[kamikaze] Postat Iunie 9, 2006 Share Postat Iunie 9, 2006 De acum aveti ocazia sa eloxati orice piesa din aluminiu (suruburi, levire frana/ambreiaj, scarite, etc)... Culori disponibile: - albastru - albastru indigo - violet - rosu - auriu - gri - negru Preturi micute, studentesti...asa ca pentru un inceput de drum.... Va multumesc si va astept cu intrebari pe forum sau la tel 0722 549 888. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
[kamikaze] Postat Iunie 10, 2006 Autor Share Postat Iunie 10, 2006 Poze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allias Postat Iunie 10, 2006 Share Postat Iunie 10, 2006 asta e procedeul numit powder coating?capete de suruburi poti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
[kamikaze] Postat Iunie 11, 2006 Autor Share Postat Iunie 11, 2006 nu stiu la ce te referi prin powder coating....dar, da, se pot eloxa si capete de suruburi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaip Postat Iulie 17, 2006 Share Postat Iulie 17, 2006 Powder Coating e vopsire in cimp electrostatic. Eloxare e : "Procedeu electrochimic de obținere a unui strat de oxid pe suprafața pieselor de aluminiu în vederea protecției împotriva coroziunii." http://dexonline.ro/search.php?cuv=eloxare&source= Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkIAngel Postat Iulie 20, 2006 Share Postat Iulie 20, 2006 Care e cea mai mare piesa pe care o poti face(o roata, un motor,...)???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Iulie 21, 2006 Share Postat Iulie 21, 2006 numai pe aluminiu se poate eloxa? pe fier,otel nu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CazyRO Postat August 21, 2006 Share Postat August 21, 2006 Eu am jante din aluminiu de 17 si 19. 1. Se pot eloxa? 2. Cat costa operatia asta pt. ambele jante? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JimmyG Postat Iulie 2, 2009 Share Postat Iulie 2, 2009 ' date='Jun 9 2006, 11:50 PM' post='416578']De acum aveti ocazia sa eloxati orice piesa din aluminiu (suruburi, levire frana/ambreiaj, scarite, etc)... Culori disponibile: - albastru - albastru indigo - violet - rosu - auriu - gri - negru Preturi micute, studentesti...asa ca pentru un inceput de drum.... Va multumesc si va astept cu intrebari pe forum sau la tel 0722 549 888. [/quot am sunat la nr de tel pe care l-ai lasat si.....raspunde cineva care spune ca nu se ocupa cu asa ceva....deci...cum dau de tine?sau nu te mai ocupi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serban.S Postat Iulie 2, 2009 Share Postat Iulie 2, 2009 am sunat la nr de tel pe care l-ai lasat si.....raspunde cineva care spune ca nu se ocupa cu asa ceva....deci...cum dau de tine?sau nu te mai ocupi. Mai mult ca sigur ca nu se mai ocupa cu asa ceva. Plus ca anuntul este ceva mai vechi. Incearca la http://www.sal-company.ro Sper sa iti fie de folos. Eu nu am reusit sa ajung la ei. Bafta. PS. Daca rezolvi ceva, scrie si tu detalii ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Octombrie 20, 2009 Share Postat Octombrie 20, 2009 a mai gasit cineva eloxari pe undeva? ce pret? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate