Smooch Postat Ianuarie 22, 2008 Share Postat Ianuarie 22, 2008 La un mag de jucarii intr-un orasel aproape de Maastricht (nu retin numele)....Honda este Max Biaggi Cred ca se gasesc si la Louis sau POLO, fimiu mi-a zis ca a vazut in Wurzburg (la POLO sau Louis) aceeasi Honda nr 3 Max Biaggi, tot scara 1:12, la 13 euro ( eu am dat 20 pe bucata) aa..pai stai ca tu nu vorbesti de Romania.. Sunt la scara 1:12 ? Honda Repsol o am,Biaggi..ma interesau celelalte.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorman35 Postat Ianuarie 23, 2008 Share Postat Ianuarie 23, 2008 salut..in urma cu cateva zile am achizitionat de la un magazin de profil din madrid cateva machete de motociclete clasice la scara 1-22.sant din metal.pretul unei machete e de 10eu,dar sant si la 120eu.. sant sute de modele.pentru cei care doresc sau cauta un model anume,ma pot interesade pret si trimit.. --- Mesaj completat în 23 Jan 2008 09:49 ------------- salut..in urma cu cateva zile am achizitionat de la un magazin de profil din madrid cateva machete de motociclete clasice la scara 1-22.sant din metal.pretul unei machete e de 10eu,dar sant si la 120eu.. sant sute de modele.pentru cei care doresc sau cauta un model anume,ma pot interesade pret si trimit.. adresa magazinului e www.misterhobby.es Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Ianuarie 23, 2008 Share Postat Ianuarie 23, 2008 salut am si eu un Cbr1000RR negru(piesa principala), Cbr1100XX rosu, Cb600 Hornet galben, Harley V-Rod negru si inca un Harley Clasic negru(nu stiu ce model este). o sa revin cu poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smooch Postat Ianuarie 23, 2008 Share Postat Ianuarie 23, 2008 salut am si eu un Cbr1000RR negru(piesa principala), Cbr1100XX rosu, Cb600 Hornet galben, Harley V-Rod negru si inca un Harley Clasic negru(nu stiu ce model este). o sa revin cu poze Si n-ai nimic de vanzare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Ianuarie 23, 2008 Share Postat Ianuarie 23, 2008 Si n-ai nimic de vanzare? nu vand, dar cumpar, vreau sa maresc colectia cat se poate de mult... cbr1000rr-ul e cel mai valoros pt mine, e marime mai mare, din metal si foarte multe piese duc spre realitate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smooch Postat Ianuarie 23, 2008 Share Postat Ianuarie 23, 2008 nu vand, dar cumpar, vreau sa maresc colectia cat se poate de mult... cbr1000rr-ul e cel mai valoros pt mine, e marime mai mare, din metal si foarte multe piese duc spre realitate... Si eu vreau sa maresc colectia cu timpul, si nici eu n-as vinde . intrebam --- Mesaj completat în 23 Jan 2008 21:34 ------------- Si eu vreau sa maresc colectia cu timpul, si nici eu n-as vinde . intrebam Noua achizitie : BMW K1200 LT --- Mesaj completat în 23 Jan 2008 21:50 ------------- Si eu vreau sa maresc colectia cu timpul, si nici eu n-as vinde . intrebam <small>--- Mesaj completat în 23 Jan 2008 21:34 -------------</small><br/> Noua achizitie : BMW K1200 LT 43 acum, si mai urmeaza pt ca au adus marfaaaaa la benzinarii si la magazinele cu jucarii (doar ca le am pe toate ) !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iurox Postat Ianuarie 24, 2008 Share Postat Ianuarie 24, 2008 Ultimele 3 achizitii: Kawa zx 14 Benelli Yamaha Camel Team Total colectie pana acum : 23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Ianuarie 24, 2008 Share Postat Ianuarie 24, 2008 salut am si eu un Cbr1000RR negru(piesa principala), Cbr1100XX rosu, Cb600 Hornet galben, Harley V-Rod negru si inca un Harley Clasic negru(nu stiu ce model este). o sa revin cu poze si pozele, pacat ca nu sunt prea reusite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smooch Postat Ianuarie 25, 2008 Share Postat Ianuarie 25, 2008 Ultimele 3 achizitii: Kawa zx 14 Benelli Yamaha Camel Team Total colectie pana acum : 23 iurox!! nimic de vanzare?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLAMINGO Postat Ianuarie 25, 2008 Share Postat Ianuarie 25, 2008 Pentru mai multa siguranta, eu le las pe stativul original. Unu la mana, sunt sustinute mult mai bine si nu este nevoie sa le ridic de fiecare data cand le ating din greseala si doi la mana, scrie si pe ele modelul exact. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smooch Postat Ianuarie 25, 2008 Share Postat Ianuarie 25, 2008 Pentru mai multa siguranta, eu le las pe stativul original. Unu la mana, sunt sustinute mult mai bine si nu este nevoie sa le ridic de fiecare data cand le ating din greseala si doi la mana, scrie si pe ele modelul exact. F bine..doar ca si in cazul asta iti trebuie mai mult spatiu decat daca ar sta fara suport..macar nu le tii in cutie . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Ianuarie 25, 2008 Share Postat Ianuarie 25, 2008 Pentru mai multa siguranta, eu le las pe stativul original. Unu la mana, sunt sustinute mult mai bine si nu este nevoie sa le ridic de fiecare data cand le ating din greseala si doi la mana, scrie si pe ele modelul exact. adevarat graiesti, la vrod mi s-a rupt cricul pt ca a cazut, dar l-am reparat. dar daca le vad pe suportul ala parca nu sunt in mediul lor, mai frumos arata pe cric. singura de a ramas pe stativ e hornetul, pt ca nu sta deloc pe cric, asta pana il modific si pe ala, ca sa o las libera. numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smooch Postat Ianuarie 25, 2008 Share Postat Ianuarie 25, 2008 adevarat graiesti, la vrod mi s-a rupt cricul pt ca a cazut, dar l-am reparat. dar daca le vad pe suportul ala parca nu sunt in mediul lor, mai frumos arata pe cric. singura de a ramas pe stativ e hornetul, pt ca nu sta deloc pe cric, asta pana il modific si pe ala, ca sa o las libera. numai bine si mie mi-a cazut una . Tre' sa-i lipesc un corn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLAMINGO Postat Ianuarie 25, 2008 Share Postat Ianuarie 25, 2008 Pai si atunci, nu e mai bine sa le tineti pe stativ ? Cei care au animale de companie, si aici ma refer in primul rand la pisici, cred ca stiu prea bine la ce ma refer. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smooch Postat Ianuarie 25, 2008 Share Postat Ianuarie 25, 2008 Pai si atunci, nu e mai bine sa le tineti pe stativ ? Cei care au animale de companie, si aici ma refer in primul rand la pisici, cred ca stiu prea bine la ce ma refer. Eu am caine..dar nu ajunge la ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
22iulian Postat Ianuarie 25, 2008 Share Postat Ianuarie 25, 2008 Inainte de a pleca in Germania sa luam 4 x BMW 650 GS a trebuit sa calculam foarte bine daca incap intr-un Volfswagen transporter dubla cabina cu platforma Asa ca : am facut rost de 2 machete scara 1:18 a acestui model am "construit" la scara platforma din carton -cu obloane am asezat machetele Am decis sa demontam obloanele platformei ,respectiv am hotarat cum sa asezam motoarele pentru a incapea toate -unul cu fata ,altul cu spatele , si asa abia au incaput toate Machetele mi-au ramas...amintire ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLAMINGO Postat Ianuarie 25, 2008 Share Postat Ianuarie 25, 2008 Inainte de a pleca in Germania sa luam 4 x BMW 650 GS a trebuit sa calculam foarte bine daca incap intr-un Volfswagen transporter dubla cabina cu platforma Asa ca : am facut rost de 2 machete scara 1:18 a acestui model am "construit" la scara platforma din carton -cu obloane am asezat machetele Am decis sa demontam obloanele platformei ,respectiv am hotarat cum sa asezam motoarele pentru a incapea toate -unul cu fata ,altul cu spatele , si asa abia au incaput toate Machetele mi-au ramas...amintire ! GENIAL !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smooch Postat Ianuarie 25, 2008 Share Postat Ianuarie 25, 2008 Inainte de a pleca in Germania sa luam 4 x BMW 650 GS a trebuit sa calculam foarte bine daca incap intr-un Volfswagen transporter dubla cabina cu platforma Asa ca : am facut rost de 2 machete scara 1:18 a acestui model am "construit" la scara platforma din carton -cu obloane am asezat machetele Am decis sa demontam obloanele platformei ,respectiv am hotarat cum sa asezam motoarele pentru a incapea toate -unul cu fata ,altul cu spatele , si asa abia au incaput toate Machetele mi-au ramas...amintire ! Chiar ca e o amintire.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Ianuarie 25, 2008 Share Postat Ianuarie 25, 2008 nu era mai usor una peste alta? =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLAMINGO Postat Ianuarie 25, 2008 Share Postat Ianuarie 25, 2008 nu era mai usor una peste alta? =)) Dar ce ma, esti masochist ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Ianuarie 25, 2008 Share Postat Ianuarie 25, 2008 nu... on topic... am asa: Desmo16 GP06 Ducati 999 Ducati MTS 1000 Ducati GT1000 Ducati S4R BMW F650GS BMW F650Funduro BMW F650CS Kawa ER6N Suzi SV650S Yamaha MT01 Benelli Tornado Am mai avut un Kawa KX 125 si un TT250R dar pe alea le-a confiscat fii-miu sa faca motocos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLAMINGO Postat Ianuarie 25, 2008 Share Postat Ianuarie 25, 2008 Mda, aceeasi problema o am si eu cu fii-meu... numai ca din cand in cand, il mai controlez sa vad "cum" se joaca cu machetele. Are aproape 5 ani si o imaginatie bogata... Intr-o zi, ii spune un prieten de-al lui ca l-am pacalit si ca machetele se pot scoate de pe stativ si a venit foarte bulversat la mine... Pana la urma l-am ametit eu sa le lase prinse in surub... Si apropo de asta, de copil vs. parinte... Stiti care este diferenta dintre un barbat si un copil ? Pretul jucariilor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Ianuarie 25, 2008 Share Postat Ianuarie 25, 2008 al meu pana la trei ani a reusit sa nu distruga TTR-ul... pot zice a l-a tinut ca o avea de la botez. Kawa se tine bine o are de un an si e inca in parametri buni... dupa un sezon AAAA uitasem: Triumph D675 Triumph Daytona 955 Triumph Bonneville Triumph TT600 alea stau separat sunt ale sotiei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smooch Postat Ianuarie 25, 2008 Share Postat Ianuarie 25, 2008 al meu pana la trei ani a reusit sa nu distruga TTR-ul... pot zice a l-a tinut ca o avea de la botez. Kawa se tine bine o are de un an si e inca in parametri buni... dupa un sezon AAAA uitasem: Triumph D675 Triumph Daytona 955 Triumph Bonneville Triumph TT600 alea stau separat sunt ale sotiei eu n-am copii dar cumpar machete .ceva de vanzare EZ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
22iulian Postat Ianuarie 25, 2008 Share Postat Ianuarie 25, 2008 Na...ca uitasem mai am si 2 machete de bicicleta 1:10 un audi si un bmw biciclete ...of course Eee ? D-astea aveti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate