Sari la conținut

Parerea Voastra


alecs
 Share

Postări Recomandate

Ajutati-ma si pe mine intr-o problema. Nu stiu ce sa fac vreau ceva mai mare dar nici eu nu stiu foarte bine ce avand in vedere si un raport pret/calitate convenabil. Asadar am gasit un Voschod nepornit de nu mai stiu cand, cu arc de la schimbator rupt, cu actele intr-o stare destul de ambigua insa am gasit si un CZ la un batranel pe care anii nu-l mai lasa sa calareasca. Are un CZ 175 ingrijit, acte in regula inclusiv verificare pana la anu', piese de schimb...nu stiu nici eu ce sa zic...Voi cei care cunoasteti motoarele astea...cum sunt?? sunt fiabile? sunt puturoase/puternice, se merita sa iau asa ceva??? Mentionez ca batranelul nu o vinde pt bani ci pentru a o da cuiva caruia sa o foloseasca si sa aiba grija de ea... e sincer omu si de incredere....dar eu stiu... sa iau un fier d'asta?

Parerea voastra care este???

 

Multumesc anticipat si

Salutari cu faru'

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

puturoase sunt, dar daca mosul chiar a avut grija si vinde ieftin ai putea sa te bagi. E pe 6V, nu? Totul depinde de cati bani bagi in ea. Cred ca un pret de max 6 milioane ar fi corect, acum nu stiu ce insemna ingrijita.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Da pretul pe acolo se invarte insa se mai gasesc piese noi oare? Intr-adevar este pe 6 V dar chiar asa puturoase sunt?? Ce sa verific in principal la ea? Maine ma duc sa merg cu ea...dar nu are asigurare ...oare cat e amenda :banana:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

depinde ce soi de cz este. daca e modelul vechi atunci e destul de puturoasa (80 - 90). daca e cz sport 175 (anii 70 - 80)atunci e alta mancare de peste, se tine dupa jawa 350 :banana:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

singurul inconvenient dupa parerea mea ar fi piesele pe care le gasesti mult mai greu la cz decat la voshod cu toate ca nici la comunistele astea ordinare nu mai poti fi sigur ca gasesti. eu am cautat 3 saptamani semeringuri de furca pt voshod. daca crezi ca te descurci cu piesele pt cz atunci recomand cz.mai ales ca spui ca mosulica e de incredere.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

pai eu stiu ce piese cad cel mai repede, el spune ca imi mai da si piston si segmenti si clindru si tot ce mai are el. Azi am vazut actele si mi-a povestit ca i-a fost furat motorul original si apoi a cumparat el unul de CZ sport . Care e diferenta intre cele doua?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Omule, Voschod-ul nu este stricat dupa cum sustine proprietarul dar nu ar fi ceva probleme cu actele(cel care il vinde nu este proprietar, proprietarul trecut in carte a murit, nevasta lui.....????nu prea se stie nici de asta...) in fine motocicleta are doar arcul de la schimbator rupt...nu am auzit-o pornind dar cica ar functiona...oricum se vinde 5 milioane asa nepornita...

 

Salutari cu faru'

 

Spuneti-mi si mie va rog care e diferenta intre motorul de Cz normal si cel sport.

 

P.S. Sa ma incurc cu asa ceva sau sa mai astept?????!!! :banana:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

tati,CZ sport e mult mai bun din punct de vedere tehnic fata de cz ordinar...sau touring,cum ii mai zic ei...ambielajul e mai sanatos,materialele sunt mai dure cu rapoarte de frictiune mai mici,etc...suspensiile sunt mai rigide,dar nu cred ca ai probleme cu mijlocul inca,asa k mai ai loc printre cz-isti :banana:. Voshod-ul e fashnetz,dar cad cam repede piesele dk te dai la el...am o carte tehnik de CZ !75 sport,poti gasi pe net cartea de CZ 175 touring,asa k nu e greu sa faci diferenta intre ele...eu merg pe sport,e mai fasnetz,mai rezistent,etc...insa am un sfat: avand in vedere ca e batranik,nu te da la el mai mult de 85-90,k stai cu surubelnita in el...viteza de croaziera la astea ar fi de 65-70...si se comporta extraordinar la vitezele astea...bafta si bere multa!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mai tati :banana: multam fain pt informatii dar intreb dinnou piese de unde mai gasesti? Chiar daca la Voshod cad mai repede piesele, totusi gasesti sa le cumperi...astept raspunsul tau in legatura cu piesele ca sa vad ce fac...

 

Salutari cu faru'

si bere cat mai multa(fara alcool :D )

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

la voshod gasesti orice piesa in afara de camasa la motorul ala cu o toba . la ala cu 2 tobe este.

voshodul este o motocicleta foarte fiabila , nu te lasa in drum , aprinderea foarte reusita , nu o sa ai probleme cu platina ca nu are , consum de scuter(3 la suta), prinde suta lejer(cel putin ala cu o toba pot sa spun sigur), si daca ai segmentii gripati si capul de la piston topit tot te duce 100 km pana acasa(asta am patit eu)

chestii naspa:fata foarte slaba, daca dai o tranta trebuie sa schimbi telescoape

roti pe 16 , da poti sa pui lejer de 19 pe fata si arata beton

destul de scurt (si asta am rezolvat-o , ca i-am lungit furca spate cu 22 cm)

 

orice ar crede fiecare despre voshod, e un motor foarte nervos( ala cu o toba, ca cu doua nu am avut da am auzit ca-i cam la fel); daca nu ai grija cum pornesti te taraste dupa el ,am patit de vreo doua ori

 

de cz nu pot sa zic nimic ca nu am avut/condus da oricum nu cred ca bate voshodu si piese sigur nu gasesti

 

 

bafta multa , orice-ti iei tie trebuie sa-ti placa :cheers:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...