janel Postat Ianuarie 25, 2007 Share Postat Ianuarie 25, 2007 Apar in aceste imagini, alaturi de Mani, Geo (Lutas), Geza, Roby, Ionut (73), primarul orasului Satu Mare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Ianuarie 25, 2007 Admin Share Postat Ianuarie 25, 2007 Apar in aceste imagini, alaturi de Mani, Geo (Lutas), Geza, Roby, Ionut (73), primarul orasului Satu Mare... fain fain. ieri cum a fost? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sasa25 Postat Ianuarie 25, 2007 Share Postat Ianuarie 25, 2007 Niste poze cu invingatorii nostrii de la Dakar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IOAN LUTAS Postat Ianuarie 25, 2007 Share Postat Ianuarie 25, 2007 fain fain. ieri cum a fost? Dl. Radu Bud este prefectul judetului nu primarul si este un pasionat de motociclete .Trebuie sa fie un exemplu si pentru altii ajutorul acordat lui Mani si Zsolt pentru participarea la acest concurs , atat primaria cat si prefectura merita tot respectul nostru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Popescu Postat Ianuarie 25, 2007 Share Postat Ianuarie 25, 2007 pai in aceasta lumina este momentul sa ma alegeti pe mine la anticipate in locul lui base. Sa vedeti atunci ce de mobre pe strada, ba chiar mai ales pe langa. Stiti de ce va taxa de prima inmatriculare la conserve 10.000 euro? Ca sa ne scoatem noi ajutor de cumparare. in alta ordine de idei, ati vazut ce bine sta pe janel costumul ala de ursulet? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nitescu Postat Ianuarie 25, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 25, 2007 cateva poze sa ne dam mari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nitescu Postat Ianuarie 26, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 26, 2007 A mers, a vazut si a ajuns! Locul 90 la finalul Raliului Dakar 2007 Ultima speciala a fost o simpla formalitate Cyril Despres, castigatorul raliului, vine in Romania Martin Freinademetz, austriacul care concureaza cu licenta eliberata de Federatia Romana de Motociclism, a terminat Raliul Dakar 2007 pe locul 90 in clasamentul general. „Obiectivul meu este sa ajung la Dakar”, spunea Martin Freinademetz inainte de startul in infern.Dupa 8.000 de kilometri el si-a atins obiectivul si a terminat raliul pe locul 90, un loc care nici macar nu conteaza atat de mult.Cele mai grele doua saptamani din viata campionului mondial de snowboard tocmai au luat sfarsit. Raliul Dakar este din nou istorie iar Martin Freinademetz, austriacul care a concurat cu licenta eliberata de FRM, are o versiune proprie. Din cei 245 de motociclisti care au plecat pe 6 ianuarie din Lisabona, doar 133 au ajuns pe malul lacului Rose. „Ultima speciala a durat doar 10 minute. Acum chiar ca pot spune ca totul s-a terminat”, a exclamat usurat Martin Freinademetz. 4.309 kilometri de proba speciala cronometrata, impartiti in 15 etape, dintre care cea mai lunga a fost programata pe 14 ianuarie intre Atar si Tichit. „Am ajuns la sosire dupa ora 23:00. Am adormit atunci cu lingura in gura inainte sa termin tot ce aveam de mancat. Au mai fost doua cazaturi zdravene pe care cred ca le voi tine minte multa vreme de acum incolo. Apoi momentele in care am vurt sa-mi fac bagajele si sa plec acasa. Insa cel mai mult m-au marcat saracia de aici si conditiile in care traiesc oamenii. Este ingrozitor”, isi aduce aminte austriacul stabilit la Sibiu de cele mai importante momente din Raliul Dakar. Victoria in editia a 29-a a celebrului rally raid i-a revenit francezului Cyril Despres, podiumul la clasa moto fiind completat de David Castei si Chris Blais. Despres, de doua ori castigator al celui mai dur concurs de enduro din lume – Red Bull Romaniacs, si-a anuntat deja prezenta si la editia din acest an. Red Bull Romaniacs 2007, competitie organizata de Martin Freinademetz, se va desfasura in perioada 17 – 21 iunie, in jurul orasului Sibiu – capitala culturala europeana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nitescu Postat Ianuarie 31, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 31, 2007 Maine (joi 01.02.2006) incepand cu ora 09.00 il aveti pe Mani la National TV (in direct). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nitescu Postat Februarie 8, 2007 Autor Share Postat Februarie 8, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_c Postat Februarie 8, 2007 Share Postat Februarie 8, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Februarie 16, 2007 Share Postat Februarie 16, 2007 am gasit prin calculator un PDF cu simbolurile din roadbook folosite la Dakar roadbook.pdf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate