Admin Smokey Postat Ianuarie 15, 2007 Admin Share Postat Ianuarie 15, 2007 Inseamna ca am retinut aiurea ... oricum, este un succes faptul ca a ajuns pana aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Ianuarie 15, 2007 Share Postat Ianuarie 15, 2007 Nu am gasit nimic referitor la veteranul Robbie Allan, dar compatriotul lui in care se puneau mari sperante, Mike Extance a abandonat. a abandonat dupa etapa de vineri http://www.dakar.com/2007/DAK/LIVE/us/900/...sement/ABM.html oricum, moshu a aratat ca se poate! Mult respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Ianuarie 15, 2007 Share Postat Ianuarie 15, 2007 dar ce spuneti de Ludivine Puy, care merge in continuare? Tare frantuzoaica... Pe iritrack apare in fata lui Mani Si suedeza Annie Seel iarasi se tine bine. Uite ce zice eurosport: For those following the gritty Swedish privateer Annie Seel, she finally clocked into Tichit at half past two last night! She was slated for a 09:03 CET (08:03 GMT) start this morning. Not much kip for Annie... La km 123 Coma trece primul. Iar la km 166 tot el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Ianuarie 15, 2007 Admin Share Postat Ianuarie 15, 2007 Mani vad ca merge cursiv azi, dar Francois si Martin apar in aceeasi pozitie de 1 h, chiar dupa inceperea dunelor :-s Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Ianuarie 15, 2007 Share Postat Ianuarie 15, 2007 Se pare ca defectiunile la cutia de viteze sunt la ordinea zilei: Disappointment for Franz Verhoeven, whose fifth on stage eight has been followed up by a broken gearbox. The Dutchman is waiting for help. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
just_me Postat Ianuarie 15, 2007 Share Postat Ianuarie 15, 2007 (editat) Uite ca mult laudatele KTM-uri nu sunt invincibile cum se pretinde sau zice. No offence. LE: Nitescu man daca mai ai poze in genul ultimelor postate de tine ti-as fi recunoscator daca ai mai pune. Promit sa te cintesc la SMAEB! SI .. nu cred ca sunt singurul care mai vrea poze. Editat Ianuarie 15, 2007 de just_me Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XXXL! Postat Ianuarie 15, 2007 Share Postat Ianuarie 15, 2007 conform eurosport.com,Ema a trecut cp1,e pe 55, primul a trecut(tineti-va bine)J.VINTERS(letonia) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
just_me Postat Ianuarie 15, 2007 Share Postat Ianuarie 15, 2007 Iritrack-ul e pe dakar iar face in toate felurile. Cand am crezut si eu ca s-a trezit din somn Despres constat ca a fost doar o iluzie. Ludivine Puy merge si ea ceas si de admirat nu numai pt ca e fata ci si din pricina varstei doar 24 de ani !!! In acelasi timp nici Annie Seel nu se face de rusine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XXXL! Postat Ianuarie 15, 2007 Share Postat Ianuarie 15, 2007 (editat) conform eurosport.com la cp2 tot lituanianul e primul! Editat Ianuarie 15, 2007 de mihaisarghe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
just_me Postat Ianuarie 15, 2007 Share Postat Ianuarie 15, 2007 Ori ambele site-uri au probleme mari (eurosport.com si dakar.com ) ori pur si simplu e show de zile mari . Au inceput sa termine : Pos. N° Name Make Time Variation Penalty 1 002 DESPRES (FRA) KTM 06:16:22 00:00:00 2 001 COMA (ESP) KTM 06:16:44 00:00:22 3 006 ULLEVALSETER (NOR) KTM 06:16:44 00:00:22 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Ianuarie 15, 2007 Share Postat Ianuarie 15, 2007 Se pare ca i-a batut letonul Vinters!!! La vreo 7 minute!!!!!!! Daca e asa, putem spune ca e o zi istorica. Nu s-a intamplat prea des in ultimii ani ca un privat sa "smulga" o etapa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
just_me Postat Ianuarie 15, 2007 Share Postat Ianuarie 15, 2007 Adevarat graiesti. Nu cred ca mai opot interveni modificari la varf. Felicitari pt Vinters. 1 023 VINTERS (LET) KTM 06:08:51 00:00:00 2 002 DESPRES (FRA) KTM 06:16:22 00:07:31 3 001 COMA (ESP) KTM 06:16:44 00:07:53 4 006 ULLEVALSETER (NOR) KTM 06:16:44 00:07:53 Inedita si egalitatea dintre COMA si ULLEVALSETER. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Ianuarie 15, 2007 Share Postat Ianuarie 15, 2007 Daca e asa, putem spune ca e o zi istorica. Nu s-a intamplat prea des in ultimii ani ca un privat sa "smulga" o etapa. Daca nu ma insel parca Ullevalseter a mai castigat sporadic cate o etapa. Asta e cel mai constant participant privat la Dakar. Si merge si al dracului de bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Ianuarie 15, 2007 Share Postat Ianuarie 15, 2007 pe 1 si pe 4 .... 2 piloti privati. Asta intareste teoria conform careia primii 10 - 15 au valori sensibil egale. Diferenta e data de echipa de suport. Eu as pune pariu pe multi bani ca, daca Many e sanatos si gaseste sustinere sa mearga si urmatorii 2 ani la Dakar, il vom vedea apoi destul de des aproape de top10. El sa fie sanatos ... Zsolt sa fie sanatos .... Daca nu ma insel parca Ullevalseter a mai castigat sporadic cate o etapa. Asta e cel mai constant participant privat la Dakar. Si merge si al dracului de bine. pai de-aia ziceam "nu s-a intamplat prea des ..." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
just_me Postat Ianuarie 15, 2007 Share Postat Ianuarie 15, 2007 ;peace: La CP2: 53 E.GYENES (ROM) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Ianuarie 15, 2007 Share Postat Ianuarie 15, 2007 Martin pare intzepenit undeva la jumatate. Sper sa-l mai tina bateriile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
f_zoltan Postat Ianuarie 15, 2007 Share Postat Ianuarie 15, 2007 Ati vazut ca a abandonat Sala ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Glad1ator Postat Ianuarie 15, 2007 Share Postat Ianuarie 15, 2007 Ati vazut ca a abandonat Sala ? Acum am vazut ....ca abandonat si Sala..... oare din ce motive?!??!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
f_zoltan Postat Ianuarie 15, 2007 Share Postat Ianuarie 15, 2007 Uraaa!!! Martin e in apropierea francezilor, nu intepenit la jumatate!!! Tocmai s-a actualizat iritrackul. Mani a ajuns. 51 in etapa, 52 la general (deocamdata) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Ianuarie 15, 2007 Share Postat Ianuarie 15, 2007 Acum am vazut ....ca abandonat si Sala..... oare din ce motive?!??!! sa fie cutia de viteze Many a terminat super bine. Se pare ca si ceilalti 2 vin bine. Greul a trecut. De maine sunt etape mai scurte. Trebuie sa aiba grija si sa-si dozeze bine eforturile, sa nu rupa motoretele si la sfarsitul saptamanii sunt la Dakar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
just_me Postat Ianuarie 15, 2007 Share Postat Ianuarie 15, 2007 Nu mai pot interveni schimbari in ceea ce-l priveste pe Mani. 51 in etapa 53 la general. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
f_zoltan Postat Ianuarie 15, 2007 Share Postat Ianuarie 15, 2007 Francois Vulliet pe 83 (general 90), Etienne pe 84 (general 89) si Fabrice Chirent pe 87 (general 92). Aproape siamezi. IN final Martin a junge si el. 95 in etapa, 96 la general. Dupa ce a patit ieri, cred ca e de fier omu'. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David Postat Ianuarie 16, 2007 Share Postat Ianuarie 16, 2007 N-am retinut cine a fost comentatorul ieri seara pe Eurosport, dar cand era vorba de transmisia directa din bivoac traducea interviurile concurentilor cam aiurea. Este drept, unii vorbeau engleza altii franceza, spaniola, Vinters cred ca vorbea rusa, dar decat sa traduca magarii, mai bine sa nu vorbeasca in timpul interviurilor ca fara povestea lui poate noi intelegem mai bine spusele concurentilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Ianuarie 16, 2007 Share Postat Ianuarie 16, 2007 Mai ales ala in limba rusa... Era Victor Bonifaciu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shomoiogu Postat Ianuarie 16, 2007 Share Postat Ianuarie 16, 2007 Mie imi place ala care incepe fraza todeauna cu "ei bine.." Ei bine, Meseriashi mai bine ar tacea, dar tre sa i-a shi ei banii pe ceva nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate