corpsegrinder Postat Noiembrie 22, 2011 Share Postat Noiembrie 22, 2011 Nr. 241 Ducati Desmosedici #69 Nicky Hayden 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floryu20 Postat Noiembrie 22, 2011 Share Postat Noiembrie 22, 2011 O sa incep sa le prezint pe toate....am cateva si la 1:18 si 1:10 din moto gp. 1.Honda cbr 1:18,Maisto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Noiembrie 22, 2011 Share Postat Noiembrie 22, 2011 am si eu vreo 10-11 machete motociclete,o sa le fac poze si o sa le postez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corpsegrinder Postat Noiembrie 23, 2011 Share Postat Noiembrie 23, 2011 (editat) Nr. 241 Ducati Desmosedici #69 Nicky Hayden 2010 defapt, asa arata, scuzati Editat Noiembrie 23, 2011 de corpsegrinder Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slim_daddy40 Postat Noiembrie 30, 2011 Share Postat Noiembrie 30, 2011 stie careva unde mai gasesc si eu dacia 1300 de la deagostinii nr 1.,stiu ca a reaparut pe la chioscuri dar nu vreau de la ei prin posta pt a putea verifica direct macheta ,prima macheta luata de la ei nu are un stop Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floryu20 Postat Decembrie 3, 2011 Share Postat Decembrie 3, 2011 stie careva unde mai gasesc si eu dacia 1300 de la deagostinii nr 1.,stiu ca a reaparut pe la chioscuri dar nu vreau de la ei prin posta pt a putea verifica direct macheta ,prima macheta luata de la ei nu are un stop Intreaba la un chiosc de ziare care distribuie si roaga-l pe vanzator sa se intereseze daca mai au la depozit(raspunsul il vei primi a doua zi cred,treci din nou pe la el).Daca nu au, singura varianta e sa comanzi de la ei sau cauti pe okazii la niste preturi exagerate. Nu ai alta varianta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Decembrie 5, 2011 Share Postat Decembrie 5, 2011 Are cineva idee unde pot gasi o macheta de Hayabusa modelul dupa 2008 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corpsegrinder Postat Decembrie 5, 2011 Share Postat Decembrie 5, 2011 (editat) Are cineva idee unde pot gasi o macheta de Hayabusa modelul dupa 2008 ? Hayabusa se gasesc in general usor, dar nu stiu daca sunt dupa 2008. Eu am modelul 2004 parca. p.s. benzinarii OMV sau Petrom Editat Decembrie 5, 2011 de corpsegrinder Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 5, 2011 Share Postat Decembrie 5, 2011 schimb 10 surprize guma turbo 3 capace de pepsi si un timbru cap de bour nestampilat cu casa in primaverii cu vedere la lac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corpsegrinder Postat Decembrie 5, 2011 Share Postat Decembrie 5, 2011 10 surprize guma turbo 3 capace de pepsi si un timbru cap de bour nestampilat cu casa in primaverii cu vedere la lac ..te distrezi tare,asa'i ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floryu20 Postat Decembrie 5, 2011 Share Postat Decembrie 5, 2011 schimb 10 surprize guma turbo 3 capace de pepsi si un timbru cap de bour nestampilat cu casa in primaverii cu vedere la lac superba macheta,e urmatoarea pe lista de cumparaturi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slim_daddy40 Postat Decembrie 5, 2011 Share Postat Decembrie 5, 2011 am eu o hayabusa dar nu dupa 2008 daca te intereseaza scara 1:12 in cutie este 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 5, 2011 Share Postat Decembrie 5, 2011 ..te distrezi tare,asa'i ? eu, tocmai ce m.am dat jos de pe motocicleta... tu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corpsegrinder Postat Decembrie 5, 2011 Share Postat Decembrie 5, 2011 eu, tocmai ce m.am dat jos de pe motocicleta... tu? ah..da da, tu erai ala de radea singur pe difertie topicuri, crezand ca face glume misto'..du-te tare cu tot cu motoreta ta.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 5, 2011 Share Postat Decembrie 5, 2011 ah..da da, tu erai ala de radea singur pe difertie topicuri, crezand ca face glume misto'..du-te tare cu tot cu motoreta ta.. nu mai sunt moto de vanzare sa comentezi preturile si ai venit pe aici ia zi .....e scumpa macheta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Decembrie 5, 2011 Share Postat Decembrie 5, 2011 Am 2 Buse gen I deja...vreau gen II.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floryu20 Postat Decembrie 5, 2011 Share Postat Decembrie 5, 2011 Cica din 2012 prin februarie apare BMW S1000RR si 1/18 si1/10 ! Mesaj important pentru fanii BMW. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pride Postat Decembrie 5, 2011 Share Postat Decembrie 5, 2011 (editat) Are cineva de vanzare o macheta de sv650s ? Ideal ar fi neagra... Editat Decembrie 5, 2011 de Pride Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floryu20 Postat Decembrie 6, 2011 Share Postat Decembrie 6, 2011 Are cineva de vanzare o macheta de sv650s ? Ideal ar fi neagra... Maisto o face macheta,poti cauta prin orice supermarket sau benzinarie,trebuie sa ai noroc,eu o caut de ceva vreme.Pe net costa 30 de lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corpsegrinder Postat Decembrie 6, 2011 Share Postat Decembrie 6, 2011 Maisto o face macheta,poti cauta prin orice supermarket sau benzinarie,trebuie sa ai noroc,eu o caut de ceva vreme.Pe net costa 30 de lei. si e mult sa'nteleg, sau ce? Eu o am, varianta S, galbena. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floryu20 Postat Decembrie 6, 2011 Share Postat Decembrie 6, 2011 (editat) si e mult sa'nteleg, sau ce? Eu o am, varianta S, galbena. 30 de lei pentru o macheta 1/18 (maisto) e mult.30+10 transport =40 lei...cu banii astia iei 1/10 de prin librarii,benzinarii etc. Editat Decembrie 6, 2011 de floryu20 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corpsegrinder Postat Decembrie 6, 2011 Share Postat Decembrie 6, 2011 30 de lei pentru o macheta 1/18 (maisto) e mult.30+10 transport =40 lei...cu banii astia iei 1/10 de prin librarii,benzinarii etc. asa o fi..dar pt unu ca mine de exemplu,care are o fixatie doar pe 1/18..am platit si mai mult pe fiecare bucata in parte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floryu20 Postat Decembrie 6, 2011 Share Postat Decembrie 6, 2011 asa o fi..dar pt unu ca mine de exemplu,care are o fixatie doar pe 1/18..am platit si mai mult pe fiecare bucata in parte. Astea de "consum" nu merita 30 de lei.De exemplu Harley Davidson e 35 de lei la 1/18 dar e plin de detalii si mult mai complex si fac banii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corpsegrinder Postat Decembrie 6, 2011 Share Postat Decembrie 6, 2011 Astea de "consum" nu merita 30 de lei.De exemplu Harley Davidson e 35 de lei la 1/18 dar e plin de detalii si mult mai complex si fac banii fiecare dupa cum crede si dupa ce are de gand..Eu am luat tot ce'am prins 1/18. Doar! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pride Postat Decembrie 6, 2011 Share Postat Decembrie 6, 2011 Maisto o face macheta,poti cauta prin orice supermarket sau benzinarie,trebuie sa ai noroc,eu o caut de ceva vreme.Pe net costa 30 de lei. Mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate