tt mann Postat Martie 7, 2010 Share Postat Martie 7, 2010 ma poate ajuta cineva cu traducerea in limba romana a manualului de utilizare a acestui gps garmin 60 csx. nu stiu unde sa o caut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos_lz Postat Martie 7, 2010 Share Postat Martie 7, 2010 ma poate ajuta cineva cu traducerea in limba romana a manualului de utilizare a acestui gps garmin 60 csx. nu stiu unde sa o caut Din engleza in Romana? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tt mann Postat Martie 8, 2010 Autor Share Postat Martie 8, 2010 Din engleza in Romana? da din engleza in romana. nu ma pricep nici unde sa caut prea bine. tot ce am gasit nu sa poate traduce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Martie 8, 2010 Share Postat Martie 8, 2010 poti sa incerci sa cumperi unul de la reprezentanta garmin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos_lz Postat Martie 8, 2010 Share Postat Martie 8, 2010 Eu te pot ajuta... ma descurc destul de bine la engleza. Vezi ca am in profil adresa de email. Fa niste poze la pagini si trimite pe mail. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Martie 8, 2010 Share Postat Martie 8, 2010 http://www8.garmin.com/manuals/GPSMAP60CSx_OwnersManual.pdf uite aici, nu are decat 116 pagini, iti uram succesuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Dexter Postat Martie 8, 2010 Share Postat Martie 8, 2010 poti sa incerci sa cumperi unul de la reprezentanta garmin. pai eu am incercat sa cumpar de la ei un oregon550t fix de 3 ori si nu s-au indurat sa mi-l vanda. am incercat sa cumpar: - comanda pe internet pe saitu lor - nu primesc raspun - sun personal - confirma ca au primit comanda pe net si ca imi trimit factura proforma IMEDIAT! ... daca il servesc pe el, ma oftic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos_lz Postat Martie 8, 2010 Share Postat Martie 8, 2010 http://www8.garmin.com/manuals/GPSMAP60CSx_OwnersManual.pdf uite aici, nu are decat 116 pagini, iti uram succesuri Eh, eu sunt king of succesuri, deci daca ma strofoc, pot sa o fac cam intr;o saptamana, dar trebuie motivatie. Sefu, vrei sa iti traduc toata cartea sau doar anumite pagini? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tt mann Postat Martie 8, 2010 Autor Share Postat Martie 8, 2010 http://www8.garmin.com/manuals/GPSMAP60CSx_OwnersManual.pdf uite aici, nu are decat 116 pagini, iti uram succesuri am sunat la garmin(ro) si au zis ca tocmai pt modelul asta nu au(au pt oregon,etc...) Mesaj completat Eh, eu sunt king of succesuri, deci daca ma strofoc, pot sa o fac cam intr;o saptamana, dar trebuie motivatie. Sefu, vrei sa iti traduc toata cartea sau doar anumite pagini? vreau tot manualul tradus motivatie=??lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos_lz Postat Martie 8, 2010 Share Postat Martie 8, 2010 am sunat la garmin(ro) si au zis ca tocmai pt modelul asta nu au(au pt oregon,etc...)Mesaj completat vreau tot manualul tradus motivatie=??lei Eu cel putin saptamana asta am de lucru mult, ma pregatesc pentru o olimpiada nationala. Nu stiu, e cam mult de tradus. Motivatie vedem noi. Pm me Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Martie 8, 2010 Share Postat Martie 8, 2010 Daca nu e cu suparae, la ce ai nevoie de traducere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos_lz Postat Martie 8, 2010 Share Postat Martie 8, 2010 Cred, dar nu sunt sigur, pentru a intelege cum sa foloseasca gps'ul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Martie 9, 2010 Share Postat Martie 9, 2010 Intreb, deoarece eu nu-mi aduc aminte sa fi citit nici macar un rand din manual si totusi il folosesc cu succes de ceva timp. Nu e mai simplu oare sa-i explice cineva pe scurt cum functioneaza decat sa traduca 118 pagini? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
challenger Postat Martie 9, 2010 Share Postat Martie 9, 2010 Intreb, deoarece eu nu-mi aduc aminte sa fi citit nici macar un rand din manual si totusi il folosesc cu succes de ceva timp.Nu e mai simplu oare sa-i explice cineva pe scurt cum functioneaza decat sa traduca 118 pagini? Cred ca e cea mai buna solutie,deci care aveti asa ceva dati-i omului o mana de ajutor ,ca manualul nu-l va lamuri mai mult decat o explicatie simpla. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tt mann Postat Martie 10, 2010 Autor Share Postat Martie 10, 2010 Intreb, deoarece eu nu-mi aduc aminte sa fi citit nici macar un rand din manual si totusi il folosesc cu succes de ceva timp.Nu e mai simplu oare sa-i explice cineva pe scurt cum functioneaza decat sa traduca 118 pagini? cred ca ai dreptate,mai simplu vazand si facand... am fost foarte entuziasmat atunci cand l-am primit si vroiam sa stiu totul din prima zi.acum am inceput sa-l diboi/// va multumesc oricum tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminsideras Postat Martie 10, 2010 Share Postat Martie 10, 2010 http://www.google.com/translate cred ca cat de cat rezolva situatia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DJsven Postat Martie 10, 2010 Share Postat Martie 10, 2010 Eu am cumpărat anul trecut in iulie un GPS Garmin Map 60csx manual in engleza. Am aflat prin octombrie ca au cartea in romina. Pe E-mail le-am cerut sa-mi vinda un manual. Mau intrebat ID ul de la GPS, adresa, si in doua zile am avut manualul. Am platit doar transportul Oi fi mincat eu mai mult C-cat ... Ori cum nu mi-a fost de prea mare ajutor. Din ce stiu eu, pot sa va ajut, deci intrebarile (e greu sa formulezi si intrebarea ...) Apropo, cu acest GPS poti sa-ti creezi harta off-roads pe unde ai umblat, si este si rutabila ! Harta este moca si se gaseste la www.openmaps.eu , se descarca fisierul ,,Map installer with land contours (RO-3D),, care se instaleaza in MapSurce, dupa care il bagi pe GPS. Lucreaza in paralel cu ROAD Mesaj completat Primele lectii de orientare cu GPS ul le-am testat pe drumul de la servici acasa ... se uita lumea la mine ca la prost cum ma holbam la telefonul ala vechi ... si vorbeam singur.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Martie 29, 2010 Share Postat Martie 29, 2010 Eu am cumpărat anul trecut in iulie un GPS Garmin Map 60csx manual in engleza. Am aflat prin octombrie ca au cartea in romina. Pe E-mail le-am cerut sa-mi vinda un manual. Mau intrebat ID ul de la GPS, adresa, si in doua zile am avut manualul. Am platit doar transportul Oi fi mincat eu mai mult C-cat ... Ori cum nu mi-a fost de prea mare ajutor. Din ce stiu eu, pot sa va ajut, deci intrebarile (e greu sa formulezi si intrebarea ...)Apropo, cu acest GPS poti sa-ti creezi harta off-roads pe unde ai umblat, si este si rutabila ! Harta este moca si se gaseste la www.openmaps.eu , se descarca fisierul ,,Map installer with land contours (RO-3D),, care se instaleaza in MapSurce, dupa care il bagi pe GPS. Lucreaza in paralel cu ROAD Mesaj completat Primele lectii de orientare cu GPS ul le-am testat pe drumul de la servici acasa ... se uita lumea la mine ca la prost cum ma holbam la telefonul ala vechi ... si vorbeam singur.... salut! hartile din linkul din semnatura ta se pot pune pe orice gps ? Mesaj completat am un garmin si nu stiu sa pun harta pe el, ma poate ajuta cineva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DJsven Postat Martie 31, 2010 Share Postat Martie 31, 2010 Hărțile de pe http://openmaps.eu/download se pot încărca pe ori ce tip de GPS garmin, sunt free, merg în paralel cu alte hărți. Avantajul e că poți tu dezvolta partea de OffRoads (poteci, forestiere) care nu există pe alte hărți pentru GPS-uri. Traseele devin rutabile Âşi nu mai ai nevoie de trakuri .... Ca să pui trackurile pe http://openmaps.eu/download trebuie să ai GPS-ul setat pe 4 m distanța între punctele de înregistrare. Detalii pe PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Martie 31, 2010 Share Postat Martie 31, 2010 o descarci pur si simplu si o copiezi in gps? ppppffuuu ce ma oftic ca habar n-am Mesaj completat Hărțile de pe http://openmaps.eu/download se pot încărca pe ori ce tip de GPS garmin, sunt free, merg în paralel cu alte hărți. Avantajul e că poți tu dezvolta partea de OffRoads (poteci, forestiere) care nu există pe alte hărți pentru GPS-uri. Traseele devin rutabile Âşi nu mai ai nevoie de trakuri .... Ca să pui trackurile pe http://openmaps.eu/download trebuie să ai GPS-ul setat pe 4 m distanța între punctele de înregistrare. Detalii pe PM. se pare ca nu se pot folosii decat pe pc, baietii de acolo nu zic nimic de GPS, si nici de garmin ... Mesaj completat si ... detalii pe care PM ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate