mistikal_boy Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 gabi constantinescu? nu ma cheama constantinescu ci mazilu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexone Postat Iulie 20, 2008 Share Postat Iulie 20, 2008 Alexandru..nu stiu daca aici sunt inclusi scuteristii..sunt din Buhusi.pe langa Bacau si am un JetForce 50 modificat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotHorik Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 Salut! Ma numesc Sandulean Horia, si sunt proaspatul posesor al unui Honda Hornet600 cel astept de mult timp....daca las la o parte faptul ca deja am scapat-o putin pe ciment inca de la prima tura....si ca am facut vreo 18ore pe un drum de cacao cu ea remorcata..binenteles....si ca m=i sau mai rupt si chingile de ancorare prin brasov...pe o ploaie torentiala....si momentan i-am omorat bateria...insistand cu automatul...cand fuel-ul era dat pe off ....lasand la o parte toate astea sunt foarte fericit c a mi-am luat in sfarsit motor si de-abia astept sa va cunosc. Salutari si Asfalt Uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 Ma numesc Alex, sunt din Bacau dar fac fuckultate la Iasi. Intentionez sa-mi cumpar un Kawasaki GPZ 500S, dar mai trebuie nijte iepuroi . Sper k pana vine toamna sa-mi cumpar waka, sa am la ce sa ma uit la iarna in garaj . Pana atunci insa, . Nu te supara da nu esti tu baiatu ala ,care ne-am intalnit pe drum creca veneai de la iasi,eram cu un gsxr 600 albastru (bc-23-srg) .Asfalt Uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stres Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 (editat) nu stiu daca mai e nevoie dar hai ca ma prezint Andreea,Bacau,Honda Shadow 125 cand o sa vrea poza sa se incarce,am s-o pun si pe aia Editat Septembrie 4, 2008 de stres Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bMaNiAc Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 opa..... tanti stres si a luat moto....bv bv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lonely rider Postat Septembrie 6, 2008 Share Postat Septembrie 6, 2008 opa..... tanti stres si a luat moto....bv bv dak tu ii zici bv bv eu nu sunt de aceiasi parere ....am vazut cum merge in poligon si mi-am facut o parere ...nu e prea buna... iar pt domnisoara stres...multa grija pe unde mergi si cum mergi k esti mai mult decat un incapator...poate k am o mentalitate invechita dar nu inteleg parintii care cumpara copiilor lor motociclete , scutere ...la 15 ,16,17 ani nu sunt in masura sa se stapaneasca sa nu ii dea gaz sau sa fie cu ochii dupa obstaculele pe care le gasesti pe soselele din tara....ei mai degraba sunt atenti la cei de pe trotuar dak ii vad in fine ai grija cum mergi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stres Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 opa..... tanti stres si a luat moto....bv bv da,bre,mi-am luat.Ce,nu ma credeai? dak tu ii zici bv bv eu nu sunt de aceiasi parere ....am vazut cum merge in poligon si mi-am facut o parere ...nu e prea buna... iar pt domnisoara stres...multa grija pe unde mergi si cum mergi k esti mai mult decat un incapator...poate k am o mentalitate invechita dar nu inteleg parintii care cumpara copiilor lor motociclete , scutere ...la 15 ,16,17 ani nu sunt in masura sa se stapaneasca sa nu ii dea gaz sau sa fie cu ochii dupa obstaculele pe care le gasesti pe soselele din tara....ei mai degraba sunt atenti la cei de pe trotuar dak ii vad in fine ai grija cum mergi tu ai pm,dar te invit inca o data la plimbare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lukdexter Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 Salut . Sunt Lucian din Bacau si de curand mi-am luat un Suzuki GSXR 750. Pacat ca a venit frigul si iesirile sunt cam rare. Bafta si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
punkBC Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 Salut. Iulian ma numesc si de cca. o luna sunt posesorul unei Honda Shadow 400(NC34). Acum mai mult stau prin Bucuresti dar vin destul de des si pe acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anf_andrei Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 Nu te supara da nu esti tu baiatu ala ,care ne-am intalnit pe drum creca veneai de la iasi,eram cu un gsxr 600 albastru (bc-23-srg) .Asfalt Uscat! cred ca eu veneam de la iasi cu un en rosu. IS 10 HAU cu ocazia asta va dau de stire ca sunt si eu in randul moto Bacau Kawasaki En 500 1992 rosu - Puscasu Andrei (Darmanesti Bacau acasa, Iasi facultate si munca) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 Azi era cineva la RAR cu o Aprilie .. avea numere rosii.... care esti!?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chaby_date Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 Salut pe toti! Azi pe la ora 16 pe republicii inspre metro am zarit o dra roscata calare pe o honda shadow cred, oricum era choper si avea o placuta de inmatriculare cu numere rosii exagerat de mare( placuta) de fapt.. asta mi a atras mai mult atentia ! Stie cineva cine este domnisoara? O zi buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 Salut pe toti! Azi pe la ora 16 pe republicii inspre metro am zarit o dra roscata calare pe o honda shadow cred, oricum era choper si avea o placuta de inmatriculare cu numere rosii exagerat de mare( placuta) de fapt.. asta mi a atras mai mult atentia ! Stie cineva cine este domnisoara? O zi buna! e luata ma!!!! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CIUP Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 STRES are honda shadow si cu nr rosu de T.I.R Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nazi | SchutzStaffel Postat Octombrie 2, 2008 Autor Share Postat Octombrie 2, 2008 cred ca eu veneam de la iasi cu un en rosu. IS 10 HAU cu ocazia asta va dau de stire ca sunt si eu in randul moto Bacau Kawasaki En 500 1992 rosu - Puscasu Andrei (Darmanesti Bacau acasa, Iasi facultate si munca) Hmmm, mai era unul pe la Iasi, tot Puscasu Andrei il cheama, avea o Nepra, mai faceati schimb de identitati in caz de nevoie . STRES are honda shadow si cu nr rosu de T.I.R Arata-mi si mie diferenta dintre numerele rosii de masina si alea rosii de T.I.R. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stres Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 Salut pe toti! Azi pe la ora 16 pe republicii inspre metro am zarit o dra roscata calare pe o honda shadow cred, oricum era choper si avea o placuta de inmatriculare cu numere rosii exagerat de mare( placuta) de fapt.. asta mi a atras mai mult atentia ! Stie cineva cine este domnisoara? O zi buna! eu eram las ca maine expira numerele alea si sper sa primesc altele mai de doamne ajuta STRES are honda shadow si cu nr rosu de T.I.R tu erai ala cu vitezana rosie si mare,care mi-ai spus doar ca si tu ai numere de tir,cand ne-am intalnit la un semafor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CIUP Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 (editat) Asa par is dealea de Jeep patrate si mari si am mai vaz si pe la tiruri ... Editat Octombrie 3, 2008 de CIUP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chaby_date Postat Octombrie 4, 2008 Share Postat Octombrie 4, 2008 e luata ma!!!! ) unde e luata? la o cafea? eu eram las ca maine expira numerele alea si sper sa primesc altele mai de doamne ajuta ok, asteptam cu interes.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 numere de kamaz frate.. nu gluma. din cate am observat .. la toti le-a dat numar de-ala de basculanta naspa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 numere de kamaz frate.. nu gluma. din cate am observat .. la toti le-a dat numar de-ala de basculanta naspa tu ai purta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 numere de kamaz frate.. nu gluma. din cate am observat .. la toti le-a dat numar de-ala de basculanta naspa tu ai purta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrekea Postat Octombrie 11, 2008 Share Postat Octombrie 11, 2008 salutare tuturor!! in sfarsit reusesc sa ma inscriu pe forum Ma numesc Isabela , am un Rs de 125 ! majoritatea ma cunoasteti!! asflat uscat ps: isabela posteaza aaa, tu esti tipa cu aprilia, felicitari te-am vazut prin oras si esti de invidiat:)...am auzit cum ii faci pe baieti pe circuit, au ramas unii fara glas cand te-au vazut...bravo, esti de nota 10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Octombrie 11, 2008 Share Postat Octombrie 11, 2008 sa port numar de-ala la motor? l-as indoi.. i-as face ceva sa nu se vada asa de naspa.. sau mi-as da direct comanda de nr preferential. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CIUP Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 (editat) No mai laudati atat ca-si ia lumea-n cap Editat Octombrie 12, 2008 de CIUP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate