Dan Cata Postat Martie 9, 2010 Share Postat Martie 9, 2010 Black & Decker am, prima ii de 0,1 si urmatoarea de 0,15, creste din 0,05 in 0,05. Ai zice ca totusi ii firma... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Martie 9, 2010 Share Postat Martie 9, 2010 Sunt slabe sansele sa-ti iasa cu un 0.10 si un 0.15. Cel putin cu 0.15 si ceva mai strans iese Diesel -- experienta proprie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
50bani Postat Iunie 27, 2010 Share Postat Iunie 27, 2010 ....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doru1900 Postat Iunie 27, 2010 Share Postat Iunie 27, 2010 ma gandeam eu ca reglarea supapelor tine de mecanica! dar daca ai uzura pe culbutor lera nu o simte! si pe aici nu spune nimeni ce se intampla daca ai joc mare sau mic! sau daca cand strangi contra piulita se ridica surubul de reglaj! parerea mea ! sa fim mai exacti sau sa dezvaluim mai multe despre mecanica! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator corleone Postat Iunie 28, 2010 Share Postat Iunie 28, 2010 (editat) Eu cu ITS-ul si cu antevorbitorul vorbeam. Am scris postul ala vreo jumatate de ora asa ca ai apucat sa te bagi in fata. am bibilit cu mesterul de m-am saturat de cautat T-ul pe volanta. Ala nu e mester, daca era mester nu avea nevoie de semn ca "sa-l traga la punct". Dai bujia afara si bagi o surubelnita (sau o tija) si invarti pana ajunge pistonul sus iar in acelasi timp urmaresti supapa de admisie, o sa se deschida iar dupa ce se inchide pistonul va urca sa faca compresia. Cand va ajunge sus poti regla culbutorii. Scrie pe o hartie si arata-i "mesterului", daca nu va intelege da-i un spitzache in cwr. Editat Iunie 28, 2010 de corleone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate