Ender Postat Iunie 16, 2006 Share Postat Iunie 16, 2006 Bikers Weekend din Gheorgheni se va tine la data de 14-16 iulie. locatia este aceeiasi ca si anul trecut si anume: Campingul KM 4 Gheorgheni, la patru km de oras catre Lacu Rosu DN 12C. Programe traditionale si noutati, concerte live cu formatiile Desperado,Knock Out, din Cuj, Rolls Cream din Satu Mare, Role din M. Ciuc, Crucea verde din Ungaria, Mercedes Band din Sf. Gheorghe etc. Asteptam toti motociclistii de pretutindeni! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ender Postat Iunie 20, 2006 Autor Share Postat Iunie 20, 2006 Vremea buna este garantata! Ca in totdeauna de altfel.....,cunoscatorii stiu. Macar voia buna sa garantam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Iunie 20, 2006 Share Postat Iunie 20, 2006 una din putinele intruniri care si-au pastrat traditia si merita sa fie facuta, iasul va fi prezent in nr mare ca deobicei nu conteaza vremea, distractie sa fie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doggy Postat Iunie 21, 2006 Share Postat Iunie 21, 2006 la fel si brasovul!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Iunie 21, 2006 Share Postat Iunie 21, 2006 Jura-te Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
univet Postat Iunie 25, 2006 Share Postat Iunie 25, 2006 O harta ceva? Ce ziceti este posibil? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doggy Postat Iunie 25, 2006 Share Postat Iunie 25, 2006 ma jur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ender Postat Iunie 26, 2006 Autor Share Postat Iunie 26, 2006 Jura-te Jur! Fac rost si de vraci indieni daca trebuie, am auzit ca poate sa determine vremea sa se schimbe(se vaita pina cind incepe ploaia in timp de seceta) sa se vaite la noi ptr. asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spire Postat Iunie 26, 2006 Share Postat Iunie 26, 2006 Eu am fost la festivalul din gheorghieni acum 6 sau 7 ani( nu-mi mai amintesc exact ) dar tin minte ca a fost extra ,vremea .Cald si frumos. Daca voi avea bani voi veni si eu.A.. cam care e intrarea?? ASFALT USCAT!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daxy Postat Iulie 3, 2006 Share Postat Iulie 3, 2006 se poate un nr de tel de la organizatori? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Iulie 4, 2006 Share Postat Iulie 4, 2006 ma jur ... in portugheza. @ender: nu despre vreme vorbeam, ca de aia sunt sigur ca poti sa te ocupi. Vorbeam cu asta micu de mai sus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puriul Postat Iulie 5, 2006 Share Postat Iulie 5, 2006 alo,baietii!...un nr. de tel.se poate?!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Iulie 7, 2006 Share Postat Iulie 7, 2006 Blues Riders M. C. 535500 Gheorgheni Cartierul Bucin 22/A/1 Judetul Harghita; Ramania Telefon: 0040 - 266 - 364.032; 0040 - 740 - 210.001 E-mail: gyalog@n-soft.net; motorosbige@europe.com de pe site-ul lor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doggy Postat Iulie 10, 2006 Share Postat Iulie 10, 2006 cat costa intrarea ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spartacus Postat Iulie 11, 2006 Share Postat Iulie 11, 2006 io vreau sa inchiriez o casuta sau o camera sau ceva mai calduros decat un cort. Ma poate ajuta cineva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raulus Postat Iulie 12, 2006 Share Postat Iulie 12, 2006 si pe mine m-ar interesa ceva de genul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adibiker Postat Iulie 12, 2006 Share Postat Iulie 12, 2006 Si pe mine ma intereseaza o casuta ....am sunat pe nr ala de pe site-ul lor dar mi-au spus k e o greseala ,ei nu au nici o treaba cu intrunirea....culmea astept sa ma ajute cineva cu un nr de tel ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puriul Postat Iulie 12, 2006 Share Postat Iulie 12, 2006 am sunat eu,nu mai sunt casute de 3 saptamani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bodox2 Postat Iulie 13, 2006 Share Postat Iulie 13, 2006 pentru baietii de la organizare sau de-ai locului alte solutii exceptand cortul... please ? daca se poate preciza si in $$ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rama250 Postat Iulie 15, 2006 Share Postat Iulie 15, 2006 pleaca careva din iasi in dimineata asta? eu plec cu inca cineva din iasi la ora 11 daca mai vrea cineva sa mearga poate mergem impreuna nr meu 0765233623 asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate