MadBulll Postat Iunie 9, 2006 Share Postat Iunie 9, 2006 Salutare tuturor... nu am mai intrat de mult pe motociclism, si ieri cand am facut-o am ramas placut surprins. S-a modernizat... teme frumoase... BRAVO tuturora care ati contribuit la acest lucru!!! Mie tre sa-mi vina din Germania in 16 iunie o Cagiva Mito din 92... (asta s--a nimerit... buna zik eu pt inceput). Is curios cat consuma si m-am gandit k voi imi puteti spune cel mai bine acest lucru... normal cat consuma la diferitele stadii de exploatare (normal si cand dai drumu la gaz). Numai bine si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doggy Postat Iunie 10, 2006 Share Postat Iunie 10, 2006 Felicitari pt motor (daca e cel din poza e super!!! ) si multe plimbari placute cu el!! Cat despre consum nu stiu ce sa zic pt ca eu am minsk. BAFTA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MadBulll Postat Iunie 10, 2006 Autor Share Postat Iunie 10, 2006 Ms pt gandurile bune Despre motor... da este cel din avantar... inca 6 zile si ajunge la mine Inca mai astept cu interes un raspuns despre consum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat Iunie 10, 2006 Share Postat Iunie 10, 2006 sub power valve 5 6 asa peste 9 10 asa aproximativ nu am facut nici o data consumul mia fost sila Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Iunie 10, 2006 Share Postat Iunie 10, 2006 6-7 cu powervalve si 4-5 sub..doar dak e stricat poate consuma 10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Iunie 10, 2006 Share Postat Iunie 10, 2006 6-7 cu powervalve si 4-5 sub..doar dak e stricat poate consuma 10 Tu vrei sa zici ca iti consuma 3-4 Imi dai manusile alea da? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Iunie 10, 2006 Share Postat Iunie 10, 2006 pai tu puia mergi ca un melc normal ca it consuma putin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Iunie 10, 2006 Share Postat Iunie 10, 2006 eu o sa traiesc mai mult ca tine alexutzz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Iunie 10, 2006 Share Postat Iunie 10, 2006 parerea ta:D hai sa nu stricam topicu si la cap sunt sanatos boli nu stiu ce o sa apara da poate tu o sa traiesti mult si bine vreo 90 de ani iti doresc acum on topic ,consuma mult prea mult pentru un 125 da ce mai conteaza:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MadBulll Postat Iunie 10, 2006 Autor Share Postat Iunie 10, 2006 ms pentru ajutor dupa ce o fac si eu cateva sute de km o sa va spun si eu cat consuma al meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinel Postat Iulie 9, 2006 Share Postat Iulie 9, 2006 ti a vnit motoru? pana la urma cat consuma? pls anunta ma si pe mine ca ma intereseaza ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexyz2006 Postat Iulie 9, 2006 Share Postat Iulie 9, 2006 Intr-adevar,nu are cum sa consume un 125 atat de mult,decat daca mergi fara segmenti.Al meu e tot de 125(NSR) si consuma 4,5 prin oras sau poate si mai putin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat Iulie 9, 2006 Share Postat Iulie 9, 2006 (editat) Intr-adevar,nu are cum sa consume un 125 atat de mult,decat daca mergi fara segmenti.Al meu e tot de 125(NSR) si consuma 4,5 prin oras sau poate si mai putin. da de ce iti place sa te contrazici cu toata lumea??? v-am zis orice rs forjat consuma aprox 10 la suta am avut si rs cu motor nou si rs cu motor mai varza si ti-o spun consuma la fel.....numai lu puya ii cunsuma 5 la suta el nu trece de 60 Editat Iulie 9, 2006 de rss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Iulie 9, 2006 Share Postat Iulie 9, 2006 da de ce iti place sa te contrazici cu toata lumea??? v-am zis orice rs forjat consuma aprox 10 la suta am avut si rs cu motor nou si rs cu motor mai varza si ti-o spun consuma la fel.....numai lu puya ii cunsuma 5 la suta el nu trece de 60 ba da,si knd trec consuma 20 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexyz2006 Postat Iulie 9, 2006 Share Postat Iulie 9, 2006 da de ce iti place sa te contrazici cu toata lumea??? v-am zis orice rs forjat consuma aprox 10 la suta am avut si rs cu motor nou si rs cu motor mai varza si ti-o spun consuma la fel.....numai lu puya ii cunsuma 5 la suta el nu trece de 60 Dar nu incerc sa ma contrazic cu nimeni,eu am zis doar cat imi consuma NSR-ul,chiar daca ma credeti sau nu,mie tot atat imi consuma.In oras rar trec de 60km/h pt ca nu ma pasioneaza viteza,ma intereseaza sa ma plimb asa cum imi place mie.Ii mai dau asa cand vad ca ma provoaca vreun scuterist care ma provoca si cand mergeam pe First Bike.Dar forja nu dureaza mult,ca deja in cateva secunde abia il mai vad in oglinda ba da,si knd trec consuma 20 Ma tu sa nu minti ca doar noi toti stim ca un rs in blana nu are cum sa ia mai putin de 35% Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat Iulie 10, 2006 Share Postat Iulie 10, 2006 io in oras stateam numai peste power valve si imi consuma 10dar tu ai zis citez' Intr-adevar,nu are cum sa consume un 125 atat de mult,decat daca mergi fara segmenti.Al meu e tot de 125(NSR) si consuma 4,5 prin oras sau poate si mai putin.' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexyz2006 Postat Iulie 13, 2006 Share Postat Iulie 13, 2006 Corect,daca il tii peste power valve normal ca iti haleste la greu,dar eu merg cu mult sub power-valve,schimb viteza la 5000 de ture,pentru ca am zis si ma repet:nu imi place viteza decat atunci cand ma simt in siguranta,adica in afara orasului,noaptea eventual.Si in al doi-lea rand,daca o tii in blana cam scoate fum,si nu suport chestia asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorel Postat Iulie 13, 2006 Share Postat Iulie 13, 2006 bai alex , cum frate sa nu treci de 60, ca io cand merg incet tot iau 80. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Iulie 14, 2006 Share Postat Iulie 14, 2006 alex yo cred ca tu aberezi cu 60 kmph...cum frate ?? o iei pe urmele lu puya?=)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iulie 14, 2006 Share Postat Iulie 14, 2006 alex yo cred ca tu aberezi cu 60 kmph...cum frate ?? o iei pe urmele lu puya?=)) puya e unicat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Iulie 14, 2006 Share Postat Iulie 14, 2006 puya e unicat ca si RSu' tau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Iulie 14, 2006 Share Postat Iulie 14, 2006 bai sunteti fenomenali Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexyz2006 Postat Iulie 14, 2006 Share Postat Iulie 14, 2006 Eu si Puya o sa traim mai mult.Si noi,si motoarele noastre.Bineinteles ca nu merg numai cu 60,dar cam asta este media de viteza prin oras.A....si acum cateva zile am facut stoppie.....involuntar bineinteles,cand o proasta mi-a taiat calea.Aveam in jur de 50km/h.Daca aveam mai mult,ce se intampla?Prefer sa merg usor,sa opresc cu prietenii,sa mergem la un suc cu motocicletele,decat sa ma dau ca disperatul cu 90-100 prin oras.Nu are rost.Vreau sa ma bucur de viata,nu sa o stric de pe-acum dintr-o prostie.Daca imi trebuie viteza,ies pe centura,unde am vizibilitate perfecta cativa km in fata si in spate,si ii dau frate pana ii sare pistonul,dar asta se intampla foarte rar,ca si atunci imi e frica de radar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorel Postat Iulie 14, 2006 Share Postat Iulie 14, 2006 pai daca media ta in oras e de 50, inseamna ca mergi cu 100. am inteles ce vrei sa zici da aia nu e vit medie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat Iulie 15, 2006 Share Postat Iulie 15, 2006 (editat) dar de ce crezi ca traiesti mai mult????daca maine te calca masina cand iesi pe jos?? Editat Iulie 15, 2006 de rss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate