Fix Postat Mai 31, 2006 Share Postat Mai 31, 2006 problema de meseriasi!avem un cadru de hoinar si un motor de suzuki gn125 !ce parere aveti?merge? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Mai 31, 2006 Share Postat Mai 31, 2006 Păi ia matale fain frumos ruleta Âşi Âşublerul Âşi măsoară motorul Âşi cadrul Eu nu am găsit meseriaÂş care să pună diagnostic după poze Cum ar fi să-ți trimit o poză de-a mea cu piciorul stâng Âşi să te pun să ghiceÂşti câte kile am? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fix Postat Mai 31, 2006 Autor Share Postat Mai 31, 2006 (editat) motorul e doar in poza!am scris:PENTRU MESERIASI!la urma urmei e o discutie! Editat Mai 31, 2006 de fara roti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rat_jawa Postat Iunie 1, 2006 Share Postat Iunie 1, 2006 in principiu orice e posibil:) dupa cum spunea shi nick61 pana nu te apuci sa masori nu itzi pozti da seama oricat de meseriash ai fi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Iunie 1, 2006 Share Postat Iunie 1, 2006 Bai, eu sunt meserias si iti spun: SE POATE! Tu apuca-te si fa treaba si sa vii sa imi spui daca ai reusit? NU? Nu cred, doar eu sunt meserias si uitandu-ma la poze si masurand in PHOTOSHOP am ajuns la concluzia ca merge... Probabil ca daca nu reusesti inseamna ca ai o versiune veche de 3DStudioMAX. Bafta! Ry. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Iunie 1, 2006 Share Postat Iunie 1, 2006 =)) si eu visam la chestii d-astea....eu zic sa te limitezi la un motor de 50 cc italian cel mult!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kyvacka Postat Iunie 1, 2006 Share Postat Iunie 1, 2006 problema de meseriasi!avem un cadru de hoinar si un motor de suzuki gn125 !ce parere aveti?merge? nu ai sanse!sorry!incearca cu motor de:voshod,minsk,jawa-cz 125/175,mz 125.astea sigur intra pe cadru ptr. ca am vazut eu.daca vrei iti shi explic de ce nu ar mere cu motorul de suzuki. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fix Postat Iunie 1, 2006 Autor Share Postat Iunie 1, 2006 te rog explica-mi!am aratat pozele unor amici cu motoare mai serioase si parerea lor este ca se poate chiar fara modificari de structura!pt.mai multe poze de comparatii intrati pe mobile.de si vedeti un suzuki gn125!salutari cu faru! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Iunie 1, 2006 Share Postat Iunie 1, 2006 un prieten o pus mootr de kawasaki z400 pe tula, de vreo 2 ani, si totul e OK, e foarte important ca sudurile (daca e nevoie sa modifici cadrul) sa fie bune si pinioanele sa fie aliniate. PS: hoinarul are un cadru bunicel, ar trebui sa suporte motorul de 125 cc de suzi. multa bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Iunie 1, 2006 Share Postat Iunie 1, 2006 Incerca s-ar putea sa mearga,2 amici or incercat sa puna motor de jawa pe cadru de mobra si nu or reusit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kyvacka Postat Iunie 2, 2006 Share Postat Iunie 2, 2006 te rog explica-mi!am aratat pozele unor amici cu motoare mai serioase si parerea lor este ca se poate chiar fara modificari de structura!pt.mai multe poze de comparatii intrati pe mobile.de si vedeti un suzuki gn125!salutari cu faru! in primul rand nu o sa-ti intre carburatorul de teava superioara a cadrului.ca sa-l pui sus va trebui asadar sa tai cadrul ceea ce eu nu te-as prea sfatui.in al doilea rand toate punctele de prindere ale motorului trebuie repozitionate ptr. motorul de suzuki,ceea ce inseamna alte modificari.nu zic ca e teoretic imposibil dar e prea mult de lucru shi zic eu ca mai bine faci rost shi de cadru de suzuki.oricum hoinarul are o ciclistica de rahat[furca,suspensii,roti]si nu prea faci dragster din el! Incerca s-ar putea sa mearga,2 amici or incercat sa puna motor de jawa pe cadru de mobra si nu or reusit am vazut eu la cineva un hoinar cu motor de Cz 175.de putut se poate asha ca zile sa mai incerce.un prieten a pus un motor de zundapp 80 de pe un kart pe cadru de hoinar shi dupa doua zile i-o rupt suportii de prindere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Iunie 2, 2006 Share Postat Iunie 2, 2006 totul depinde de calitatea lucrari de posibil totul e posibil... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antemiu Postat Iunie 2, 2006 Share Postat Iunie 2, 2006 (editat) eu unu am vazut motor de Hayabusa pe cadru de 600...bineinteles cu prelungirea bratului basculei pt evitarea "neplacerilor" Editat Iunie 2, 2006 de antemiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Iunie 2, 2006 Share Postat Iunie 2, 2006 asta am vazut si io, mootru e busa pe cadrul de gixxer de 600. se numea baby busa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Iunie 2, 2006 Share Postat Iunie 2, 2006 Si uite asa nu mai e vorba despre cadru de Hoinar si motor de Suzi 125 ci de cadru de Gixxer 600 si motor de Busa... Pasul urmator: se va explica pentru a se vedea asemanarile cu cazul acesta cum s-a montat motorul de Dodge Viper V10 pe un cadru custom facut de un imperiu auto (Dodge parca e marca a GMC) rezultand Dodge Tomahawk... Asemanarea este evidenta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iunie 2, 2006 Share Postat Iunie 2, 2006 Cred ca se poate concluziona ca motorul de Suzuki si cadrul de Morga, ma scuzati de Mobra nu sunt compatibile Ca orice modificare la cadrul de Mobra il imbunatateste, aia e sigur dar atunci nu mai e cadru de Mobra si cei de la RAR te trimit la plimbare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate