Buster Postat Iunie 7, 2006 Share Postat Iunie 7, 2006 Domnilor motociclisti, In data de 11 iunie, incepand cu orele 16:00, importatorul oficial Honda va invita sa participati la festivitatea de deschidere a showroom-ului si a service-ului Honda din Constanta situat pe bulevardul Tomis nr. 138. Acest eveniment este gandit special pentru motociclisti, in programul de desfasurare fiind prinse concursuri moto ("liniute"), demonstratii (freestyle), parada motociclistilor prezenti. Premiile oferite constau in echipamente moto si produse pentru intretinerea motocicletelor. Inscrierea pentru concursul de "liniute" este in continuare deschisa! Sunt asteptati toti cei care au drum spre litoral in acest week-end, un motiv in plus fiind vremea frumoasa si temperatura din ce in ce mai ridicata a marii Pentru mai multe informatii si pentru inscrieri, puteti suna la: 0745 601767 - Adrian Va asteptam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Iunie 7, 2006 Share Postat Iunie 7, 2006 Sa inteleg ca s-au obtinut aprobarile pt linutze?Daca este distractie si sunt si motoare poti sa contezi si pe mine.Sper sa mai aduc inca vreo cateva motoare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buster Postat Iunie 8, 2006 Autor Share Postat Iunie 8, 2006 Aprobari, autorizatii, totul este pregatit! Sunteti asteptati cu totii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabyn23 Postat Iunie 8, 2006 Share Postat Iunie 8, 2006 Aprobari, autorizatii, totul este pregatit! Sunteti asteptati cu totii! Cum se mai pot castiga premii in afara modalitatii de a iesi invingator la o "liniuta"? Ca doar nu se vor da premii doar la cei ce poseda motoare de viteza, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allias Postat Iunie 8, 2006 Share Postat Iunie 8, 2006 pentru spectatori niste fursecuri ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allias Postat Iunie 10, 2006 Share Postat Iunie 10, 2006 cum a fost?ceva poze? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Okesz Postat Iunie 11, 2006 Share Postat Iunie 11, 2006 cum adica cum a fost? abia astazi e 11 iunie si acum e ora 11.33 si tu ai postat ieri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Iunie 11, 2006 Share Postat Iunie 11, 2006 La ora 12.00 incepe o noua zi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
C0Bu Postat Iunie 11, 2006 Share Postat Iunie 11, 2006 (editat) alaiul a plecat inspre portul tomis + mamaia dupa concurs. restu de poze sunt total naspa.daca are cineva poze de la eveniment i-l rog sa posteze. Editat Iunie 11, 2006 de C0Bu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
univet Postat Iunie 11, 2006 Share Postat Iunie 11, 2006 Foarte frumos - liniutza a fost castigata de Stefan Francu - il prezidente Seariders - cu un Hornet de 900,,, I-am prins o poza misto - intr-un wheelie spre soare.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Iunie 11, 2006 Share Postat Iunie 11, 2006 Din pacate n am stat pana la inceperea liniutelor.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
C0Bu Postat Iunie 12, 2006 Share Postat Iunie 12, 2006 inca 2 poze cu ză uinăr! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Iunie 12, 2006 Share Postat Iunie 12, 2006 Pacat ca citesc deabia acum de aceasta invitatzie. Sincer as fi venit sa cistig concursul de liniutze , daca s-ar fi dat un VFR cadou. Dar asa oricum am aflat prea tirziu. Din pacate n am stat pana la inceperea liniutelor.. Frumoase pozele in care pe fundal scia ..... HONDA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan kawa Postat Iunie 17, 2006 Share Postat Iunie 17, 2006 inca 2 poze cu ză uinăr! cam mintiti pe aici ! Castigator e hornetu' ca asa au vrut astia de la honda! mai ales ala de sus @baster cursa a fost castigata de yam r6. asa sa anuntat in statie! dupa care ("la cerea publicului" s-a repetet) parca de 2 ori sa a castigat hornetu'. deci in cursa "oficiala" a castigat yam r6!...nu mintiti poporu cu calculatoru'. @baster- te rog nu uita de mine!...la +200 casca mea incepe sa se dezintegreze!!!.. ...fac cinste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allias Postat Iunie 17, 2006 Share Postat Iunie 17, 2006 a fost blat? ma cam miram eu sa castige un hornet contra unei r6. a fost blat? ma cam miram eu sa castige un hornet contra unei r6.daca ar fi fost un desmosedici rr cred ca repetau cursa pana raminea ducati fara benzina ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
C0Bu Postat Iunie 17, 2006 Share Postat Iunie 17, 2006 (editat) cam mintiti pe aici ! Castigator e hornetu' ca asa au vrut astia de la honda! mai ales ala de sus @baster cursa a fost castigata de yam r6. asa sa anuntat in statie! dupa care ("la cerea publicului" s-a repetet) parca de 2 ori sa a castigat hornetu'. deci in cursa "oficiala" a castigat yam r6!...nu mintiti poporu cu calculatoru'. @baster- te rog nu uita de mine!...la +200 casca mea incepe sa se dezintegreze!!!.. ...fac cinste. domnu eu am zis ce s-a vazut. cel mai bun din 3 ..ca a fost blat ca nu .. oficial a cajtigat hornetu restu e bla bla. prima nu s-a pus pt ca venea tronleu pe banda lu nenea cu hornet. oricum a fost de amuzament nu situ cata valoare sentimentala are pentru tine daca a castigat râ 6 sau hornetu sau daca castiga domnu cu ateveu. a fost fun. Editat Iunie 17, 2006 de C0Bu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-Sir Daniel- Postat Iunie 24, 2006 Share Postat Iunie 24, 2006 (editat) LOLO Editat Iunie 24, 2006 de hondaxx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate