calin.moto Postat August 26, 2016 Share Postat August 26, 2016 @CS 99 BIG.Rozetele de bete de schi sunt de vanzare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thvlad Postat August 28, 2016 Share Postat August 28, 2016 @CS 99 BIG.Rozetele de bete de schi sunt de vanzare? Servus! Daca esti interesat, am un set complet de schiuri retro impreuna cu betele aferente in stare foarte buna. Lipsesc doar bocancii... Da-mi PM, sau tel. 0722702892 Pana pe 5 septembrie nu voi putea intra pe net, asa ca sunt de gasit doar pe tel. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin.moto Postat Septembrie 5, 2016 Share Postat Septembrie 5, 2016 Salut!Bete din aluminiu(ca cele din poza) am si eu,ma interesau rozetele din lemn. Multam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi74 Postat Septembrie 24, 2016 Share Postat Septembrie 24, 2016 Salut. Am achizitionat cateva carti de mecanica vechi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanS25 Postat Septembrie 24, 2016 Share Postat Septembrie 24, 2016 ww1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Septembrie 24, 2016 Share Postat Septembrie 24, 2016 Cea din stanga pare ww2. Crucea de fier din ce an e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanS25 Postat Septembrie 24, 2016 Share Postat Septembrie 24, 2016 Cea din stanga pare ww2. Crucea de fier din ce an e? cea din stânga e intraevar k98 'Odeon' 1918 .are pe lama la fel ca si butcher ul anul si coroana. Este primul k98 pe care l am si l am văzut cu marcajele din ww1» Post actualizat in 24 Sep 2016 13:43 Crucea e cls 2 1914 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Septembrie 24, 2016 Share Postat Septembrie 24, 2016 Frumoase N-am mai vazut pana acum k-ul ala (nu mi-am dat seama exact ce model e) din ww1, toate erau ww2. De curiozitate, unde le gasiti? Ca si eu sunt fascinat de obiectele din razboi, in special naziste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ro nin Postat Septembrie 27, 2016 Share Postat Septembrie 27, 2016 echipament Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Octombrie 1, 2016 Share Postat Octombrie 1, 2016 Ceasuri mecanice Rusesti 3 buc Poljot placate cu "haur" de la mama rusia , nu cunosc anii exacti de fabricatie si unul aniversar Louis clasic . » Post actualizat in 04 Oct 2016 15:37....partea doua colectie ceasuri mecanice rusesti Vostok Comandirskie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz1 Postat Octombrie 10, 2016 Share Postat Octombrie 10, 2016 O vechitura din 89 Audi 100 diesel cu acte, servofrana,servodirectie, stare buna.e de vanzare la 750 euro negociabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanS25 Postat Octombrie 16, 2016 Share Postat Octombrie 16, 2016 Frumoase N-am mai vazut pana acum k-ul ala (nu mi-am dat seama exact ce model e) din ww1, toate erau ww2. De curiozitate, unde le gasiti? Ca si eu sunt fascinat de obiectele din razboi, in special naziste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Octombrie 17, 2016 Share Postat Octombrie 17, 2016 Opaaa, creste colectia. Frumoase, pune-le si denumirea, a 2-a de sus in jos seamana cu cele franceze de sec XIX, dar pare lucratura mai moderna?! primul razboi?ultimul e stiletul de marina RSR. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanS25 Postat Octombrie 18, 2016 Share Postat Octombrie 18, 2016 Opaaa, creste colectia. Frumoase, pune-le si denumirea, a 2-a de sus in jos seamana cu cele franceze de sec XIX, dar pare lucratura mai moderna?! primul razboi? ultimul e stiletul de marina RSR. Baioneta Elvetiana Pioneer 1914; Baioneta germana Solingen Mauser 1871(primul model cred pentru mauser), baioneta suedeza Mauser1914 si stilet comunist RSR de marina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi74 Postat Octombrie 31, 2016 Share Postat Octombrie 31, 2016 Un briceag din 1950. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Noiembrie 1, 2016 Share Postat Noiembrie 1, 2016 am si eu vreo 2 casti open de la Shoei de prin anii 60... musai sa le fac ceva poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calutz Postat Decembrie 8, 2016 Share Postat Decembrie 8, 2016 Lanterna posibila hand-made Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaha.ionel Postat Decembrie 8, 2016 Share Postat Decembrie 8, 2016 E o replica ,lampa de manevra pt acar cfr. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Decembrie 16, 2016 Share Postat Decembrie 16, 2016 O cutiuta in care s-au tinut ace mici din sertarul masinii de cusut. Acu mai bine de 70 de ani erau alte lucruri in ea , consumabile intr-un sport practicat de copii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Ianuarie 2, 2017 Share Postat Ianuarie 2, 2017 Domnilor, niste harti militare sau ceva informatii despre lupte si pozitionari trupe din ww2 gasesc pe la voi? Ceva in plus fata de ce se gaseste pe google. Nici ww1 nu ma deranjeaza, dar sunt mai pasionat de ww2. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanS25 Postat Ianuarie 12, 2017 Share Postat Ianuarie 12, 2017 Domnilor, niste harti militare sau ceva informatii despre lupte si pozitionari trupe din ww2 gasesc pe la voi? Ceva in plus fata de ce se gaseste pe google. Nici ww1 nu ma deranjeaza, dar sunt mai pasionat de ww2. ..pentru iesiri cu detectorul de metale ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Ianuarie 12, 2017 Share Postat Ianuarie 12, 2017 (editat) Desigur Incerc sa-mi fac temele pana cand se indreapta vremea si pot sa ies cu el. Editat Ianuarie 12, 2017 de Geo_ZGA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Ianuarie 12, 2017 Share Postat Ianuarie 12, 2017 (editat) Costă ( nu la mine ) ! Am trecut de ceva vreme de faza asta. Editat Ianuarie 12, 2017 de Lolo_ID Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Ianuarie 12, 2017 Share Postat Ianuarie 12, 2017 Ce costa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Ianuarie 12, 2017 Share Postat Ianuarie 12, 2017 "Ceva bilete" ( vorba unui amic ), nu puține , din păcate . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate