CARMELLA Postat Iunie 16, 2006 Share Postat Iunie 16, 2006 bai, stau ca pe ghimpi, de-abia astept sa mergem Pe ghimpi?? Eu credeam ca pe motor, dar ma rog... Any way, ia tuica, cu palinca ne asteapta satmarenii.... Mai avem doar o saptamana...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aliance-steel Postat Iunie 16, 2006 Share Postat Iunie 16, 2006 Mai vine cu noi un prieten bun de-al meu din copilarie...fireste cu moto al lui si tot calabalicul...! Mihai..o sa te pun in legatura cu el ptr ca el vine dinspre Cimpina si poate veniti impreuna spre Buc ,vineri cind plecam prima parte din noi spre Calimanesti ! Multumim Carmen.. Doru ramasesem sa imi comunici daca raminem la cazarea gasita de tine sau la cea propusa de baietii din zona sucevita-cimpulung despre care am vbt ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ANGIs-han Postat Iunie 16, 2006 Share Postat Iunie 16, 2006 (editat) Bre.... asta da organizare Mi-am pregatit motoreta, concubina, bagajele, concediu` si cascavalu`. Astept cu nerabdare sa mergem Ne vedem sambata la omv Bafta Editat Iunie 16, 2006 de ANGIs-han Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aliance-steel Postat Iunie 16, 2006 Share Postat Iunie 16, 2006 (editat) Bre mentioneaza ca pensionarii[voi...] va vedeti simbata la omv......noi..astialalti va pregatim primul culcus..asta daca nu ne-o da aia interzis in camping cind o sa va vada... Editat Iunie 16, 2006 de aliance-steel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ANGIs-han Postat Iunie 17, 2006 Share Postat Iunie 17, 2006 Bre mentioneaza ca pensionarii[voi...] va vedeti simbata la omv......noi..astialalti va pregatim primul culcus..asta daca nu ne-o da aia interzis in camping cind o sa va vada... Mosule, multumesc pentru fiare, fara ele o . Te declar Picaso-ul fiarelor moto . Drum bun vineri si sa ne vedem cu bine sambata. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihaiM Postat Iunie 17, 2006 Share Postat Iunie 17, 2006 baba e gata de drum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Road Postat Iunie 18, 2006 Share Postat Iunie 18, 2006 Am fost la Satu Mare, in "misiune de recunoastere" In Satu Mare nu am vazut decat un singur motor... Dar stiu ca exista si un club acolo -Sharks Motociclete sunt destule. Si da, este un club - Sharks MC Satu Mare. In sensul giratoriu din jurul parcului (unde e facuta poza) nu e voie cu motocicleta.........se ia amenda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Iunie 19, 2006 Share Postat Iunie 19, 2006 baba e gata de drum Shi baba mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Iunie 19, 2006 Share Postat Iunie 19, 2006 Isuse! Io nu am decat un ruxac. Ma poate sfatui cineva in legatura cu ce upgradeuri sa mai fac pana sapt viitoare, la motor? Chestii strict necesare... Sa pui benzina in rezervor,hani Shi baba mea. Placebo,din iulie anu' trecut ai pus bagajele pe ea ?!????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Iunie 19, 2006 Share Postat Iunie 19, 2006 Anuntati plecarea vineri, loc, timp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihaiM Postat Iunie 19, 2006 Share Postat Iunie 19, 2006 Anuntati plecarea vineri, loc, timp. din discutia cu Aliance, vineri dimineata, ora10-10.30 (nu e sigur) de la romexpo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DORUMASTER Postat Iunie 19, 2006 Autor Share Postat Iunie 19, 2006 Plecarea se face in doua grupuri : - primul - Vinri (23.06.06) - al doilea - Sambata (24.06.06) - la ora 10.00 de la OMV Baneasa , ne intalnim cu totii la Calimanesti. .....este rezolvata si cu cazarea la : - Cluj - se numeste Faget (casute) - Sucevita - pensiune , curte , gratar , etc. @ Road - la Satu Mare vom fi Luni 26.06.06 dupa ora 15.00 - tel. meu 0745157641, ar fi f. placut ptr. noi sa ne vedem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Iunie 19, 2006 Share Postat Iunie 19, 2006 Placebo,din iulie anu' trecut ai pus bagajele pe ea ?!????? Pai nu? Sa se obijnuiasca cu greutatzile PS: Bah ce ochi ai ... ai fi bun de auditor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Road Postat Iunie 19, 2006 Share Postat Iunie 19, 2006 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ANGIs-han Postat Iunie 20, 2006 Share Postat Iunie 20, 2006 Sfat: sa aveti la voi o trusa de reparat cauciucul in caz de pana. Eu mi-am luat un spray Motul pentru cauciucuri cu sau fara camera. Bafta P.S. Sa nu va lipseasca costumele de ploaie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Iunie 20, 2006 Share Postat Iunie 20, 2006 P.S. Sa nu va lipseasca costumele de ploaie. Si cele de baie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CARMELLA Postat Iunie 20, 2006 Share Postat Iunie 20, 2006 Si cele de baie. Si slipul de blana....., schiurile, parapanta, rolele si neaparat placa de surf.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Iunie 20, 2006 Share Postat Iunie 20, 2006 Si slipul de blana....., schiurile, parapanta, rolele si neaparat placa de surf.. tabla de sah si paletele de bedminton PS: calatorie placuta si fara evenimente! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DORUMASTER Postat Iunie 21, 2006 Autor Share Postat Iunie 21, 2006 @Baiazid - Multumim !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Iunie 21, 2006 Share Postat Iunie 21, 2006 @Baiazid - Multumim !!!! Daca ai nevoie de scule de imprumut sa imi zici. Am cam tot ce vrei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CARMELLA Postat Iunie 21, 2006 Share Postat Iunie 21, 2006 Daca ai nevoie de scule de imprumut sa imi zici. Am cam tot ce vrei. Da' un MP3 player....de imprumut, ai? E absolut necesar la drum lung.....pentru pasager.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mielu Postat Iunie 21, 2006 Share Postat Iunie 21, 2006 Mielu si Mona ... trebuie sa renunte de data asta. Mona are examen la scoala de soferi - pentru B - exact luni pe 26, iar mie nu mi-au aprobat decat 3 zile de concediu - pe care le-am refuzat in conditiile date. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CARMELLA Postat Iunie 21, 2006 Share Postat Iunie 21, 2006 Mielu si Mona ... trebuie sa renunte de data asta. Mona are examen la scoala de soferi - pentru B - exact luni pe 26, iar mie nu mi-au aprobat decat 3 zile de concediu - pe care le-am refuzat in conditiile date. Nashpa..... Macar la mare sa venitzi.....noi o sa fim acolo sambata pe 1 si stam pana luni.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihaiM Postat Iunie 21, 2006 Share Postat Iunie 21, 2006 Da' un MP3 player....de imprumut, ai? E absolut necesar la drum lung.....pentru pasager.... si barcile gonflabile,ca poate e nevoie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CARMELLA Postat Iunie 21, 2006 Share Postat Iunie 21, 2006 (editat) si barcile gonflabile,ca poate e nevoie ...gonflabile.....poate e nevoie ?.... pentru cine, mai ? Lasand gluma: prognoza vremii pentru toata durata excursiei noastre.. Jun 24 Calimaneshti Partly sunny with a couple of showers and thunderstorms possible High: 23° C RealFeel: 27° C Saturday Night: A couple of evening showers; otherwise, partly cloudy Low: 15° C RealFeel: 17° C Sunday, Jun 25 Clouds and sun with a thundershower possible; warmer High: 29° C RealFeel: 32° C Sunday Night: Mainly clear and warm Low: 19° C RealFeel: 20° C Jun 25 Cluj Times of clouds and sun with a shower or thunderstorm possible; very warm High: 30° C RealFeel: 32° C Sunday Night: Partly cloudy. Winds will be calm Low: 16° C RealFeel: 18° C Jun 26 Very warm with sun and some clouds High: 30° C RealFeel®: 33° C Monday Night: Partly cloudy. Winds will be calm Low: 16° C RealFeel: 19° C Jun 26 Satu Mare Mostly sunny and very warm High: 32° C RealFeel®: 35° C Monday Night: Patchy clouds Low: 18° C RealFeel: 20° C Tuesday, Jun 27 Very warm and humid with times of sun and clouds High: 32° C RealFeel: 36° C Tuesday Night: Partly cloudy and warm. Winds will be calm Low: 18° C RealFeel: 20° C Jun 27 Borsa Warm with a blend of sun and clouds; chance of a shower in the afternoon High: 22° C RealFeel: 26° C Tuesday Night: Mostly cloudy. Winds will be calm Low: 11° C RealFeel: 13° C Wednesday, Jun 28 Clouds and sun High: 20° C RealFeel: 25° C Wednesday Night: Mostly cloudy. Winds will be calm Low: 10° C RealFeel: 11° C Jun 28 Sucevita Warm with times of clouds and sun High: 26° C RealFeel: 28° C Wednesday Night: Mostly cloudy. Winds will be calm Low: 16° C RealFeel: 17° C Thursday, Jun 29 Times of clouds and sun High: 23° C RealFeel: 26° C Thursday Night: Partly cloudy Low: 16° C RealFeel: 16° C Jun 29 Piatra Neamt Times of clouds and sun High: 25° C RealFeel: 28° C Thursday Night: Partly cloudy Low: 16° C RealFeel: 17° C Friday, Jun 30 Partly sunny High: 26° C RealFeel: 26° C Friday Night: Mainly clear Low: 14° C RealFeel: 16° C Jun 30 Galatzi Sunny High: 31° C RealFeel: 31° C Friday Night: Clear Low: 18° C RealFeel: 17° C Jul 1 Sunshine High: 31° C RealFeel®: 32° C Saturday Night: Clear Low: 20° C RealFeel: 19° C Jul 1 Mamaia Mostly sunny High: 27° C RealFeel®: 30° C Saturday Night: Mainly clear Low: 20° C RealFeel: 20° C Sunday, Jul 2 Sunny High: 28° C RealFeel: 32° C Sunday Night: Clear Low: 21° C RealFeel: 20° C Monday, Jul 3 Mostly sunny High: 28° C RealFeel: 31° C Monday Night: Mainly clear Low: 20° C RealFeel: 20° C Sursa: www.AccuWeather.com Editat Iunie 21, 2006 de CARMELLA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate