pentru reglarea distributiei si de pozitia distribuitorului (daca are asa ceva) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bulinu' Postat Iunie 1, 2006 Share Postat Iunie 1, 2006 Daca este vorba de ordinea fiselor, pentru 1342 este aceeasi ca si la 1243. Adica cilindrii 1+4 pe o bobina si 2+3 pe cealalta. Fiecare bobina da scanteie simultan pe cei 2 cilindrii, ambii aflati in punctul maxim superior, unul dupa compresie celalalt dupa evacuare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Iunie 2, 2006 Share Postat Iunie 2, 2006 eu stiam ca la 4 in linie e 1-3-4-2. poate nu stiu eu bine... da, ai dreptate. la Dacie asa e. de ex. la CBR e 1-2-4-3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_83 Postat Iunie 2, 2006 Share Postat Iunie 2, 2006 nu numai la dacie ci si la alte masini. credeam ca la orice motor L4 ordinea aprinderii e 1 3 4 2 .m-am inselat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate