atillas Postat Iunie 18, 2010 Share Postat Iunie 18, 2010 Adevarat, dar nici tu nu l-ai vazut pe taddy .Acu m-ati facut si pe mine curios concluzia este ca ionut nu l-a vazut pe taddy si mark nu l-a vazut pe bolton.. cred ca sambata o sa-i vedem pe amandoi in "action".. ionutule cred ca noi o sa stam la cabana "miorita"..ne vedem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Iunie 18, 2010 Share Postat Iunie 18, 2010 ionutule cred ca noi o sa stam la cabana "miorita"..ne vedem? ne vedem la prolog si duminica pe traseu eu o sa stau in Sibiu. Ajung de vineri dupa-amiaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alesckool Postat Iunie 18, 2010 Share Postat Iunie 18, 2010 la editia asta, in una din zile traseul trece pe la avrig, pe valea avrigului. inca nu stiu exact pe unde, dar sper ca sa nu ploua in week-end-ul asta si sa mergem sa vedem care e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENDUROSTORE Postat Iunie 20, 2010 Share Postat Iunie 20, 2010 (editat) De semnalat: Echipa ENDUROSTORE cu echipajul CALIN RADUCU si CRISTINEL BABES, la EXPERTS TEAM. HAI AI NOSTRIIIII!!!!!!!!!! Echipa de asistenta, Vali si Sasha (tot de la endurostore) Editat Iunie 20, 2010 de ENDUROSTORE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Iunie 21, 2010 Share Postat Iunie 21, 2010 MAI BAJETI, io zic sa apasati pe frane la prolog ca batalia se da in munti....bafta multa, eu iar n-am sponsori.... poate la anu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminsideras Postat Iunie 21, 2010 Share Postat Iunie 21, 2010 la editia asta, in una din zile traseul trece pe la avrig, pe valea avrigului. inca nu stiu exact pe unde, dar sper ca sa nu ploua in week-end-ul asta si sa mergem sa vedem care e. Asa e .. weekendul trecut am fost pe valea moasei si am dat de niste marcaje care urcau cam din vale (de la mijloc) pana sus in poteca de suru si coborau pe partea cealalta in valea avrigului. .. faina urcarea .. cam grea pentru mine totusi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Iunie 21, 2010 Share Postat Iunie 21, 2010 eu iar n-am sponsori.... incredibil! bai, sponsorii astia nu mai au deloc ochiu' format sa descopere talente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dodomotox Postat Iunie 21, 2010 Share Postat Iunie 21, 2010 scz. nu am stat sa caut si sa citesc tot pe aici... intrebarea mea este: cum de nu participa cyril despres? parca omul asta lipseste, mai ales pt. mine caci am avut ocazia sa-l cunosc si sa stau de vb. cu el 10 min...respect pt. el. stie cineva de ce nu participa? Mesaj completat scz. nu am stat sa caut si sa citesc tot pe aici... intrebarea mea este: cum de nu participa cyril despres? parca omul asta lipseste, mai ales pt. mine caci am avut ocazia sa-l cunosc si sa stau de vb. cu el 10 min...respect pt. el.stie cineva de ce nu participa? scuze pt repetare. erori la atasat poza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos_lz Postat Iunie 21, 2010 Share Postat Iunie 21, 2010 E suparat ca nu a castigat anul trecut, au fost ceva ghidusii facute... pacat ca nu vine, parca asta e singura editie la care nu participa, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dodomotox Postat Iunie 21, 2010 Share Postat Iunie 21, 2010 parca in 2008 nu a fost. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminsideras Postat Iunie 22, 2010 Share Postat Iunie 22, 2010 cred ca il lasa pe taddy la extreme el se limiteaza la raid .. nu ca ar vrea .. :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi_tmt Postat Iunie 22, 2010 Share Postat Iunie 22, 2010 vad ca anul asta nu s-a mai pus pe site ca anul trecut o harta cu punctele de spectatori pt duminica. am gasit traseul prin ziare, dar ar fi util daca ar putea explica cineva cum se ajunge de ex pe valea Santa, pe unde e zona Valari mai exact, etc , ca suntem si noi, astia ce venim de departe doar sa ne uitam, si nu toata lumea cunoaste zona. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Iunie 22, 2010 Share Postat Iunie 22, 2010 vad ca anul asta nu s-a mai pus pe site ca anul trecut o harta cu punctele de spectatori pt duminica. punctele pentru duminica vor fi pe site spre sfarsitul saptamanii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dodomotox Postat Iunie 22, 2010 Share Postat Iunie 22, 2010 vad ca anul asta nu s-a mai pus pe site ca anul trecut o harta cu punctele de spectatori pt duminica. am gasit traseul prin ziare, dar ar fi util daca ar putea explica cineva cum se ajunge de ex pe valea Santa, pe unde e zona Valari mai exact, etc , ca suntem si noi, astia ce venim de departe doar sa ne uitam, si nu toata lumea cunoaste zona. zona Valari e vona in care se iese de pe serpentine si se termina padurea cand urci spre paltinis pe asfalt. e un platou fara padure. asa ii spune. iar santa e o tabara de copii pe drumul care se face stanga din cel catre paltinis. un drum forestier. intre santa si valasi sunt niste vai. dar si padure e intre. chiar exact nu stiu unde e marcat. oricum, inainte de paltinis pe standa cam 3 km e treaba in stanga. din ce stiu din anii trecuti Mesaj completat sigur se vede miscarea din asfalt si mai alez din organizatori ii vezi acolo si intrebi. o sa fie si lume multa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Iunie 22, 2010 Share Postat Iunie 22, 2010 http://www.antena1sibiu.ro/stiri/cel-mai-d...aliu_27335.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminsideras Postat Iunie 22, 2010 Share Postat Iunie 22, 2010 http://www.redbullromaniacs.com/2010-editi...r-points-day-1/ http://www.redbullromaniacs.com/2010-editi...r-points-day-2/ http://www.redbullromaniacs.com/2010-editi...r-points-day-3/ http://www.redbullromaniacs.com/2010-editi...r-points-day-4/ Mesaj completat Si un pdf: http://dl.transfer.ro/transfer_ro-22jun-a0c2a19cd43374.zip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi_tmt Postat Iunie 22, 2010 Share Postat Iunie 22, 2010 multumesc de raspunsuri baieti, vad ca intre timp s-a pus si pe site harta cu explicatii cu tot ce trebuie. speram sa fie si vreme buna sa putem avea si parte de spectacol pe masura concurentilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dodomotox Postat Iunie 23, 2010 Share Postat Iunie 23, 2010 spectatorii sa aiba vreme buna. in rest, concurentii sa aiba parte de noroaie pana in gat, caci anul trecut nu s-au prea murdarit pe vestimentatie:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucian.n Postat Iunie 23, 2010 Share Postat Iunie 23, 2010 asa sa fie! sper sa fie noroi si traseul sa fie foarte greu nu-mi place deloc praful! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Iunie 24, 2010 Share Postat Iunie 24, 2010 (editat) Ahhh, deci dinasta-mi esti.. Ps Bafta si sa te vedem pe podium. Editat Iunie 24, 2010 de Mark81 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Iunie 25, 2010 Share Postat Iunie 25, 2010 gata fetele? pe la 16 - 17 ajung si eu la SB. Puneti berea la rece! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminsideras Postat Iunie 25, 2010 Share Postat Iunie 25, 2010 (editat) Hill Climb ??? No Problem for Letti and Paul Bolton caratul motoretei ??? no problem ... romanian style Editat Iunie 25, 2010 de cosminsideras Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovisopa Postat Iunie 25, 2010 Share Postat Iunie 25, 2010 Hill Climb ??? No Problem for Letti and Paul Bolton caratul motoretei ??? no problem ... romanian style ma da repede ai ajuns la PC.. pana am mancat eu ceva si sortat pozele tu deja le-ai pus pe net Sper sa reusesc sa pun cap la cap clipurile video facute pe Dealul Gusteritei, pana incepe antrenamentul de la ora 17 ... Poze Red Bull Romaniacs 2010 - Conferinta de presa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminsideras Postat Iunie 25, 2010 Share Postat Iunie 25, 2010 lasa ca tu ai poze mai faine .. dar eu masina mai rapida :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos_lz Postat Iunie 25, 2010 Share Postat Iunie 25, 2010 Hillclimbul asta nu era in cursa facute de Andy F? Daca ploo se poate face? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate