-WERNER- Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 Cumpar camera pt. roata din spate pt. BMW F650 din 96.. 130/80 17 65 Daca are cineva, sau daca stiti unde gasesc magazin in oras .. astept oferte sau indrumari catre un anumit magazin pe pm.. sau 0721991881,email: nagy_arpad@email.ro va multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fekete1974 Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 Salut d-nu Arpi, Ai mai multe posibilitati de achizitionare........... Incearca la Taifun pe Ialomita chiar pe colt, in Badea Cartan langa depoul de tramvaie aduc piese la comanda sau pe Resita in sens langa OMV. Asfalt uscat........... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 (editat) Salut d-nu Arpi, Ai mai multe posibilitati de achizitionare........... Incearca la Taifun pe Ialomita chiar pe colt, in Badea Cartan langa depoul de tramvaie aduc piese la comanda sau pe Resita in sens langa OMV. Asfalt uscat........... La Taifun nu cred ca gaseste camere. Eu zic ca 99,9 % nu. La urmatorii bisnitari, cei din sensul de pe Resitei, iti dai cu firma in cap cand intri. Johnny si Adi in Cartan, nu stiu daca au, ca nu mi-a dat prin cap sa intreb. Camere sunt intotdeauna pe stoc la Nomad (pe Buziasului, langa depoul Ratt) si la MaxiScooter in comuna Sag. La MaxiScooter, aveau intr-un timp si niste pseudo-"heavy-duty", de 3 mm grosime. Editat Decembrie 8, 2008 de Popescu_ MihailRaul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tm95for Postat Decembrie 9, 2008 Share Postat Decembrie 9, 2008 (editat) Vand Honda Transalp 1992, vreo 60 000km, nu merge kilometraju, are crashbar, suport genti laterale, suport topcase givi, merge perfect, are plinu facut , trebe reparate niste zgarieturi si crapaturi la carena de la cazatura fostului proprietar, cauciuc spate nou! 1500 euro fix. Anunt valabil o saptamana! Tel 0721847547 Uite si o poza! Editat Decembrie 9, 2008 de tm95for Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Decembrie 9, 2008 Share Postat Decembrie 9, 2008 Vand Harley Davidson Sportster XLH 1200. Date: An fabricatie 1999. Capacitate 1200 cc. Aproximativ 35.000 Km. (De pe la 30.000 am dat jos bordul). Starea este impecabila. Motorul functioneaza perfect si trage de rupe. Cureaua de finala mai are ca 20.000 pana la schimbul recomandat de HD. Motocicleta a mers numai cu ulei Genuine HD ,recomandat de producator,filtre HD recomandate de producator. Uleiul a fost schimbat la timp fara exceptie. Placutele de frana sunt noi. Motocicleta este modificata destul de usor,in stil clasic bobber cu putin Frisco. In pozele de mai jos apare cu ape hanger,care nu mai este montat. Acum are montat un dragbar pe raisere Frisco ingust. Am inca si ape hanger-ul. Voi reveni rapid cu poze cu starea actuala a motocicletei. Pretul este de dumping , adica 4.500 euro, nediscutabil. Pretul este cu cel putin 2.000 de euro sub piata de la noi. Vreau sa il vand rapid. Motocicleta este in Timisora si poate fi vazuta si probata oricand. Numarul meu de telefon este 0722 / 403 / 807 (Alex). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Decembrie 9, 2008 Share Postat Decembrie 9, 2008 Alex, te apuci de rally raid? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kapno Postat Decembrie 10, 2008 Share Postat Decembrie 10, 2008 chiar arata bine cu ape hangeru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dulfa Postat Decembrie 10, 2008 Share Postat Decembrie 10, 2008 de vanzare Honda VTR 996 cmc, inmatriculat , anul 1998 , 32000 km stare f. buna, lipsa oglinda dreapta, tobe remus , filtru de aer K&N , pret 3000 eu in clus geaca piele 4 ml IXS cu protectii cot , umar , spate , casca IXS negru mat cu viziera oglinda si transparenta , manusi IXS cu protectii Kevlar si carbon. pt interesati tel 0724202710. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brujaandrei Postat Decembrie 10, 2008 Share Postat Decembrie 10, 2008 salutare vand yamaha virago 535 ,detalii in link-ul de mai jos-/index.php?showtopic=221624&st=150&gopid=1615754entry1615754 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Decembrie 11, 2008 Share Postat Decembrie 11, 2008 Vand Triumph Speed Triple. Km - 40.000 An - 1998 Culoare negru. Stare buna. Motorul functioneaza impecabil. Cuplul dezvoltat este masiv. Pret 2500 euro negociabil. Cine este interesat ma poate suna la nr 0722 / 403 / 807 (Alex). Se poate vedea si proba oricand. Voi reveni cu alte poze cat se poate de repede. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
camyane Postat Decembrie 13, 2008 Share Postat Decembrie 13, 2008 Vand Triumph Speed Triple. Km - 40.000 An - 1998 Culoare negru. Stare buna. Motorul functioneaza impecabil. Cuplul dezvoltat este masiv. Pret 2500 euro negociabil. Cine este interesat ma poate suna la nr 0722 / 403 / 807 (Alex). Se poate vedea si proba oricand. Voi reveni cu alte poze cat se poate de repede. alex!!!!!..ce faci vinzi motoarele???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Decembrie 13, 2008 Share Postat Decembrie 13, 2008 Nu mai are bani sa restaureze Uralul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ytztm_32 Postat Decembrie 13, 2008 Share Postat Decembrie 13, 2008 Vand honda nsr 125 inmatriculata , asigurare , consumabile noi, si piese honda nsr 125 rezultate din dezmembrare honda nsr 125 tel 0727950343 sau ytztm_32@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Decembrie 13, 2008 Share Postat Decembrie 13, 2008 Nu mai are bani sa restaureze Uralul Nu-i bai ca i-am vandut Uralul lui @Motorangel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentinsen Postat Decembrie 14, 2008 Share Postat Decembrie 14, 2008 (editat) Vand geaca de piele Tschul cu protectii coate,umeri si coloana,mesada detasabila. Geaca este marimea S,e noua ! zepoo_idle pe messenger sau 0744954070. Pret: 600 de lei. SUUUUUUUS Editat Decembrie 14, 2008 de valentinsen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sasuke Postat Decembrie 14, 2008 Share Postat Decembrie 14, 2008 Recent adus in tara.an 1999, 600 cmc, 43000 km reali demonstrabili prin carte service. Stare estetica si tehnica buna, necazuta, carene si vopsea originale . Toba sport de carbon, crash paduri, aparatoare roata spate. Consumabile in stare buna aproape noi .pret 2300 E. Tel 0745909147 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Infinity Postat Decembrie 14, 2008 Share Postat Decembrie 14, 2008 (editat) necazuta? si asta ce e? : Cumpar Carena De Kawasaki Ninja Zx 6-r De Culoare Neagra Cu Argintiu ???? era pentru alt motor negru cu argintiu asa-i? (nu zic ca nu e bun motoru, n-am de unde sa stiu, dar nu zi necazuta cand tu in vara cautai carene la ea) Editat Decembrie 14, 2008 de Infinity Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disabled_Cata Postat Decembrie 14, 2008 Share Postat Decembrie 14, 2008 Recent adus in tara.an 1999, 600 cmc, 43000 km reali demonstrabili prin carte service. Stare estetica si tehnica buna, necazuta, carene si vopsea originale . Toba sport de carbon, crash paduri, aparatoare roata spate. Consumabile in stare buna aproape noi .pret 2300 E. Tel 0745909147 Tare tricoul , pe spate are gigolo italiano? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KMIHAI Postat Decembrie 15, 2008 Share Postat Decembrie 15, 2008 Tare tricoul , pe spate are gigolo italiano? nu,cred ca gentelman ....ca motorul e din uk(uita-te la furca) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sasuke Postat Decembrie 15, 2008 Share Postat Decembrie 15, 2008 necazuta? si asta ce e? : Cumpar Carena De Kawasaki Ninja Zx 6-r De Culoare Neagra Cu Argintiu ???? era pentru alt motor negru cu argintiu asa-i? (nu zic ca nu e bun motoru, n-am de unde sa stiu, dar nu zi necazuta cand tu in vara cautai carene la ea) ma frate eu nu am cazut cu motoru in vara l-am scapat am dat cu el de pamant cum vrei tu dar nu am cazut cu el l-am scapat pentru ca in vara mi-am luat carnetu asta o fost primul meu motor si nah lipsa de experientza ... nu,cred ca gentelman ....ca motorul e din uk(uita-te la furca) ma cum de ti-am dat seama ca ii din uk in ce fel ii diferita furca de acolo ? necazuta? si asta ce e? : Cumpar Carena De Kawasaki Ninja Zx 6-r De Culoare Neagra Cu Argintiu ???? era pentru alt motor negru cu argintiu asa-i? (nu zic ca nu e bun motoru, n-am de unde sa stiu, dar nu zi necazuta cand tu in vara cautai carene la ea) sau daca te linisteste pe tine iaca anuntzu ala era pentru alt motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
violetbiker Postat Decembrie 15, 2008 Autor Share Postat Decembrie 15, 2008 ma cum de ti-am dat seama ca ii din uk in ce fel ii diferita furca de acolo ? Dupa suportul pentru asigurare prins pe furca,specific UK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black_prince Postat Decembrie 15, 2008 Share Postat Decembrie 15, 2008 ma cum de ti-am dat seama ca ii din uk in ce fel ii diferita furca de acolo ? :D te simti bine?? chestia aia rotunda pe care scrie pana cand ii valabila asigurarea.... aia numa la motoarele din UK o sa vezi.............. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sasuke Postat Decembrie 15, 2008 Share Postat Decembrie 15, 2008 :D te simti bine?? chestia aia rotunda pe care scrie pana cand ii valabila asigurarea.... aia numa la motoarele din UK o sa vezi.............. ma simt foarte bine dar nu aveam de unde sa stiu ca in germania, austria sau in alta tara nu ii la fel te simti bine?? chestia aia rotunda pe care scrie pana cand ii valabila asigurarea.... aia numa la motoarele din UK o sa vezi.............. sau scuza-ma ca m-am bagat in seama cu tine dar nu am stiut ca tu ai fost prin toate tarile europei (cu rs-u) sa vezi unde ii pusa chestia aia rotunda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black_prince Postat Decembrie 15, 2008 Share Postat Decembrie 15, 2008 ma simt foarte bine dar nu aveam de unde sa stiu ca in germania, austria sau in alta tara nu ii la fel sau scuza-ma ca m-am bagat in seama cu tine dar nu am stiut ca tu ai fost prin toate tarile europei (cu rs-u) sa vezi unde ii pusa chestia aia rotunda stai relaxat io glumeam nu am mers prin toate tarile cu Rs-ul... dar na mai stiu si io cate ceva ............ daca te uiti pe chestia aia scrie probabil in engleza ............. plus k , chestia aia are un rol foarte important este greutate care sa iti mentina roata de fata la sol si se mai foloseste si pt incepatori ..... totusi dc vrei sa o vinzi???? stai ma ca io glumesc da nush ce te oftici asa cand te-o gasit baiatu ala ca vrei sa cumperi carena pt ca ai dato pe jos........stai linistit oricine cade......... Asfalt uscat!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sasuke Postat Decembrie 15, 2008 Share Postat Decembrie 15, 2008 stai relaxat io glumeam nu am mers prin toate tarile cu Rs-ul... dar na mai stiu si io cate ceva ............ daca te uiti pe chestia aia scrie probabil in engleza ............. plus k , chestia aia are un rol foarte important este greutate care sa iti mentina roata de fata la sol si se mai foloseste si pt incepatori ..... totusi dc vrei sa o vinzi???? stai ma ca io glumesc da nush ce te oftici asa cand te-o gasit baiatu ala ca vrei sa cumperi carena pt ca ai dato pe jos........stai linistit oricine cade......... Asfalt uscat!!!!! vreau sa o vand pentru ca deja m-am obisnuit cu ea si din vara vreau ceva cu mai multzi cai as prefera tot un zx6-r dar mai nou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate