Aleko Postat Iunie 4, 2006 Share Postat Iunie 4, 2006 link interesant, preturile sunt exprimate in AUD$ (dolari australieni) cam 2,1 RON-----1AUD Am gasit si baie de ulei marita pt Nipru si Ural si aprinderi electronice, si tot felul. Daca faci un calcul un set de Nipru rotunjit cu tot cu taxe ajunge 3 milioane un pic mai putin decat cel de la Tunaru. Si aprinderea cu centrifugal pare ok, cred ca sunt piese de fabrica. Chiulase echipate, si de Ural vad...Daca cineva se baga sa comande de la ei ceva, ar fi o chestie sa le spunem sa bage piese de calitate, ca sa comande o tara intreaga. http://russian-spares.com/upgrade.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat Iunie 4, 2006 Share Postat Iunie 4, 2006 link interesant, preturile sunt exprimate in AUD$ (dolari australieni) cam 2,1 RON-----1AUD Am gasit si baie de ulei marita pt Nipru si Ural si aprinderi electronice, si tot felul. Daca faci un calcul un set de Nipru rotunjit cu tot cu taxe ajunge 3 milioane un pic mai putin decat cel de la Tunaru. Si aprinderea cu centrifugal pare ok, cred ca sunt piese de fabrica. Chiulase echipate, si de Ural vad...Daca cineva se baga sa comande de la ei ceva, ar fi o chestie sa le spunem sa bage piese de calitate, ca sa comande o tara intreaga. http://russian-spares.com/upgrade.html Intersant Aleko baci! Cunosti engleza suficient ca sa le ceri ceva amanunte? Se risca sa livreze in romania?Este necesar ceva card? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csman Postat Iunie 4, 2006 Share Postat Iunie 4, 2006 bai aleko , piese de minsk originale sunt pe acolo ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scara_211084 Postat Iunie 5, 2006 Share Postat Iunie 5, 2006 salut! Am gasit si eu in sfarsit placutele de ambreiaj metalice pentru IJ.Daca se baga cineva la o comanda sa anunte...poate ne strangem mai multi si asa platim o singura taxa de transport..... Bafta si numai bine! P.S. : Poate sa imi spuna si mie cineva unde as putea gasi placutele metalice de ambreiaj?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morriss Postat Iunie 5, 2006 Share Postat Iunie 5, 2006 Mie mi se par destul de scumpe.........dar totusi daca sunt de la mama lor din fabrica banuiesc, ca merita.........am facut comparatie din punctul de vedere al pretului pentru piese de Planeta 5 din Suceava Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticolino Postat Iunie 5, 2006 Share Postat Iunie 5, 2006 foarte interesant, m-ar interesa si pe mine. I'm an Australian in Russia so customers receive good, honest, Australian service. Buy with confidence! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TomCat Postat Iunie 5, 2006 Share Postat Iunie 5, 2006 Nu mi se par chiar ieftine piesele. De ex o platina pt Ij Planeta costa acolo 12,99 AUD (dolari australieni). La 20.680 ROL= 1 AUD asta inseamna 268.633 ROL . La asta se adauga taxe postale + comisioanele bancilor prin care se face plata. Scump doamna, dincolo (la nea Gaspar) era mai ieftin.... Eu am luat o platina cu 100.000 ROL. Poate merita comandate anumite piese, f. importante, care aici se gasesc doar de calitate f. proasta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate