Old Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 avand in vedere ca unii colectioneaza canistre, cred ca aveam si eu dreptul sa pun o intrebare. mersi de raspuns, Geo. am incercat sa dau de proprietar, dar s-a mutat in ungaria intre timp, cica. cealalta varianta e ca a murit. vecinii nu-mi zic, pentru ca ma urasc din cauza ca-s tanar si am motor, fierastrau vertical si bormasina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nedelcu. Postat Iunie 7, 2013 Share Postat Iunie 7, 2013 Am si eu o bicicleta veche marca Opel! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinvlad Postat Iunie 7, 2013 Share Postat Iunie 7, 2013 poze Am si eu o bicicleta veche marca Opel! Vrem poze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nedelcu. Postat Iunie 10, 2013 Share Postat Iunie 10, 2013 Scuze de intarziere,din pacate emblema i-a fost furata ! insa imi amintesc clar ca era Opel scris pe ea! In timp poate o primi si ea o vopsea cat de cat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petcudan55 Postat Iunie 10, 2013 Share Postat Iunie 10, 2013 IOR-ul e bulit - nu stiu cum au reusit -numele IOR e suficient pt a se prezuma calitatea excelenta. Daca stie cineva cum sa o fac sa arate iar polul magnetic... Cred că ar fi posibil dacă ai reuși să remagnetizezi acul, într-un camp magnetic foarte puternic generat de o sculă. O asemenea sculă, am eu la Universitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M Postat Iunie 10, 2013 Share Postat Iunie 10, 2013 Scuze de intarziere,din pacate emblema i-a fost furata ! insa imi amintesc clar ca era Opel scris pe ea! In timp poate o primi si ea o vopsea cat de cat! Pe spate are o roata de Ukraina din cate vad. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M Postat Iunie 10, 2013 Share Postat Iunie 10, 2013 Am primit si eu o bicicleta veche. Proprietarul mi-a spus ca a primit-o la varsta de 8 ani (1942) si atunci nu era noua. A fost revopsita, iar ulterior in anii '70 i s-a montat un portbagaj de la o bicicleta Ucraina. Interesante sunt gumele de la pedale... CZ IMG769.jpgIMG770.jpgIMG771.jpg Salut Cristi.Ala e portbagaj de Tohan si nu de Ukraina.Stima! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Iunie 12, 2013 Share Postat Iunie 12, 2013 Salut Cristi.Ala e portbagaj de Tohan si nu de Ukraina.Stima! Sincer, nu ma pricep la biciclete. Eu am scris ce mi-a spus fostul proprietar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M Postat Iunie 12, 2013 Share Postat Iunie 12, 2013 Da te inteleg.Seamana destul de mult intre ele portbagajele de Tohan si Ukraina xb3 ce-i drept. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jack0088 Postat Iunie 14, 2013 Share Postat Iunie 14, 2013 sal o piesa destinata paradelor militare din perioada WW 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi74 Postat Iunie 15, 2013 Share Postat Iunie 15, 2013 Ceas de buzunar cu mecanism pe lant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edivkv Postat Iunie 15, 2013 Share Postat Iunie 15, 2013 ceva vechituri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi74 Postat Iunie 15, 2013 Share Postat Iunie 15, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calutz Postat Iunie 15, 2013 Share Postat Iunie 15, 2013 am si eu cv vechituri de aratat si poate ma luminati in unele privinte:-am o moneda gasita in bamant in stare proasta nu se prea vede mare lucru pe ea si asta ca e oxidata si are depuneri cum as putea so curat sa no deteriorez? -o furculita din argint cu numele propietarului stantat pe ea manual-ghita iordachesco si stantat din fabrica ARGINTARIA PFURZHEIN-stie cineva ceva despre asta? -o ultima piesa mult indragita am gasito la o intrunire moto in zona sibiului am facut primul bornout cu motoreta mea si cand am scos roata din pamantul fierbinte am gasit aceasta piesa din alama cred.are stantat pe partea inferioara nr905 pe partea exterioara mk6banuiesc ca nu e foarte vizibil si un desen in forma de...fara gluma....de prezervativ.ar putea sa fie un panson,o stanpila? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Iunie 15, 2013 Share Postat Iunie 15, 2013 exista solutii pt curatarea monezilor...le gasesti la numismati, in magazine (si online) de specialitate...dar trebuie sa iti dai seama din ce material este. posibil sa fie din cupru/alama, daca e inverzita. eu am avut de la cineva putina solutie pt argint, dar acum multi ani. nu incerca cu diverse solutii casnice, risti sa o distrugi. depunerile le mai poti curata si cu un varf metalic fin...si cu multa grija si rabdare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M Postat Iunie 15, 2013 Share Postat Iunie 15, 2013 am si eu cv vechituri de aratat si poate ma luminati in unele privinte:-am o moneda gasita in bamant in stare proasta nu se prea vede mare lucru pe ea si asta ca e oxidata si are depuneri cum as putea so curat sa no deteriorez? -o furculita din argint cu numele propietarului stantat pe ea manual-ghita iordachesco si stantat din fabrica ARGINTARIA PFURZHEIN-stie cineva ceva despre asta? -o ultima piesa mult indragita am gasito la o intrunire moto in zona sibiului am facut primul bornout cu motoreta mea si cand am scos roata din pamantul fierbinte am gasit aceasta piesa din alama cred.are stantat pe partea inferioara nr905 pe partea exterioara mk6banuiesc ca nu e foarte vizibil si un desen in forma de...fara gluma....de prezervativ.ar putea sa fie un panson,o stanpila? Moneda o poti peria cu pasta de dinti si o periuta. Sa nu faci greseala de a o baga in otet cum fac multi la gasirea monedelor vechi fiind ca le degradeaza.Oxidarea ei va fi dificil de curatat dar in cele mai multe cazuri e de recomandat sa se pastreze asa ''oxidate''.Si eu am o minicolectie de astfel de monede gasite prin pamant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M Postat Iunie 15, 2013 Share Postat Iunie 15, 2013 exista solutii pt curatarea monezilor...le gasesti la numismati, in magazine (si online) de specialitate...dar trebuie sa iti dai seama din ce material este. posibil sa fie din cupru/alama, daca e inverzita. eu am avut de la cineva putina solutie pt argint, dar acum multi ani. nu incerca cu diverse solutii casnice, risti sa o distrugi. depunerile le mai poti curata si cu un varf metalic fin...si cu multa grija si rabdare. Recomand la fel cum spune Geo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Iunie 15, 2013 Share Postat Iunie 15, 2013 nu vreau sa ne contrazicem, dar pasta de dinti e buna doar la luciu...nu prea ajuta la curatare. mai ales la depuneri...am incercat si eu in trecut ) dar de acord cu tine ca mai bine sa o lase asa daca nu are cu ce sa o curete...eu am stricat una tot incercand sa o scot "la lumina" in prezent am cam 3 kg de monede, 75% romanesti pre comunism...o sa-mi fac timp intr-o zi sa le fac poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M Postat Iunie 15, 2013 Share Postat Iunie 15, 2013 Ar fi o fain sa ni le prezinti si noua Geo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat Iunie 16, 2013 Share Postat Iunie 16, 2013 Uite aici . Asta o folosesc gaborii pentru curatarea/lustruirea pieselor din cupru, alama ,inox . Ieftin si bun. Si eu o folosesc si isi face treaba ! Costa maxim 10 lei http://www.astoncom.ro/images/detergenti/sano-multimetal.jpg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertkiran Postat Iunie 16, 2013 Share Postat Iunie 16, 2013 ceva vechituri De unde ai gast tractoarele astea? A fost vreo expozitie, ceva? Sunt faine rau! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edivkv Postat Iunie 16, 2013 Share Postat Iunie 16, 2013 De unde ai gast tractoarele astea? A fost vreo expozitie, ceva? Sunt faine rau! da , a fost o expozitie de tractoare si masini undeva in Germania ,mai precis in Auggen sunt poze si cu cateva OPEL vechi dar nu am pus deoarece este un forum moto numai bine PS. Sa vezi si sa auzi cum mergeau si pufaiau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calutz Postat Iunie 16, 2013 Share Postat Iunie 16, 2013 nu vreau sa ne contrazicem, dar pasta de dinti e buna doar la luciu...nu prea ajuta la curatare. mai ales la depuneri...am incercat si eu in trecut ) dar de acord cu tine ca mai bine sa o lase asa daca nu are cu ce sa o curete...eu am stricat una tot incercand sa o scot "la lumina" in prezent am cam 3 kg de monede, 75% romanesti pre comunism...o sa-mi fac timp intr-o zi sa le fac poze. am curatato de pamant doar cu peria de dinti,am sapat un pica pe goagle si am aflat ca pot so las in coca cola sau ulei de masline o vreme... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Iunie 16, 2013 Share Postat Iunie 16, 2013 (editat) In Cola hai ... dar in ulei ? Ultima chestie care spuneai tu de burnout ... am impresia ca e un sigiliu sau stampila ... Sau poate .. dar slabe sanse .. ca nu prea se vede bine din poza ... o greutate la cantar ... Editat Iunie 16, 2013 de BQGDDAN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi74 Postat Iunie 17, 2013 Share Postat Iunie 17, 2013 sunt poze si cu cateva OPEL vechi dar nu am pus deoarece este un forum moto numai bine Punele daca sunt vechi.... Ne clatim ochii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate