Mike_sol Postat Decembrie 12, 2006 Share Postat Decembrie 12, 2006 (editat) saliu mihai (solomon) ma numesc, am 16 ani si no moto ... abia astept sa fac 18 k pana atunci nu se preconizeaza mai nik... dupa ce iau A imi iau o moto ST de maxim 500 (nu am chef sa o bag in primul gard chiar...) printre pasiunile mele sunt tenisul de masa, sahul, si plimbarile pt cine e interesat (stiu k radu nu ) ) sunt zodia pesti bafta si asfalt uscat (macar pana nu da zapada...) Editat Decembrie 12, 2006 de Mike_sol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrenalin Postat Decembrie 31, 2006 Share Postat Decembrie 31, 2006 am un cow-killer (900rr) si va invit la liniutze!! in primavara va veni si un ktm, sanatosi sa fim! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Night Ridder Postat Ianuarie 4, 2007 Share Postat Ianuarie 4, 2007 Sal, Cosmin Microbu' il am de vreo doi-trei ani in vena, dar de vreo doua luni am inceput sa ma integrez in grup(intr-o oarecare masura). Inca nu am moto, dar sper ca in doua-trei luni maxim sa rezolv ceasta problema Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stoian_florin26 Postat Ianuarie 4, 2007 Share Postat Ianuarie 4, 2007 salut eu sunt florin ,stau in bacau ,pe la "suruburi".Pe 30 Dec. am condus si eu prima data motoru' lui unchiu-meu, un Voschod.In curand sper sa-mi iau si eu carnet ca n-am apucat sa dau anu' trecut.Vroiam sa-mi aduc din Italia un motor dar noile taxe m-au cam descurajat. mesaj pentru conducatorii nostri . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Ianuarie 4, 2007 Share Postat Ianuarie 4, 2007 salut eu sunt florin ,stau in bacau ,pe la "suruburi".Pe 30 Dec. am condus si eu prima data motoru' lui unchiu-meu, un Voschod.In curand sper sa-mi iau si eu carnet ca n-am apucat sa dau anu' trecut.Vroiam sa-mi aduc din Italia un motor dar noile taxe m-au cam descurajat. mesaj pentru conducatorii nostri . permisul l-ai luat? stiu ca anu trecut pe vreema asta cautai scoala de soferi, numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
siscrew Postat Ianuarie 4, 2007 Share Postat Ianuarie 4, 2007 Salut, Sunt Stefan, plecat de cativa ani din Bacau, momentan prin New York. Am in Bacau un Dnepr MT 11, si mi-am luat aici un Triumph Speed Four. La vara sper sa dau pe-acasa, si sa ne vedem la o plimbare. Numai bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Ianuarie 4, 2007 Share Postat Ianuarie 4, 2007 te asteptam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
<Urban Rangers>Tibi Postat Ianuarie 4, 2007 Share Postat Ianuarie 4, 2007 Salut, Sunt Stefan, plecat de cativa ani din Bacau, momentan prin New York. Am in Bacau un Dnepr MT 11, si mi-am luat aici un Triumph Speed Four. La vara sper sa dau pe-acasa, si sa ne vedem la o plimbare. Numai bine ! frumos tatre triumphul. mie imi place la nebunie Speed Triple....da oricum asta e mai puternic nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stoian_florin26 Postat Ianuarie 4, 2007 Share Postat Ianuarie 4, 2007 permisul l-ai luat? stiu ca anu trecut pe vreema asta cautai scoala de soferi, numai bine Permisul nu l-am luat ca m-a tarat femeia prin Italia chiar atunci cand vroiam sa ma apuc de scoala.Si acu' tre' sa plec iar si iar nu am timp s-o fac. Poate prin august cand am de gand sa vin iar acasa. I HOPE SO!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
siscrew Postat Ianuarie 5, 2007 Share Postat Ianuarie 5, 2007 frumos tatre triumphul. mie imi place la nebunie Speed Triple....da oricum asta e mai puternic nu? Merci de compliment, si mie imi place Cat despre Speed Triple, are 1050cmc si cu vreo 40 de cp in plus fata de cei 599cmc si 98 de cp gasiti la Speed Four. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
<Urban Rangers>Tibi Postat Ianuarie 5, 2007 Share Postat Ianuarie 5, 2007 Merci de compliment, si mie imi place Cat despre Speed Triple, are 1050cmc si cu vreo 40 de cp in plus fata de cei 599cmc si 98 de cp gasiti la Speed Four. aw! nu stiam oricum la nici una nu as zice "nu" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nazi | SchutzStaffel Postat Ianuarie 8, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 8, 2007 Sal, Cosmin Microbu' il am de vreo doi-trei ani in vena, dar de vreo doua luni am inceput sa ma integrez in grup(intr-o oarecare masura). Inca nu am moto, dar sper ca in doua-trei luni maxim sa rezolv ceasta problema Pai uite o varianta la rezolvarea problemei cu motorul (dak tot iti place GSX ) /index.php?showtopic=74326 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorboy59 Postat Ianuarie 9, 2007 Share Postat Ianuarie 9, 2007 Rectificare in numele lu Alex, are motor ZZR 600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaDuCu_CostEL Postat Ianuarie 13, 2007 Share Postat Ianuarie 13, 2007 Salut! Sunt RaDuCu , momentan nu moto ,dar imi iau scuter peste vreo 2 luni Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Ianuarie 13, 2007 Share Postat Ianuarie 13, 2007 Salut! Sunt RaDuCu , momentan nu moto ,dar imi iau scuter peste vreo 2 luni Asfalt uscat! salutare, completeazati profilu pana la capat, ca sa stim de exemplu ce varsta ai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaDuCu_CostEL Postat Ianuarie 13, 2007 Share Postat Ianuarie 13, 2007 salutare, completeazati profilu pana la capat, ca sa stim de exemplu ce varsta ai GATA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Ianuarie 13, 2007 Share Postat Ianuarie 13, 2007 GATA! bravo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roskat Postat Ianuarie 26, 2007 Share Postat Ianuarie 26, 2007 GATA! bun venit pe forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaDuCu_CostEL Postat Ianuarie 26, 2007 Share Postat Ianuarie 26, 2007 Ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dementu Postat Februarie 8, 2007 Share Postat Februarie 8, 2007 salutare tuturor, Ma numesc Adrian si sunt din Comanesti, dar de ceva anisori stau in Bucuresti. Am si eu ceva motorizat pe 2 roti cu care as vrea sa ma plimb cu voi cand vin in Bacau. Abia astept sa ne vedem ..... Bafta si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Februarie 9, 2007 Share Postat Februarie 9, 2007 salutare tuturor, Ma numesc Adrian si sunt din Comanesti, dar de ceva anisori stau in Bucuresti. Am si eu ceva motorizat pe 2 roti cu care as vrea sa ma plimb cu voi cand vin in Bacau. Abia astept sa ne vedem ..... Bafta si asfalt uscat pai te asteptam pe aici, da un semn pe forum inainte . Misto fazerul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrenalin Postat Februarie 9, 2007 Share Postat Februarie 9, 2007 noua achizitie: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TiBi<Urban Rangers> Postat Februarie 9, 2007 Share Postat Februarie 9, 2007 noua achizitie: frumoasa "jucarie" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bMaNiAc Postat Februarie 9, 2007 Share Postat Februarie 9, 2007 veri nais... it haz a greit saund Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Februarie 10, 2007 Share Postat Februarie 10, 2007 noua achizitie: felicitari marius am un cow-killer (900rr) si va invit la liniutze!! in primavara va veni si un ktm, sanatosi sa fim! bai sa nu radeti dar mie acu mi-a picat faza cu "cow-killer" super tare, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate