Klaus Postat Martie 4, 2004 Share Postat Martie 4, 2004 .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Martie 4, 2004 Autor Share Postat Martie 4, 2004 .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Martie 4, 2004 Autor Share Postat Martie 4, 2004 .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moshulik Postat Martie 4, 2004 Share Postat Martie 4, 2004 Imi asum paternitatea pentru boxerul de 1100 cmc racit cu aer care se zareste in poza langa simson, totusi nu pot sa nu remarc cu surprindere balta imensa de apa care a curs probabil din sistemul de racire al simsonului, balta pentru care subliniez, balta cu care nu am nici un amestec (de fapt un un amestec, cam prea sarac). Sau o fi o balta de benzina si se pregateste o inmormantare de viking pentru vreunul din cele doua utilaje. Nu stiu... Poate ne explica Demo cum se face inmormantarea ca la vikingi a motorizatelor. Cred ca el are mai multa experientza )))))))))))))))))))))))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Martie 8, 2004 Autor Share Postat Martie 8, 2004 .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Aprilie 22, 2004 Autor Share Postat Aprilie 22, 2004 .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Aprilie 22, 2004 Autor Share Postat Aprilie 22, 2004 .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Aprilie 22, 2004 Admin Share Postat Aprilie 22, 2004 interesante ciocurile alea, bune de mad max Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gerhard13 Postat Aprilie 26, 2004 Share Postat Aprilie 26, 2004 Ce noroc pe voi ca va puteti modifica Motocicletele cum aveti chef!!! La noi iti ride in nas daca vede moificari de astea si te trimite acasa FARA TĂV! Tot ce modifici trebuie trecut in talon, cu aprobarea TĂV-ului si a politiei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Aprilie 26, 2004 Autor Share Postat Aprilie 26, 2004 .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Aprilie 26, 2004 Autor Share Postat Aprilie 26, 2004 .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
$ilver Postat Aprilie 26, 2004 Share Postat Aprilie 26, 2004 Bravo bai baiatule, arata provocator rau de tot . Sper s-o termini si sa vii cu ea pe 14-16 Mai la MotorRock ca nu e prea departe Ploiestiul de tine, poti sa-i faci inaugurarea si mi-ar placea s-o vad "life". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gerhard13 Postat Aprilie 27, 2004 Share Postat Aprilie 27, 2004 Ce inseamna TUV este cumva echivalentul RAR-ului la noi? Ce inseamna TUV este cumva echivalentul RAR-ului la noi? TĂV inseamna "Technischer Ăberwachungsverein", este o organizatie care inspecteaza (controleaza) starea tehnica a vehicolului la fiecare 2 ani. Daca modifici ceva la motocicleta sau masina trebuie sa-ti iei aprobarea TĂV-ului (si sa platesti o gramada de bani). Altfel te opreste politia, si daca ai modificari netrecute in talon, iti poate confisca vehicolul, in cel mai bun caz iti da o amenda grasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Aprilie 27, 2004 Autor Share Postat Aprilie 27, 2004 .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gerhard13 Postat Aprilie 28, 2004 Share Postat Aprilie 28, 2004 AHA. deci o revizie tehnica. AHA. deci o revizie tehnica Da, exact! Revizie tehnica se spune. Uitasem cum sa-mi traduc cuvintele in limba romana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kool Postat Mai 2, 2004 Share Postat Mai 2, 2004 AHA. deci o revizie tehnica Da, exact! Revizie tehnica se spune. Uitasem cum sa-mi traduc cuvintele in limba romana. ce-i asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate