Smooch Postat Ianuarie 29, 2008 Share Postat Ianuarie 29, 2008 Aseara a mai aparut in peisaj o Yamaha Fjr 1300. eh..FJR am de mult .sa-ti traiasca na..cate ai de toate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLAMINGO Postat Ianuarie 29, 2008 Share Postat Ianuarie 29, 2008 Spre deosebire de altii, eu nu ma pot lauda cu mare lucru. Momentan am doar 4 machete la scara (Maisto si Burago) ca cele cu baterii pentru copii, care se invart in jurul cozii si care canta, nu se pun... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smooch Postat Ianuarie 29, 2008 Share Postat Ianuarie 29, 2008 Spre deosebire de altii, eu nu ma pot lauda cu mare lucru. Momentan am doar 4 machete la scara (Maisto si Burago) ca cele cu baterii pentru copii, care se invart in jurul cozii si care canta, nu se pun... hai ma Cataline..da cine se lauda? --- Mesaj completat în 01 Feb 2008 15:56 ------------- hai ma Cataline..da cine se lauda? Noutati..?? nema? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uskt2005 Postat Februarie 2, 2008 Share Postat Februarie 2, 2008 Luni, voi face poza la ceva nou @silviu , hai sa vad ...ghicesti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smooch Postat Februarie 2, 2008 Share Postat Februarie 2, 2008 Luni, voi face poza la ceva nou @silviu , hai sa vad ...ghicesti? Sa vedem.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Februarie 2, 2008 Share Postat Februarie 2, 2008 doua, abia cumparate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smooch Postat Februarie 2, 2008 Share Postat Februarie 2, 2008 doua, abia cumparate Le am si eu..da e cam naspa Honda aia..asa galbena, arata mai bine cum am eu, rosu cu negru --- Mesaj completat în 04 Feb 2008 18:50 ------------- Le am si eu..da e cam naspa Honda aia..asa galbena, arata mai bine cum am eu, rosu cu negru Noutate!! Yamaha YZF 1000 Thunderace. 48 acum...va urma... --- Mesaj completat în 04 Feb 2008 18:50 ------------- Le am si eu..da e cam naspa Honda aia..asa galbena, arata mai bine cum am eu, rosu cu negru <small>--- Mesaj completat în 04 Feb 2008 18:50 -------------</small><br/> Noutate!! Yamaha YZF 1000 Thunderace. 48 acum...vor urma... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uskt2005 Postat Februarie 4, 2008 Share Postat Februarie 4, 2008 Sa vedem.. New in my collection P.S. Scuze pt calitatea pozelor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smooch Postat Februarie 4, 2008 Share Postat Februarie 4, 2008 New in my collection P.S. Scuze pt calitatea pozelor valeu.. stim noi.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eliza Postat Februarie 5, 2008 Share Postat Februarie 5, 2008 Le am si eu..da e cam naspa Honda aia..asa galbena, arata mai bine cum am eu, rosu cu negru <small>--- Mesaj completat în 04 Feb 2008 18:50 -------------</small><br/> Noutate!! Yamaha YZF 1000 Thunderace. 48 acum...va urma... <small>--- Mesaj completat în 04 Feb 2008 18:50 -------------</small><br/> Ma bucur ca ajuns cu bine si eu ma laud cu acelasi exemplar, daca mai trebuie va trimit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dixi Postat Februarie 6, 2008 Share Postat Februarie 6, 2008 Salutare!Intereseaza pe cineva machete chopper metalice?Nu stiu sa zic exact ce scara sunt..dar sunt mari.Deocamdata nu am poze,dar o sa pun in curand.Ce stiu sa spun e ca sunt metalice,sunt lucrate manual,sunt foarte frumoase dar si un pic scumpe...unele ajung si la 1,5mil.In curand poze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
beculetz16 Postat Februarie 6, 2008 Share Postat Februarie 6, 2008 Salutare!Intereseaza pe cineva machete chopper metalice?Nu stiu sa zic exact ce scara sunt..dar sunt mari.Deocamdata nu am poze,dar o sa pun in curand.Ce stiu sa spun e ca sunt metalice,sunt lucrate manual,sunt foarte frumoase dar si un pic scumpe...unele ajung si la 1,5mil.In curand poze! pai sa vedem si noi pozeeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dixi Postat Februarie 6, 2008 Share Postat Februarie 6, 2008 Scuze de calitatea pozelor,sunt facute in graba si cu telefonul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLAMINGO Postat Februarie 7, 2008 Share Postat Februarie 7, 2008 Ce plictisita era baba aia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edi Postat Februarie 7, 2008 Share Postat Februarie 7, 2008 Si jucaria cea mica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smooch Postat Februarie 7, 2008 Share Postat Februarie 7, 2008 Si jucaria cea mica si nu e de vanzare ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoPlus Postat Februarie 7, 2008 Share Postat Februarie 7, 2008 Ce plictisita era baba aia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Februarie 7, 2008 Share Postat Februarie 7, 2008 Si jucaria cea mica De unde ti-ai luat KTM?? vreau sa imi iau si eu cross Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smooch Postat Februarie 7, 2008 Share Postat Februarie 7, 2008 De unde ti-ai luat KTM?? vreau sa imi iau si eu cross am si eu una cross..o Honda XR 400 --- Mesaj completat în 07 Feb 2008 18:16 ------------- am si eu una cross..o Honda XR 400 disponibila pt schimburi daca e cineva interesat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoPlus Postat Februarie 7, 2008 Share Postat Februarie 7, 2008 vreau o mecheta ptr SUZUKI GSXF 600 ! anii 94 ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Februarie 7, 2008 Share Postat Februarie 7, 2008 am facut poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smooch Postat Februarie 7, 2008 Share Postat Februarie 7, 2008 am facut poze traiasca Ducati E.Z. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edi Postat Februarie 8, 2008 Share Postat Februarie 8, 2008 De unde ti-ai luat KTM?? Din Germania de la un magazin Polo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smooch Postat Februarie 8, 2008 Share Postat Februarie 8, 2008 Din Germania de la un magazin Polo lumeee!! noutati nimic..?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uskt2005 Postat Februarie 8, 2008 Share Postat Februarie 8, 2008 Curand.....Silviu.....curand.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate